|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaposlitev v vrtcu
24.4.2017 11:59:31   
kvin
Mene pa zanima, kako dobiti zaposlitev v vrtcu z izobrazbo pomočnica vzgojiteljice brez strokovnega izpita?

Čakati, da se bo na Zavodu za zaposlovanje odprlo delovno mesto v vrtcu za pomočnico vzgojiteljice in se prijaviti ter nato ne dobiti delovnega mesta mi je dovolj.

Glede na to, da je voluntersko pripravništvo ukinjeno - še vedno pa potrebujem strokovni izpit, ki ga lahko opravljam le tako, da najprej opravljam "pripravništvo" v vrtcu in se z njimi zmenim, da me prijavijo na strokovni izpit, me zanima, kako ste vi dobili službo v vrtcu?

Gledala sem en razpis, na katerega se mora prijaviti vrtec, ampak razpis ne velja za pomočnike vzgojiteljev ...

Kakšne so vaše izkušnje in predlogi?

Rada bi vsaj dobila strokovni izpit, če me v določenem vrtcu že ne bi zaposlili, pa bi vsaj lahko iskala službo v drugih vrtcih, z že narejenim strokovnim izpitom. Verjetno imaš z opravljenim strokovnim izpitom več možnosti za zaposlitev kot pa brez njega. Kje je tista vstopna točka?

Za vse odgovore in nasvete vam bom zelo hvaležna. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaposlitev v vrtcu
25.4.2017 8:54:30   
Damuš
Še z izobrazbo dipl. vzgojiteljica ter s strokovnim izpitom je skoraj NEMOGOČE dobiti službo v vrtcu (razen v LJ, tam se še nekako da - oz. se je vsaj dalo pred leti, ko sem iskala službo tam).

In iz mojih osebnih izkušenj, razgovorov in pogovorov z različnimi ravnateljicami vrtcev - večina ravnateljic se raje odloča in zaposluje diplomirane vzgojiteljice. Pomočnice gladko odpadejo. Nočem ubijat sanj in želje, sam to so pač moje ugotovitve.

(odgovor članu kvin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zaposlitev v vrtcu
25.4.2017 12:51:26   
lukap
Vsekakor obstajajo možnosti, da te zaposlijo v vrtcu brez strokovnega izpita. Po navadi se to zgodi zaradi bolniških in porodniških razlogov. Vseeno pa gre razširiti območje iskanja, morda razmišljati o nabavi statusa dijaka za nekaj sto evrov, ki omogoča delo preko študenta. To je dobro izhodišče, da te spoznajo in ti morda ponudijo daljše sodelovanje. Predlagam ti še osebni obisk v vrtcih, da jih opozoriš o tvojem stanju, da so pozorni nate, ko bodo iskali naslednjega študenta. Poglej si tudi za neprofitni projekt http://sluzbajedruzba.si/ Služba je družba, ki je kot nekakšen mini zavod za zaposlovanje, kjer ti lahko zrihtajo mesec prakse za boljše reference.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Kaj v praksi pomenijo spremembe za osnovno...
Jeseni začnejo veljati nekatere spremembe v osnovnih šolah. Na 144 se vpeljuje prenovljen koncept razširjenega programa,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?