|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo močne krčne žile in nosečnost
21.10.2009 20:16:07   
Anonimen
Tiste , ki imate težave s tem kako si pomagate, jaz sem na začetku nosečnosti, pa vidim da me bodo krč. žile spremljale kot prvi dve nosečnosti.
A li imakatera recept za čudežno zdravilo. Pri drugi nos. sem uporabljala najmočnejše kreme kar se jih je dalo dobit , nogavico-povoj, pa je bilo komaj kaj bolje.
Mogoče je znanost že toliko napredovala, da pa se da ta problem vsaj omiliti.
Kakšna ideja prosim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
21.10.2009 20:25:43   
katra55
Jaz sem celo nosečnost nosila kompresijske žabe, oblekla sem jih zjutraj preden sem vstala iz postelje. Se mi zdi, da je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
21.10.2009 20:27:46   
luan
Sem na istem kot ti, le da sem v 36 tednu nosečnosti.Uporabljala vseskozi Herbion mazilo za otekle in boleče noge, Erbaven fresh gel(super zadeva saj tudi malo hladi) in pa kompresijske nogavice tipa 2, katere sem po meri naročila na žilnem odseku naše bolniišnice.Opažam malenkostno poslabšanje v smislu pojava kuperoze, krčne žile se mi pa HB niso poslabšale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
22.10.2009 14:34:13   
Alči
Jaz imam težave s tem sranjem še iz časa pred nosečnostjo. Tko da se z njimi spopadam že cca 5 let. Seveda je vedno huje. Meni mazila niso pomagala. Pomagala je edino kompresijska obveze. Ko sem bila doma, sem delala to s povoji, ker so bolj učinkoviti, nogavice pa sem imel ko sem bila v službi, saj se manj gužvajo in manj srbi koža, kot pod povoji. Noge sem si spirala z mrzlo vodo, ko sem imela priliko sem jih dala gor. Doma sem probala čim manj sedet na stolu ali pa stat na miru. Mojega pa sem zvečer prosila, da mi je zmasiral stopala in meča in s tem poživil krvni obtok. Pred user posted image  sem hodila na sklerorizacijo, sedaj pa to ni možno. Ko bo ta nosečnost(2.) za mano pa bom videla kaj bom naredila. Pomaga tudi gibanje, predvsem kolo, plavanje, skratka športi, v katerih ne nabijaš z nogami v tla(tek. aerobika, hribi...) ampak vse je bolje kot stanje ali sedenje.

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
22.10.2009 15:41:38   
tanjusi
pomagala. Pomagala je edino kompresijska obveze. Ko sem bila doma, sem delala to s povoji, ker so bolj učinkoviti, nogavice pa sem imel ko sem bila v službi, saj se manj gužvajo in manj srbi koža, kot pod povoji. Noge sem si spirala z mrzlo vodo, ko sem imela priliko sem jih dala gor. Doma sem probala čim manj sedet na stolu ali pa stat na

tole sem vse prakticirala očitno čistok ne bo, me pa najbolj skrbi ker je kolegica rodila mrtvega otroka zaradi strdka v popkovnici, in se mi zdi da je to povezano....


_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
23.10.2009 10:01:12   
Alči
Krčne žile ne nastanejo zaradi krvnih strdkov, in tudi krvni strdki ne zaradi krčnih žil. Žile lahko nastanejo oz. so posledica venskega popuščanja, oz. ker venske zaklopke ne delajo dobro in ne poganjajo krvi nazaj gor po žili. Odvisno od tega kako stanje je....Če pa si zategneš povoje tako močno da imaš potem plave noge in ti kri ne krožiuser posted image ...To ti pokažejo v bolnici ali pa ZD kako se to dela. Ne moreš kar neki na pamet, na pamet greš lahko kupit v Sanolabor kao nogavice proti žilam, pa še nosečniške imajo tudi. Ampak to pač pomaga pri zatekanju nog, so zelo tesne, komaj jih oblečeš, ampak to ni po "medicinsko" Uboga kolegica, user posted image , grozno je slišati take stvari. Samo krvni strdek nima veze s tem pomojem...a se ne naredi zaradi pregoste krvi?. In ta strdek bi lahko prišel potem tudi do njenega srca verjetno...ne vem. Sodelavka vem, da si daje injekcije proti krvnim strdkom ker ima pregosto kri-prvič zaradi sebe, da ne doživi kapi in tudi med nosečnostji si jih je morala še toliko bolj natančno dajati....

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
23.10.2009 10:05:22   
Alči
Aja, ja res pa je, da tudi povijanje ni nujno da pomaga, pač odvisno ....Meni v prviuser posted image  je, so se mi ustavile, zdaj ko sem v 2. pa delam isto, pa vidim, da je sedaj v 6m slabše kot je bilo v prvi na koncu. Pač vsaka user posted image  lahko to poslabša...Ne vem kako bi bilo z mojimi žilami, če si ne bi povijala..ne bom bila pametna da pol pa bi blo sigurno ful slabše...To so pač samo preventivni nasveti, ki mi jih je dal dr. Kosin in moje izkušnje, ki jih imam zaradi krčnih žil in z njimi povezanih problemov...

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zelo močne krčne žile in nosečnost
14.8.2018 15:20:57   
primacare
EKOLOŠKO KONOPLJINO MAZILO S SIVKO ALI OGNJIČEM

Pa ga imamo, dolgo pričakovano, najbolj iskano mazilo na svetu!

Sestavine:
• posušeni konopljini cvetovi;
• posušeni cvetovi sivke ali ognjiča
• bio kokosovo olje;
• bio čebelji vosek;
• bio konopljino olje;
• koncentrirana konopljina smola
Uporaba mazila
Mazilo je namenjeno predvsem lajšanju simptomov povezani s kožnimi boleznimi, uporabljamo pa ga lahko tudi za druge bolezni, kot so bolezni dihalnih poti, krvno-žilnega sistema in poškodbe mišic.
Kožne bolezni:
Luskavica, atopični Dermatitis, prhljaj, ogrci, kurja očesa, izpuščaji in alergije, Herpes, razpokane ustnice, Hemeroidi, glivice na nohtih, kožne rane, vreznine, opekline in bakterijske okužbe.
Uporaba: Vsaj 2x dnevno; zjutraj in zvečer, po potrebi več
Bolezni mišic, sklepov in kosti:
Tortikolis, bolečine v križu, bolečine v mišicah, menstrualni krči, zvini, nategi in zlomi.
Uporaba: 2x dnevno; zjutraj in zvečer
Bolezni krvno-žilnega sistema:
Flebitis, razjedanje žil, krčne žile

Uporaba: 2x dnevno; zjutraj in zvečer
Bolezni dihalnih poti:
Bronhitis, Astmatične bolezni, Kronično vnetje grla (mažete na predelu pljuč in grla)
Uporaba: 2x dnevno; zjutraj in zvečer




< Sporočilo je popravil Michonne RR -- 27.8.2018 7:40:08 >

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?