|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2019
20.8.2019 17:18:00   
Malinca07
Pozdravljene punce.


Evo, jaz se za na veliko odstevam...tudi ne bi imela nic proti, ce bi ze ta teden se kaj zacelo :) v prvi nosecnosti nisem imela nobenih tezav, zdej pa zatekam, zgaga...prejsnji teden sem bila v bolnici na opazovanju, ker je imel mali povisan utrip - sreca vse ok. Se vidi, da je doma ena (pre) polna energije triletnica in nimam casa za sebe in pocitek in se res pozna na pocutju. Ampak vse zdrzimo za nase skratke male :) 
Speluzla pridna si, da lahka se tok delas. Ampak glede na to, da si se v sluzbi, imas verjetno tok bol proti ooncu septembra? Verjetno si napisala ze pa sem spregledala. Tisti seznam je pa ze nekje dalec zadaj :) 
Jaz imam koncno vse pripravljeno, sobica, lupinca, cotice, tudi kompletek za domov (hlacke s stopali, bodi kratek rokav, majcka in kapica), kozmetika...Mislim, da sem tudi med prvimi za rodit. 
Ve ko imate ze doma otrocke, kako jih kaj pripravljate na novega clana, se veselijo? Moja se veseli (v teoriji, uoam, da bo tudi v praksi ga vesela:)), se pa bojim da bo mogoce malo prevec zascitniska do njega. Ze sedaj ne pusti, da se kdo dotika mojega trebuha, ker je notri samo njen bratec.. Bomo vidli :) 
Uzivajte, danes je se mnda tale huda vrocina, potem pa bo malo popustilo.. 

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 7:19:41   
Ribica **
Smile, meni se to bere kot pravi popadki. 😊 Mene npr prejsnjic cel porod ni nic bolelo v krizu, samo v sprednjem spodnjem delu trebuha, pa od zacetka je bolelo manj kot krci pri M, samo ko je bilo na 7 in potem 5 min, sem vedela, da je to to. Prej me je pa cez dan in prejsnji dan sem in tja malo stisnilo. Drzim pesti, da se zacne samo od sebe.


Sparkles super, bivsa sodelavka je tudi prejsnji teden rodila dvojcici, ampak so ji sprozili porod zaradi slabih izvidov. Mislim, da je imela rok tam nekje kot ti/jaz, proti koncu septembra. 
Malinca, jaz se pripravljam na najhujse, kolikor se sploh lahko pripravis, kar se tice ta vecje 🙈 res je name navezana, zadnje mesece se bolj, pol casa niti moza ne spusti zraven, sploh pri vecerni rutini, tako da ne vem, kako bo to zgledalo. Najbrz precej noro od zacetka, tako da srcno upam, da mali ne bo imel hudih krcev. Nic fajn za bolnico in super, da si zdaj doma. Pri meni se ze 14 dni vlecejo kar naprej neke tezave, zdaj so se zolcne kisline vprasljive, res sem tako utrujena od vseh obiskov dr, da imam prav dovolj vsega. V prvi nosecnosti so me bolele roke cele noci, da sem si zelela cim prej rodit, zdaj pa druge tezave, ocitno je tako namenjeno, da ti ni prevec fajn zadnji mesec 🤔😏 jaz imam se tocno en mesec do roka danes. 
Speluzla, ti si wonder woman. 😊 Jaz samo pospeseno sivam, mislim, pospeseno, tiste dve, tri ure dopoldne, ko je mala v vrtcu in ne rabim pocivat/jest/it k dr. Noge pa tudi meni zdaj dva dni zvecer zatekajo, ampak glede na to vrocino, se ne cudim. Nosim pa tako ali tako skoz natikace oz japonke. 

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 9:08:51   
Speluzla88
Malinca07 ja res je, rok imam šele 23.9. (uradno mi ga je sicer dala 25.9., zaradi čim kasnejše porodniške), tako da se zavedam, da bo sedaj iz tedna v teden težje... Če se ne bom počutila za delat oz. bom brez energije, bom pač šla počivat.
Ribica meni se zdite bolj ve, ki imate že kakega ali več škratov doma user posted image user posted image user posted image wonder women.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 10:13:53   
Mal_
Hej punce.

Zdaj smo pa res ze skoraj vse cez kriticno mejo 😊 Jaz imam zadnji teden tako hudo vnetje tam spodaj, da vec ne vem kaj narest. Nardila sn eno kuro z vagisanom, ki je noznicni antiseptik, pa se je po tem vnetje se poslabsalo. Vceraj sem sla v lekarno, kjer sm hotla kupit canesten, pa mi je namesto tega prodala nek gel, ki nima nobenega ucinka! Komaj cakam jutri pregled, da pregleda in zacne zdravit to

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 10:19:02   
Mal_
Aja, se je pa najprej zacelo z mal bolj obilnim izcedkom bledo rumene barve, po vagisanu pa zelenkast se obilnejsi izcedek, pojavla se je pa se srbecica.. Komaj se prenasam to, koooomaj cakam da grem jutri na pregled. In glede na to kaksno vnetje mam, bom najbrs zaprosila se za test na streptokok b. Se je se katera odlocila za to? 

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 12:15:57   
smile_1
Mal, jaz sem se testirala za streptokok. Je samoplacnisko, 65 eur in vzame bris. V roku enega tedna so rezultati. 

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Septembrke 2019
21.8.2019 20:59:49   
Ribica **
Jaz nisem imela namena delat testa za streptokok b, pa so ga zdaj potrdili s sanford testom urina, ker sem imela vnetje secil, tako da ce je v urinu, je tudi v noznici baje. V primeru vaginalnega poroda dobim antibiotik, v primeru CR pa ni treba.


Mal, joj, bedno, ampak z vagisanom imam tudi jaz take izkusnje iz prejšnje nosecnosti. Se mi zdi, da samo poslabsa stanje, podobno kot ti opisujes. Kar me je ravnokar odvrnilo od tega, da poskusim z njim, ker nisem ziher, ali imam vnetje ali ne po antibiotiku, bom raje en probiotik se vzela. 

(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 8:46:50   
Eminna2019
jaz sem v prejšnji nosečnosti tudi dobila vnetje spodaj. Ginekologinja mi je dala svečke ki se jih vstavi vsak večer... je bilo boljše.
in canesten seveda, oboje mi je pomagalo.

tokrat pa hvala bogu nisem fasala nič. včeraj sem nekako upala da bo ctg že pokazal kakšno dogajanje pa ni bilo nič omembe vrednega :/
trebuh se je spustil tako da tudi drugi opazijo, včeraj sem opazila da imam povečan izcedek ampak nič dramatičnega.
Ko se tamali premika me vse boli ker najbrž pritiska v živec nekje v medenici.
Čeprav sem že enkrat rodila kar čakam da bo kakšen znak da se bliža porod čeprav prejšnjič ni bilo nič razen čep se mi je odluščil zjutraj okrog 8,
potem sem imela pregled in ob 16 sem bila v porodni ker sem bila odprta že 4cm (brez nekih bolečin ampak bolj špikanje), rodila ob 19h.


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 15:28:32   
naty1989
Emina

No ti si imela kr lepo, da si brez bolečin že 4 cm bila odprta, skor idealno. Glede čepa sem misla vprašat, ti nisi šla takoj v bolnco ko se je idluščil ne? Ker pravijo da če je samo čep ni mus kr it, če pa večja krvavitev pa takoj ne? Pa če voda odteče. 

(odgovor članu Eminna2019)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 15:38:24   
Ribica **
Ko/ce se odlusci cep, ne gres nikamor. V cepu so krvave nitke, ne pa kri. Ce krvavis, gres  v porodnisnico. 


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 18:22:45   
Mal_
Zivijo! :)

Jaz sem imela danes pregled.. Sem upala da bo ze kak ctg, pa ga bom imela sele cez 2 tedna, ko bom 37t 5/7.. Se mi zdi pozno, pri prvi sem imela teden prej haha😂🙈Je pa ginekologinja kar zazijala ker da imam res hudo vnetje, tk da mi je malo sprala noznico in predpisala canesten vaginalno kremo... Je pa ze zdan boljse, ko je sprala... Danes sem dobila tudi napotnico za porod in se dogovorila za cr, ki bo 30.9.,ce se porod ne zacne spontano prej (kar mocnooo upam da se bo, ne želim si spet iti pod noz, ceprav me je hkrati naravnega poroda malo strah.. 😥). Sicer drugo je ok, mala je v glavicni vstavi, srcek ok.. Odvzeli smo se kri za tokso in hepatitis in hemogram da preverimo ce zelezo kaj pomaga, ali bo pac potrebna infuzija... Sem pa zelo utrujena, medenica me strašno boli danes... Ampak saj bo, to pride zraven, glede na to da je danes tocno 1 mesec se do poroda hehe😊Kako stw pa ve kaj? Ste imele kake preglede zdaj? Se morda pri kateri ze kaj dogaja? 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 19:15:29   
Ribica **
3 dojencke ze imamo na FB, eni so rok prestavili na avgust, druga dva sta bila rojena pri 37t in par dni. 😊 Sami fantki zaenkrat.


Jaz imam drug teden pregled, zelezo mi je slo pa s tableti lepo gor, celo na 121 sem ze prilezla. Upam, da tam ostane, ker to je ze spodnja meja za nenosece. Posvet glede CR imam pa prvi teden v septembru, da vidimo, ce je sploh opcija kaj drugega kot CR oz da dolocimo datum. 

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 19:24:46   
Eminna2019
Naty1989
meni se je odluščil 2h pred pregledom ravno pod tušem. občutek kot da imaš res napit tampon ki ti "leze" iz nožnice.
drugače pa sem tudi jaz slišala da ni neke potrebe da greš v porodnišnico če se ti čep odlušči ker naj bi se lahko odluščil do več tednov pred porodom.
Mene danes že cel dan tišči na veliko potrebo.. pomoje sem bila že 5x pa ni bilo skoraj nič. nevem kaj je to..
študiram kaj sem včeraj takšnega pojedla da mi spet ne paše..
jutri še dermatolog ker sem neko alergijo fasala.. in upam da bo to to. celo nosečnost niti enega problema in zdaj ta alergija :/

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 20:23:39   
Ribica **
Meni se je cep odluscil najprej ob 3h ponoci, preostanek naslednje dopoldne, popadki so se zaceli zvecer. Sestri se je cep odluscil popoldne, ob dvrh zjutraj ji je voda odtekla. Lahko pa traja tudi en teden, da se kaj zacne, ampak samo odluscen cep se ni znak, da je treba it v P. 😊





(odgovor članu Eminna2019)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Septembrke 2019
22.8.2019 21:34:17   
Sparkles7
Smile ja, tudi pri meni je bilo podobno kot ti opisuješ svoje lažne nočne popadke, le da me je to ker cel čas nekaj čudno bolelo, oziroma si je sledilo kar pogosto in sem bila res zmedena kaj se dogaja... Potem pa še ko imaš eno uro do porodnišnice, se zivciras za kaj se gre 😁 No, držim pesti zate da se začne samo od sebe enkrat kmalu ;) Kar pa se tiče te ocenjene teže pa ja, je to res zelo na približno. Zato meni prvič ginekolog te teže ni niti razlagal nikoli, ker je sam rekel da je to brezveze. Sedaj pri dvojčkih to spremljajo, ker je pomembno da sta kolikor toliko usklajena v teži. No, sta pa imela prejšnji teden na UZ okrog 2400 in 2500 g, ta teden v porodnišnici na pregledu pa 2000 in 2400 g. Tako da toliko o tem 😁 Sta se zelo skrčila 😁...trebuh pa kar raaaaste! 


Sicer pa ni čudno da pride do vseh teh vnetij v tej vročini. Sama sicer na srečo nisem nikoli imela problemov s tem. Ampak sem pa ravno.sedaj razmišljala - prvič mi je ponoči čisto malo voda odtekla, nisem bila sigurna, ampak je bilo vseeno preveč mokro... Sedaj sem razmišljala da zdej itak ne bi vedla če bi mi po malo odtekala, ker je vroče in skus švicam in bi si itak lahko cel čas preoblačila spodnjice 😁😁😂
V glavnem, počasi se bo začelo dogajati ja... Tako da vsem želim eno čim lepšo izkušnjo, ne predolgo in da bo prihod za male štručke in okrevanje za mamice čim lepše in kratko ;)

(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Septembrke 2019
26.8.2019 7:19:15   
smile_1
Kaj zdaj nosečke,se pri vas že kaj dogaja? Danes sem 38 tednov in 5/7 in nič ne kaže, da bi naš mali hotel kaj zapustiti mama penzion. Preveč mu je luštno not :-). Edine spremembe, ki jih čutim, so rahli krči ponoči v trebuhu in križu, prebava dela na polno in glava mi pritiska dol na polno. Imam v sredo kontrolo in bom prosila za vag pregled, da pogledamo, če sem mogoče že kaj odprta. Nisem si mislila, da bom dočakala take tedne, glede na to kok so me strašili, da bom zaradi velikosti ploda ziher rodila predčasno :-). Imam pa počasi dovolj nosečnosti, večjih težav sicer k sreči nimam, ampak že samo premikanje, obračanje z boka na bok in podobne zadeve so postale res Lep teden vam želim in javite, če no katera rodila:-)Lp

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Septembrke 2019
26.8.2019 12:03:17   
Malinca07
Smile_1 identicno je pri meni :) jaz sem 38 3/7, se tud nobenih znakov, da bi se kaj zacelo, dete je bilo 14dni nazaj tezko ze cca 3000g, tak da se tud jaz kar mal bojim, kaksen bo, ce bo cakal do konca :)

Jutri imam ctg, ampak mislim, da ne bo nic pokazalo. Mi pa tud nenormalno dol tisi, obracanje je katastrofa, nocni obiski wc-ja.. Vsak dan upam, da bo kaj..nikoli ne ves :) Kaj pa ostale, kako ste, kako prenasate zadnje dni? Ne morem verjet, kok hiter je minala tale nosecnost, se mi zdi, kod da smo sele odprle temo :) 

(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Septembrke 2019
26.8.2019 14:25:25   
Eminna2019
hejla!
tudi mene tišči dol. hoja je zvečer že kar problem ker se mi zdi da bom tega otroka kje zgubila :D
že par dni me nekaj ščiplje na trebuhu spodaj.. trebuh vedno bolj otrdeva... dosti krat letim na wc pogledat kaj se dogaja ker imam občutek ko da sem mokra pa je le par kapljic.
danes ponoči se mi je najbrž samo dozdevalo da sta bila dva močnejša popadka ampak po tretjem obisku wc-ja je šlo mimo :D
nemorem verjet da imam drug teden že rok (4.9)!! fuul je šlo hitro in upam da bo za nas vse šlo še naprej hitro s porodom vred.
danes sva s hčerko prevzele šolske stvari v knjigarni, oblekico za dojenčka bo zbrala da jo spakiram v potovalko in to je to..
čistim kot nora zadnje dni.. mož se mi smeje ker je v kuhinji vsak dan po predalih drugače pospravljeno :D
pravi da sem od hormonov čist zmešana :D

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Septembrke 2019
26.8.2019 14:27:06   
Yuki
Pri meni podobno kot pri vama Smile in Malinca. Začela sem 39 teden, pa tudi nič ne kaže. Kdaj pa kdaj kak nežen krč, to pa je to. Zadnje par dni pa se mi zdi, da imam nekako dovolj tega trebuha, pri vseh stvareh je nekako "na poti". Spim kar dobro, obračanje pa je seveda projektuser posted image Drugače pa me nekje sredi dneva prime zaspanost in si privoščim še kratek dremež. Zaključujem še zadnje službene zadeve in hkrtati upam, da ne rodim prekmalu, hkrati pa upam, da bo čimprejuser posted image me prav zanima, katera bo prva? Bo katera rojevala v Ljubljani, da se srečamo?
Jaz imma kontrolo v petek, pa mi je ginekologinja obljubila še zadnji UZ in vaginalni pregled.

Naty, zadnjič si spraševala o umetnih popadkih - meni so jih pri prvem porodu dodajali, pa so bili čisto vzdržni. Res pa je, da nimam primerjave, kakšni bi bili moji lastni v tistem stadiju poroda. Začel se je z odtekom vode, potem sem se z lastnimi odprla kake 3-4 cm v 4 urah, po dodatku umetnih pa je bila mala zunaj v dobrih 2 urah.

Srečno, pa javite se, ko se kaj dogaja!

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Septembrke 2019
27.8.2019 9:10:35   
Ribica **
Jaz imam sicer še par dni več kot ve pred sabo, sem v 37. tednu, ampak ja, ta teden se niti ne trudim več "lepo" hodit, vsaj doma ne, sem kot raca user posted image Tamalček se boleče premika občasno, navzdol tišči, že dva dni me nekaj po malem zvija kot krči pri M, pa ne vem, a je prebava (najbrž je), je pa moteče. Pa še otrdevanje. Po eni strani bi tudi meni pasalo, da pride kmalu (ampak ne avgusta), po drugi strani bi pa še malo počakala, samo te male tegobice so mi kar nadležne. Tokrat me vsaj roke ne bolijo, pri prvi sem bila cele noči pokonci, res pa da mi zdaj roke ne zatekajo, prstan imam še vedno bp na roki, samo noge popoldne in zvečer. Tako da mi je fino, da lahko še šivam, samo stroj je že nekam daleč, ker zaradi trebuha ne morem bližje k mizi, stroj pa zaradi kabla ne bližje k robi mize user posted image Naslednji teden imam posvet za CR, pa da vidimo, če bo še en velikan za moje proporce. user posted image



(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Septembrke 2019
27.8.2019 14:04:01   
metkkkka
Hejho tudi odmene.
V ponedeljek je moj PDp in tudi pri meni se ne dogaja še nič posebnega. Fantje doma so že kar neučakani. Jaz pa tudi, čeprav se mi stalno zdi, da imam še nekaj za naredit :) Čeprav previjalna je pripravljena, posteljica tudi, vse prekuhano, torbe spakirane, frizurca tam dol narejena, noge depilirane, morda bi si lahko privoščila še eno pedikuro :D
Jaz imam ogromen trebuh, tako da tudi meni obračanje predsatvlja izziv. Krčne žile na nogah so se precej izboljšale, ne vem, kako je to možno sicer. So se pa vaginalne mal povečale, ma ginekologinja pravi, da ne bo težav. SEdaj hodimna preglede že v porodnišnico in upam, da mi v petek reče, da se že kaj odpiram. :)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Septembrke 2019
27.8.2019 16:42:54   
aa25
Zdravo tudi od mene 😊


Da se še jaz malo javim 😁Mene loči do PDPja še 16 dni 😁 pri nas so že vsi tako neučakani kdaj bo 😁 jaz pa pravim, da očitno se fajn počuti, da še ne razmišlja o izhodu 😂Sem pa danes imela ctg, kjer je vse ok. Na pregledu me je pregledala in rekla, da sem 3 cm odprta 🙈😁 me je samo spraševala, če se uredi počutim 😁😁🙈sem rekla, da ja 😂😂otrok je še vedno veliko aktiven 😊Imam pa zelo velik trebuh, se počutim kot kit 😂moj pravi, da prvo pride trebuh potem pa jaz 🙈😁😂😂Glede obračanja je cel projekt, me pa zadnja dva dni matra nespečnost 😏

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Septembrke 2019
27.8.2019 17:00:23   
Sparkles7
Hej hej 🙂 Ja super da vsi tako pridno vztrajajo in rastejo v trebuščkih, da bodo potem hitro močni in ne bomo rabli bit dolgo v porodnišnici ;)Mi smo tudi danes že 36t 1dan... Noro, res sem vesela in kar malo ponosna na to kaj zmore moje telo 😁 To so za dvojčke res super tedni, in si nisem niti slučajno mislila da bomo zdržali tako dolgo. Še ginekologinja na nuhalni se spomnim da mi je rekla da drugače vse super (ko me je spraševala kako je potekala moja prva nosečnost, kdaj sem rodila, kako je bilo), da edino zato ker sem majhna in suha je velika možnost prezgodnjega poroda 😁
Včeraj sem imela še zadnji pregled pri svojem ginekologu. Vse mirno, lepo rasteta, pa tudi jaz sem dala še bris za streptokok b, sem se odločila za vsak slučaj. Sem pa dala 55€. Odprta nisem še nič, ne čutim še nekega pritiska navzdol (pri prvem mislim da se je začelo ene 4 dni pred porodom). Tako da zgleda bomo kar še malo počakali. Aja pa spet sta oba na glavo, tako da super 😊 Fantek, ki je prvi pripravljen pri izhodu, pa je itak že nekaj časa na glavo 😊V četrtek pa imam že naslednji pregled, v porodnišnici, in potem tam do konca ...


(odgovor članu aa25)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Septembrke 2019
28.8.2019 17:49:33   
Eminna2019
danes pa sem imela spet ctg, dogajalo se ni nič dokler sem ležala. Dali so mi dve čokoladi (uff sta bli dobri - še sploh ker je to ta moment "prepovedan sadež")
ko sem vstala je ctg začel kazati popadke.. tako da bomo videli kaj je zdaj to bilo.. zdravnica je rekla da zna biti prej, lahko že petek ker je luna :D
jaz tako trpim to vročino da upam da bo danes oz čimprej. če bi mi bilo tko težko pri prvem otroku bi ostala najbrž edinka :)

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Septembrke 2019
29.8.2019 7:57:28   
smile_1
Emmina, super. Drzim pesti, da se iztece tako koz si zelis. Tudi meni je v ponedeljek na ctgju kazalo popadke, ampak neredne. Je rekla, ko bodo taki in redni, greste rodit. Sem bila pa se cisto zaprta, maternicni skrajsan na 15mm in zmehcan, to je pa to. Jutri imam ponovno in potem v sredo, ko imam rok. Če ne bo še nič do takrat, me pa napotijo direktno v porodnišnico, kjer se bomo dogovorili kako in kaj naprej. Imam pa ponoči vsak dan močnejše krče tako da upam, da se pripravlja in bo šlo naravno. 

(odgovor članu Eminna2019)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?