|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tezave pri hranjenju
4.6.2018 10:41:59   
Lara94
Zdravo punce
Doma imam skoraj 4 mesece staro puncko. Imava tezave s hranjenjem ze od samega zacetka. Prvi mesec se je dojila, morala pa sem dodajati tudo AM. Potem je mojega mleka zmanjkalo in smo na AM ze skoraj 3 mesece. In tukaj nastopi tezava. Imam obcutek da mala premalo je. Poje od 100 do najvec 150ml. Zjutraj prvi obrok lepo poje, drugega tudi se kar brez problemo, z vsemi naslednjimi pa imava borbe. Vem da je lacna ker caja in vode ogromno popije,dudo tudi vlece kot nora, ko pa ji dam flasko z mlekom se pa zacne jok. Kaksen teden nazaj sem ji v mleko dala zlicko rizeve kasice, pa je nekaj casa slo, potem pa spet vse po starem. Partner pravi da bo pa jedla cez 2 uri ampak je cez dve uri isto. Nemorm pa je pustit na 3 obrokih dnevno. Zato se obracam na vas. Je imela katera podobne tezave, kako ste jih resile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tezave pri hranjenju
9.6.2018 5:07:03   
kokos4 RR
Pozdrav,

Hja, podobno je blo tud pri nas.. sicer malo kasneje, okrog 5m, imela sva ze nekaj uvedene gg in je cez dan zacel zavracat mleko. Ne glede na to, kako lacen je bil, flaska ni sla skoz.. tako, da sem v tem primeru pac po hitrem postopku uvedla vse obroke gh... glede na to, da pri vas se ni stara 4m, nevem kako bi se ta resitev izpeljala. Po drigi strani, pa mi tudi zdaj, ko je ta vrocina, tudi gh zavrava oz poje vcasih bistveno manj kot drugace.. morda ji pac ne pase v tej vrocini toliko hrane.. je pa tudi prej ko je bil na flaski, pojedo dosti manj kot je 'priporoceno' za njegovo starost.. ce oridobiva na tezi, je dobre volje ipd. Mislim da nebi smelo bit tezav.. :)

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tezave pri hranjenju
11.6.2018 9:57:31   
lola85 RR
Ojlauser posted image
Tudi z mojim mlajšim sem imela hecanje okoli mleka, s tem, da sem jaz dojila. Zavračati je začel okoli 6.meseca sicer, ampak od 3.meseca dalje so bile borbe vsak dan. Je bilo tako grozno, da si nisem upala nikamor z njim in sva bila non stop doma. Pri 6m pa je začel z gh in tam se mu je pa odprlo, na srečo.
Bi pa rekla, da je pri vas mogoče malo kriva tudi vročina. Že če sklepam po sebi, vidim, da te dni zelo malo pojem in veliko pijem. Enako oba sinova. Smo bolj na juhicah in nič kaj konkretnega za pojest. KAj pa če bi ji namesto flaške ponudila riževe kosmiče z AM po žlički? Sem že slišala, da nekateri otroci raje sprejmejo žlico kot pa flašo. Poskusi in javi kako je šlouser posted image

(odgovor članu kokos4 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tezave pri hranjenju
11.6.2018 11:13:44   
maca83 RR
Ce pije vodo in caj, kaj ce poskusis bolj redek AM pa veckrat? Mogoce se kaksno drugo firmo, ki drugace disi? MI smo bili vecinoma na AM in smo zamenjali kaksne 4 znamke vmes. Prvo, najdrazjo, ker ga je zapirala. Enkrat smo menjali samo zato ker obicajne ni bilo na zalogi v trgovini. Skoda edino, ker tezko dobis manjse porcije samo za testiranje. Mogoce ce prosis kaksno kolegico za par meric? PA v Mulerju so imeli vcasih neke mini porcije AM, ne vem ce se.

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tezave pri hranjenju
19.6.2018 11:10:07   
Lara94
Da javim kako napredujemo. Po vseh mukah sem se odlocila da jo dam na kravje mleko, zal. Od zacetka je zjutraj in zvecer dobivala se am, ker je takrat lepo pila, cez dan pa kravjega za malo rizevih kosmicev. Pa se mi zdi da ji kar odgovarja. Verjetno je res tale vrocina kriva, sicer se cez dan zadrzujeva v hisi(dopoldne je se prijetno hladno), opazam pa da jo crjetno matrajo zobki, pa mogoce tudi zaradi tega ne zeli jesti. Vceraj sem prenehala z am, sem pa zacela ji dajati rizeve kosmice po zlicki, pa mislim da ji je to veliko bolj usec kot flasa.
Midve sva tudi sprobali razlicna am, prvi je bil znamka pa se ar, ker veliko poliva, ampak jo je zapiral, tako da sem hitro menjala. Res bi bilo super, ce bi imeli tudi manjsa pakiranja na voljo, mi imamo teh am sedaj na izvozuser posted image
Punce hvala vam za nasvete, res sem si malce oddahnila user posted image

(odgovor članu maca83 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?