|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   refluks
27.9.2018 9:51:13   
marty5
Pozdravljene,

vem, da je o refluksu napisanega že malo morje, ampak bom vseeno vesela kakšnega nasveta iz prve roke. Imamo punčko staro 7 tednov (rojena s 36. tedni) in že cca 3 tedne trpi za refluksom, več ali manj "tihim", torej ne poliva vsakokrat. Je vseskozi razdražena in slabe volje, se vidi, da jo kislina draži. Ima tudi vedno poln nosek, čeprav ni prehlajena in spušča zvoke kot hrček.

Izvajamo že vse protirefluksne ukrepe in dajem AR formulo, pa ni nič boljše. Sicer na teži zelo lepo pridobiva. Pediatrinaj pravi, da pač mora prerasti. Da včasih so dajali zdravila, zdaj pa ne več, ker škodijo. Na sploh imam občutek, da refluksa nihče ne jemlje pretirano resno, meni se pa otrok smili. Poskusili smo tudi z Bownovo terapijo, sicer smo bili doslej le enkrat, vendar se mi zdi, da je celo še slabše...

Kak nasvet?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: refluks
27.9.2018 10:26:45   
Malinca07
Pozdravljena, moja hcerka je prav tako imela refluks in alergijo na KM. Dokazan pri 2.mesecih (sva bili v bolnici na opazovanju). Dobila ni nobenih zdravil. Danes je stara 2.leti in nima vec nobenih problemov. Ko je bila se dojencica je po vsakem hranjenju polivala, ponoci sem jo po hranjeju drzala pol ure pokonci preden sem jo odlozla, kupckov nikakor ni podirala, tako da sva imeli probleme se s tem. Pri 5.mesecih sem zacela z gosto hrano, tudi to je obcasno prislo nazaj ven. Nwkje pri 1.letu pa je vse skupaj popolnoma izvenelo. Vse kar ti lahko iz prve roke svetujem, je to, da potrpi. Minalo bo. Je hudo za vse, ampak druga kot ze izvajas ne mores. In verjemi, ko bos gledala za nazaj bos videla, da vse skupaj sploh ni bilo tako grozno, kot se mogoce zdi trenutno. 

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: refluks
1.10.2018 15:12:04   
marty5
Hvala ti za odgovor.

Vem, da naj bi se s časom rešilo, vendar vseeno iščem možnosti, da bi bilo vsaj znosnejše....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...