|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tezave z zanositvijo v drugo
19.6.2019 14:11:35   
kar86
Pozdravljene,
S partnerjem se trudiva zanositi v drugo vendar ne gre. Imava ze enega otroka- naravno takoj zanosila.Pri G sem bila in je vse bp, scitnica bp, krvna slika ok. Rekla je naj pocakamo 1 leto, torej se 3 mesece in naj se sprostimo in bo. Moja skrb je, da do zanositve ne pride ker partner jemlje antidepresive. Ceprav mi je G rekla da bolj vplivajo na mamo, kot na oceta..kaj mi svetujete? HvalaK.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tezave z zanositvijo v drugo
28.6.2019 21:07:46   
Lelly28 RR
Pozdravljena kar86,
kar se tiče zanositve verjamem, da vama bo tudi sedaj v drugo uspelo. Morda si otroka preveč želite in zaradi vsega stresa ne pride do oploditve. Poskusite se umiriti s kakšnimi vajami (joga, morda pilates ali pa izberite šport ki vam je ušeč) in imejte spolne odnose tudi izven ovulacije. Veliko žensk namreč dela napako in želi zanositi samo v "plodnih dnevih", ki pa se lahko rahlo spreminjajo glede na hormonska nihanja.
Držim pesti, da nam čim hitreje sporočite dobor novico user posted image

(odgovor članu kar86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tezave z zanositvijo v drugo
22.12.2020 1:03:19   
Anonimen



  1.  
  2. Forumi
  3.  
  4. Zdravstvene svetovalnice
  5.  
  6. ABC ginekologije in porodništva

ABC GINEKOLOGIJE IN PORODNIŠTVA

Odgovarjajo: mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar

Kuhan cider
Kako pomagati mladostnikom skozi čas socialne izključ…
Roke na volan!
Omleta z zelišči
"Default

Stanko Pušenjak

 
tega ne vem, zato pa omenjam morebiten obisk pri ginekologu in obnovitev brisa. Kontaktne krvavitve (med odnosi) so lahko problematične.
mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar

Lepo prosim uporabljajte iskalnik!

-----------------------------------------------------------------------------------
Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224
nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.
-----------------------------------------------------------------------------------
"Default

Dakanu

 
Pozdravljeni .
Tudi jaz imam eno vprašanje. Stara sem 25 let in
sem 10 mesecev po porodu in še vedno dojim.
Menstruacijo sem dobila julija,torej 4 mesece po porodu.
Priznam,bila je zelo neredna ,včasih na 30 dni,včasih 25,včasih 14...Zadnjo menstruacijo sem dobila točno na 28.dan -30.novembra in je trajala do 7.decembra. Bila je zelo močna ,ena najmočnejših kar sem jih imela.
Ker si s partnerjem želiva še enega otroka,in ker sva ze pri prvi zanositvi imela težave,sedaj nimava zaščite in se trudiva zanosit.
Vendar me je en teden po končani menstruaciji ,(ko bi naj nastopila ovulacija) presenetil cisto majhen roza madež,od takrat čisto rahlo krvavim( skoraj,da niti za vložek ni) vbistvo sploh ni kri ampak skoraj roza prozorni izcedek,ki traja ze 8.dan.
Zanima me ali je to menstruacija ali izvenciklična krvavitev? .. in ali je ob taksnih krvavitvah in izcedkih sploh možno zanositi?

Hvala in lepe praznike!

(odgovor članu Lelly28 RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tezave z zanositvijo v drugo
24.7.2022 20:56:23   
Melisika
Dober vecerMene zanima z parterom se trudima ze 5 mesecov za drugega otroka in me zanima kupila sem si Termometer za plodnost in mi vsaki dan kaze 37,2 ce je to ze ovulacija ali kako?Lp

(odgovor članu kar86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...