|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primerne risanke
1.4.2008 8:54:00   
Bejba
Zanima me ali kaj reducirate risanke, ki jih gledajo vaši otroci? Jaz sem namreč glede tega kar tečna. Mojemu 3,5 letniku ravno ne dajem risank v katerih se streljajo ali kaj podobnega. Zaenkrat so pri nas zakon Nodi, Mojster Miha, Slonček Benjamin, Bombažki in podobno.
Pa me včeraj moj kliče iz trgovine, pa pravi da mu bo kupil Spidermana. Meni se zdi, da to ni primerna risanka zanj, moj pa pravi, da v vrtcu vsi že poznajo Spidermana in, da mora tudi naš otrok spoznati takšne risanke.
Poleg tega sem čisto proti, da se otrokom (vsaj mojim) kupujejo pištole in druga orožja, kot igrače. Sicer je začel že neki iz kock sestavljat in streljat, kar je seveda pobral v vrtcu.
Moje mnenje je, da bo še prehitro vse to spoznal in privlekel domov, zakaj bi mu še mi to polagali na pladenj.
Kakšno pa je vaše mnenje? Kdaj ste pustili otrokom gledati tudi takšne vrste risank kot je Spiderman in drugo?
Hvala

LP; B


_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primerne risanke
1.4.2008 9:04:18   
anitaz
Jaz ji tudi ne pustim, da gleda nasilne risanke. No, saj tudi ne kaže zanimanja-drugače bi bilo, če bi bil fantek. Ampak tudi takrat ne bi pustila, da gleda take risanke. Moja hči res zelooo malo gleda risanke, ker jo/se zaposliva z vsem drugim. Če pa že gleda, pa gleda Nodija, Pujso Pepo ali pa Kravico Katko. Pa včasih Frančka. Te so mi res take, lepe, poučne.

Za vse te nasilne risanke bo tako ali tako še prekmalu videla/vedela. Zakaj bi jih morala že zdaj videti?

Razni Spajdermani, Batmani.....to je pa res čiiiist mimo, da otroci gledajo. Imajo preveč budno domišljijo in si vse preveč v živo predstavljajo. Moj brat je te risanke kar veliko pregledal in je zato šel na balkon, da bo skočil in letel kot Batman. Še sreča, da smo "pravočasno" videli...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Primerne risanke
1.4.2008 9:12:54   
Marogica
Pri nas je bilo tako, da ta starejši sam NI HOTEL gledati "grdih risank" do nekje 3,5-4 let. Sem mislila, da imam čudežnega otroka...user posted image  Ko pa se je začelo v vrtcu govoriti o teh junakih(Spiderman, Ninja želve.....), se igrati te junake...je bilo konec čudeža.

Ta mlajši je začel prej, saj je gledal podobne risanke, kot ta starejši. Ni bilo šanse, da bi gledal samo Frančka & Co. Ninje so pri 3 letih zanj zakon.

Tako, da ne delajte prehitro zaključkov, kaj bo vaš otrok v prihodnosti gledal ali ne. Kaj je bolje, da otrok ne gleda teh risank in bo "normalen" ali pa da ga bodo prijetelčki izobčili, ker ne bo poznal raznih figur? Dobro premislite....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Primerne risanke
1.4.2008 9:31:31   
Jančika_
Naš je na tekočem z vsemi junaki, čeprav še nikoli ni gledal nič od tegauser posted image . In kar se mene tiče, še nekaj časa ne bo. Si pa ne delam utvar, da ne pridejo prej ko slej na dnevni red tudi Spiderman&Co.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Primerne risanke
1.4.2008 9:39:13   
Maxica
Pri nas gleda najraje gleda Tiji (francoski program z risankami), kjer so res same luštne risanke, zadnje čase je navdušen nad Miki Miško, rad ima Nodija ipd. simpatične like. Ninja želve se mu zdijo "usrane", kot pravi sam. Za pusta je pa pod nujno moral biti Spiderman, čeprav ni še gledal risanke.user posted image  Očitno se mu zdi zanimiv lik, ne vem. Tako zaenkrat ni kakšne želje po kakšnih "grobejših" risankah, ko pa bo, bomo pa morali mal premislit, koliko in kaj se mu pusti gledat. Izogniti se pa temu čisto ne moreš, nimaš kaj.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Primerne risanke
1.4.2008 10:22:44   
honey
Naš pa gleda Frančka, Mojstra Miha, Pujso Pepo, Slončka Benjamina... Kakšne "grde" risanke mu še ne grejo oz. jih niti še ni dobil pod nos, da bi jih lahko gledal. Vendar na Cartoon Networku pravi, da so same grde risanke in jih ne gleda. Res je, da mu kakšnih Spidermanov, Ninja želv ipd. pod nos ravno ne tlačim, ne dvomim pa, da jih ne bo spoznal. Kaj hočemo, to je čisto normalno v otrokovem razvoju, glede na to, da nas z vseh strani bombardirajo s temi risanimi junaki.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Primerne risanke
2.4.2008 14:32:35   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: honey
... Kakšne "grde" risanke mu še ne grejo

Naš takoj ko je kaj malo nakazano nanasile sam reče: To ne bom gledal. Tako da zaenkrat tega ni. Je pa nekaj začel streljati z roko, se je naučil v vrtcu.


(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Primerne risanke
24.1.2018 10:40:13   
Mimona29
mi gledamo zdaj ta nov program Pikaboo in moram rečt, da sem navdušena, predvsem zato, ker so lepe risanke, brez nasilja... No, najbolj pomembno pa je, da so malemu všečuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Primerne risanke
16.2.2018 20:19:06   
maca83 RR
Leto in pol star. Trenutno gleda Nodija, Bombazke ter Baby Tv. Vike Viking iz knjiznice ga ni zanimal. Iscem Palcka Davida, pa sem nasla le eno celo risanko na spletu.

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj v praksi pomenijo spremembe za osnovno...
Jeseni začnejo veljati nekatere spremembe v osnovnih šolah. Na 144 se vpeljuje prenovljen koncept razširjenega programa,...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?