|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 56 57 [58]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 201
9.10.2017 11:05:17   
Dorotheia
Dober dan!

Evo naši se je ponoči tudi zabasal nosek. user posted image Upam, da ne bo šlo naprej na ušeska. Linch a z Babyvacom že lahko čistiš nosek pri tako malih? Ta zadeva je drugače super, samo jaz sem pri sinu to začela prakticirat ful pozno, šele okrog 5. meseca. Prej sem mu z unim, ko ti z isti ven potegneš, pa mi ni bil všeč drugače. Jaz sem naši zaenkrat samo s fiziološko čistila, je šlo skozi zaenkrat. Bomo videli, če bo kriza, probam mogoče tudi jaz z Babyvacom, samo mi je tako grobo za te male noske, a ni?

Zdaj pa grem malo pospravit, naša princeska je prej zaspala, danes ji tale nosek malo nagaja.
Sinko je tudi prehlajen in zjutraj sem ga slišala kašljat...takoj sem vse prezračila, zamenjala mu posteljnino, prešpricala z antibakterijskim sprejem vse. Joj, sploh mi ni všeč tale začetek tedna. user posted image

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Septemberke 201
9.10.2017 12:50:22   
Linch
Dorotheia, tudi jaz sem bila v dvomih, se mi je isto zdelo grobo. Tut jaz sem par dni samo fiziolško prakticirala, ampak je imela skozi zamašen nos, pdnevi malo boljše, zvečer, ponoči pa katastrofa. Sem govorila z eno, ki je rekla da lahko in mi tudi posodila zadevo, da sem preizkusla. In mi je res fajn, ko vidim koliko potegne ven in si mislim da res lažje diha po tem. Tako da bom tut sama kupila zadevo, je res uporabna, čeprav me kdaj srce boli, ampak saj ni tako groba zadeva kot izgleda. :) Sem tut malo brala, naj bi bilo primerno od rojstva. Seveda pa jaz prej "namočim" nosek s fiziološko, tiste male ampulce (5ml) so res super, najprej to v nos, malo počakam, pol pa sesalec... Nevem kaj si mislijo sosedi user posted image danes smo še ponoči hrup zganjali, ampak vse za prost nosek :)
Drugače se jim pa res vidi, kako jim nagaja ta nosek, revčki, nemirno spijo.. Saj če pomislimo, ko imamo mi zamašen nos tudi težko spimo, kaj šele tile mali zakladki.. user posted image
Dorotheia, pam da ne bosta prehudo zbolela, da ostane pri prehladu in bo konec tedna lepši kot začetek, saj pravijo slab začetek, dober konec ;)

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: Septemberke 201
10.10.2017 8:56:16   
annnaa
Me smo iz posvetovalnice, od porodne teže je pridelala 1400 g in jih ima 5020 g, pa zrastla je za 7 cm, kar se mi zdi čist preveč. Po moje so se v porodnišnici zmotili in je bila ob rojstvu večja, kaj pa vem.

Joj, ne komplicirat pri hrani, če ni potrebe (krvave nitke v blatu, močni krči, refluks). Jejte vse po malo. Jaz jem vse, pač ne popijem glih pol litra mleka. Sem jedla že pico, v Mcdonalds sem šla (k je mcdrive in za na hitro pojest). Pri prvi hčerki sem bila na dieti brez jajc in mleka, ker je imela dermatitis. Gledala sem tudi za sledove in to je cela znanost. Ful sem shujšala, s hčerkino kožo pa ni bilo nič bolje. Ko smo še krvne teste za alergino naredili je bilo vse negativno. Sem pol nazaj začela vse jest in smo z nego rešili kožo. Mamice, ne pretiravante.

Pliovit so najslabši dodatek vitamina D, saj povzročajo krče. Kupite kaj druga, oleovit, waya z vitaminom D, gaya z vitaminom D, viriadin,...






(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   RE: Septemberke 201
10.10.2017 11:49:43   
Tara9
Hej hej

Kako so prehlajeni noski, dorotheia, linch? Upam, da bo hitro mimo. Pri nas imamo še vedno varnostne ukrepe, tamali dve nimam prevec skupaj, luftam, dezinficiram in upam, da bo. Tavelka ima sicer bolj izi prehlad, še malo zakašlja, ampak ni hudega, vseeno pa bi rada, da tamala ne pobere, upam, da rata.

Glede nove teme, mislim, da se samo odpre v drugem zavihku, nisem še nikoli to delala. Če kateri uspe, javite, da se preselimo tja. Sama sem preko telefona in sm bolj nespretna, do računalnika sploh ne pridem zadnje čase.

Jaz tudi jem vse po vrsti, z ničemer ne pretiravam, ampak se tudi ničesar ravno ne izogibam, razen pekočih, kislih stvari. Tako kot annnaa sem tudi pico ze jedla, mi je ful pasala. Za enkrat tamale nič ne moti, upam, da tako ostane.

Naš oči je še danes doma, potem pa delat. Babica nam bo še ta teden pomagala, dokler se borimo s prehladom, gre velka zvečer k njej spat in lumpata, potem bomo pa same, ampak počasi nam gre čisto ok. Včeraj smo bile 3 ure same in je šlo. Ampak ja, 3 ure je manj kot cel dan user posted image .

Glede d3, ena izmed opcij je tudi Jamieson, pri prvi sem jih imela in jih tudi zdaj vzela, nič krčkov ni bilo.

Tudi jaz študiram, kaj bom s kontracepcijo, najbrž nič dokler dojim, ampak za kasneje pa ne vem. Najhuje je, da bi najraje nekaj imela, da sem brez skrbi, po drugi strani mi ni pa nič všeč, nisem pristaš hormonov, mirena pa mi je tudi malo tko, ne vem, kr ne upam. Oatale kaj razmišljate? Pri nas smo namreč zaključili z dojenčki.

Lep dam vam želim, obe spita trenutno, tko da malo pavze

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: Septemberke 201
10.10.2017 12:15:52   
Linch
Naš prehad še kar traja, je že skoraj en teden pa nič ne kaže na bolje, mala še pokašluje tako čudno .. user posted image Nevem pa, kdaj k zdravniku, nisem ena tistih ki bi za vsako malenkost letala v ZD, prej še kaj pobereš tam, kot pozdraviš. Je pa treba, ko je treba, ampak pri sebi vem, kdaj je ne bom zmazala, pri mali pa nimam občutka. Vročine nima, spi in je približno normalno... Upam da ni pobrala atijevih genov, nagnjenih k bronhitisu in podobnim sitnostim..

Tudi jaz malo raziskujem o kontracepciji, pa mi razne hormonske zadeve res ne dišijo, pa še dojila bi rada dolgo.. Kondoma sva se pa tako zelo odvadila, da res ne bi več, ampak mislim, da bo vseeno spet obvezna oprema v nočni omariciuser posted image , ker ne vem kaj bi drugega.. Čeprav je to naša prva user posted image in nikakor ne zadnja, pa vseeno, kakšno leto premora pa mora bit :)


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: Septemberke 201
10.10.2017 14:07:30   
me83
evo punce sem odprla novo temo v "dojencek" - starsi cvekamo, septemberke 2017 user posted image

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 56 57 [58]
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 56 57 [58]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?