|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 31 32 [33]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
15.10.2019 13:16:57   
Tara9
annnaa kremico kupujem v spletni trgovini zlata ptička, bronhi paket vzamem, gre za kombinacijo čajčka in kremice. Pri nas preverjeno top zadeva. Pogooglaj malo. Sicer pa hvalijo tudi spletno stran aurora in njeno smrekovo mazilo ter materino dušico.

Glede pleničke je bila res ekstra pridna, pri starejši nam še zdaleč ni šlo tako dobro. Vsak je po svoje, so res individualna bitjeca. Saj se nikamor ne mudi. Kuža nas je zapustil pri 8 letih, nepričakovano in je bilo še toliko huje. Stalno zdrav, potem pa nam je zbolel. Noro manjka in smo prav izgubljeni brez. Nisva pa še našla takega, da bi začutila ta pravo kemijo.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: Septemberke 2017
16.10.2019 10:26:43   
annnaa
Hvala Tara9 za tole spletno trgovino. Je nisem prej poznala, sem pa nekaj glih kupila.

Kako ste ostale?


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: Septemberke 2017
11.11.2019 14:44:38   
me83
Zdravo!
Kako ste kaj? Mi tako tako,... Ze od septembra naprej se mucimo z bolzenimi, prehladi pri tamali,... ko pa ona pride k sebi pa se bratec ali sestrica zbolita,... upam, da kmalu pridemo k sebi 😊 pac problem je zaradi bolezni, pa neg in vse skupaj.
Nasa je koncni zacela malo bolj govorit,... saj drugace pa je zelo pridna punca, je sedaj ze fajn, ko so vsi trije dovolj samostojni, se sami igrajo, itd. Tamala gre sama na kahlico, se slece, oblece itd. Luksuz 😀
Javite se kaj!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 31 32 [33]
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 31 32 [33]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...