|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uši in stanovanje
14.9.2015 12:26:59   
nia5
Evo pa smo jih po spretnem izmikanju fasali kar vsi štirjeuser posted image , zdaj postopek umivanja las in odstranjevanja mislim da obvladam, čeprav čakam da pride mala iz šole in zvečer gremo vsi v akcijo; zanima me pa namreč kako jih najbolj učinkovito spraviš iz stanovanja? In sicer moram pojštre tudi oprati? Ali je dovolj da jogije in dva tanka tepiha presesam? Kaj pa potem ko lase začneš rihtat, očitno traja kar nekaj dni, kako pogosto moram posteljnino menjavati? Imamo jih prvič in se hočem temeljito spraviti zraven in golazen čimbolj in čimprej uničiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uši in stanovanje
15.9.2015 22:30:12   
mamica deklicam
kako se jih boš znebila, nimam pojmauser posted image , ker jih k sreči še nismo fasali. Imam pa drug problem, sem ravno danes prebrala na spletni strani šole, da so se v šoli pojavile. Sedaj me zanima, kaj narediti, da jih hči ne prinese domov

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uši in stanovanje
16.9.2015 9:40:41   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

kako se jih boš znebila, nimam pojmauser posted image , ker jih k sreči še nismo fasali. Imam pa drug problem, sem ravno danes prebrala na spletni strani šole, da so se v šoli pojavile. Sedaj me zanima, kaj narediti, da jih hči ne prinese domov


Kupi lak za lase in hčerki vsako jutro našpricaj - malo, ni treba veliko. Preverjeno pomaga.

Ko je nečakinja enkrat prinesla uši domov, sem jaz samo oprala posteljnino in dekice na katerih je ležala, pa je bilo vse ok. Aja, pa kavč sem posesala. In to je bilo to.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uši in stanovanje
16.9.2015 10:30:11   
mamica deklicam
peregrina hvalauser posted image

verjetno jim lak smrdi. Ga imamo enega doma in bom pošpricala, njej se bo pa še fajn zdelo

Kaj pa tista varianta, da ne pereš las prepogosto? Ko so jih imeli v vrtcu, sem se poslužila tega in ni nobena prinesla domov niti gnide, ne uške.

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uši in stanovanje
16.9.2015 11:01:34   
aprilčica07
Ne bom glih v tolažbo, ma naši ni pomagalo nič. Fasala jih je v peto, takoj na začetku šolskega leta. Hvala nevem komu, da tokrat samo ona, mi smo (zaenkrat) ok. Jst ji operem glavo z šamponom, večkrat. In češem z glavničkom, z likalnikom za lase ji laske fejst polikam.. Gnide, ki ostanejo gor (ker ne grejo glih lepo dol) pa ročno odstranjujem. Pomagam si s kisom, tisto lepilo, ki drži gnido gor, se lažje opusti. Prepucam celo stanovanje, od tepihov dalje. Vso posteljnino, kavč, brisače, rjuhe, deke.. Upam, da je blo to zadnjič. Ker me verjetno kam peljejo, če ji mala faše še enkrat (je dolgolaska).

< Sporočilo je popravil aprilčica07 -- 16.9.2015 11:03:10 >


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: uši in stanovanje
16.9.2015 12:18:25   
mamica deklicam
meni jih ne bo upelo iz hiše spraviti, pa če me ubiješ.
Se še spomnim, kako jih je mami meni spravljala iz las, ko sem bila v OŠ, groza.

Res močno upam, da jim moja hči "smrdi" in ne bodo šle nanjo. Ima pa lase malo čez ramena, goste žimaste. To bo cela fešta, če jih bo potrebno iskatiuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: uši in stanovanje
16.10.2015 9:27:39   
dreamhorse
Pri nas kita, in izmenično lak za lase ter paranit proti ušem še zaenkrat delujeta. Ko smo jih pa imeli, sem jaz oprala samo posteljnino in igračke, ki jih ima na postelji našpricala z biokilom in dala v vrečko za smeti za 14 dni... oprala pa tudi brisače in pijame... pa seveda oblačila.
Bojda uš ne preživi dolgo brez gostitelja...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?