|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRODAM PROGESTERON V INJEKCIJAH - ZA IVF POST...
13.1.2017 14:11:08   
Sonček15
Pozdravljene vse IVFjevke,

prodam dve škatlici (v vsaki je 7 ampul) progesterona na vodni osnovi v ampulah, ki se ga aplicira subkutano (vbrizga v trebuh), ki sta mi ostali od uspešnega postopka. V Nemčiji, Češki republiki, na Madžarskem,… se ta progesteron trži pod imenom Prolutex, v Italiji pa pod imenom Pleyris (proizvajalec IBSA). Kupila sem ga v lekarni na Opčinah, rok uporabe je 11/2017, cena za škatlo je 39€. Injekcije in igle, ki jih potrebujete za vbrizganje progesterona, podarim.

V tujini (drugih evropskih državah) se v IVF postopkih progesteron na vodni osnovi, ki se ga vbrizga v trebuh, uporablja že kar nekaj časa, v Sloveniji v IVF postopkih žal še vedno predpisujejo le vaginalete (Estima). V navodilih (nemška: http://www.ibsa.ch/de/produkte/prolutex ... ation.html ) je navedeno, da se zdravilo Prolutex oziroma Pleyris uporablja v postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo pri ženskah, ki potrebujejo dodatni progesteron in ne morejo uporabljati oziroma ne prenašajo dobro vaginalnih preparatov.
Meni je uspelo zanositi in donositi (predvideni datum poroda čez 6 tednov) v petem IVF postopku, prej sem vedno zanosila, a tudi hitro splavila. Vaginalno vstavljanje progesterona mi je povzročalo močna vnetja materničnega vratu, ki so napredovala v redne krvavitve iz materničnega vratu ob jemanju Estime vaginalno. Te krvavitve so bistveno poslabšale absorpcijo progesterona skozi nožnico (»odnašanje« progesterona iz nožnice, še preden se je uspel absorbirati). Ali je tokrat uspelo samo zaradi uporabe progesterona v injekcijah, ne bom vedela, a mislim, da je odigral pomembno vlogo.
Lahko pošljem po povzetju ali se dogovorimo za osebni prevzem. Če bi katera želela več informacij, mi lahko piše na ZS.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRODAM PROGESTERON V INJEKCIJAH - ZA IVF ...
27.3.2017 3:58:04   
buba85
Pozdrav. Ce se imate injkekcije progesterona jih odkupim. Prosim pisite mi na email bergauer.mateja@gmail.com lp

(odgovor članu Sonček15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?