|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaraščeni uhani
18.7.2019 10:03:09   
bikica82
Zdravo, ima en velik problem. 6-letna hčerka si je zaželela uhančke in jih tudi dobila. Vse je bilo brez problemov, do sedaj. Včeraj sem ji hotela zavrteti uhančke, a se je eden vrasel v uho. Ne morem ga obrniti, hčerko močno boli, ko ga hočem zasukati. Na začetku sem ji parkrat obrnila, a očitno premalokrat. Kaj lahko naredim oz. kam grem lahko po pomoč? Meša se mi že.

Ima pa uhančke ene 10 dni, do sedaj še ni bilo gnojno. Hvala za odgovore že vnaprej. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaraščeni uhani
22.7.2019 9:23:39   
Michonne RR
Hej,

meni se je, ker nosim uhane vsake toliko že večkrat zgodilo, da so se mi luknje delno zarasle..sama sem to sicer rešila z kakšnim bolj "špičastim" uhanom ampak je res zabolelo..Hčerko pa po moje najbolje da pelješ tja kjer so ji naredili luknje. Upam, da čimprej rešita..


(odgovor članu bikica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zaraščeni uhani
15.5.2023 10:53:58   
soncepridi
Pozdravljeni,

nekaj let je minilo od vaše objave, sicer imam zdaj podoben problem - mogoče lahko delite kako ste rešili zadevo (zaraščenega uhana pri otroku)?

najlepša hvala,
lp

(odgovor članu bikica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.