|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
OŠ_Gabrovka_vrtec_Če
Uporabnik še ni nastavil statusa.




sobota, 8.12.2012

OBJEMČKI ZA GOVORNO USTVARJANJE-RAZVIJANJE KOMUNIKACIJE22

Začelo se je z našo prednostno temo v letošnjem letu 2012/2013 LUTKE. Že takrat smo načrtovali, da bodo naši OBJEMČKI "naprstne lutke". Ob temi živali v gozdu in pravljici Mojca Pokrajculja, smo začeli z ustvarjanjem naprstnih lutk-živali iz pene, na katere smo nalepili usnjene in volnene dodatke ter pri tem zelo uživali. Veliko ustvarjanja ter veselja je bilo ob animaciji in dialogu med prijatelji s temi lutkami ter dramatizaciji pravljice.Všeč so nam, ker so majhne in jih tudi mi lahko zelo dobro obvladamo-animiramo.Čeprav smo vedeli že v začetku, komu bodo namenjene, smo se od njih težko poslovili. A, ker vemo, da so namenjene otrokom, ki so bolani, smo jih podarili z veseljem. Želimo, da ob njih  tako uživajo in ustvarjajo tudi otroci, ki jih dobijo, to bo za nas veliko veselje.

 25.11. 2012   Odločili smo se, da jih naredimo še več  in si jih podarimo v svoji skupini. Tako bomo lahko podarili, videli prijatelja, kako jo bo sprejel, se je razveselili ... To bomo počeli v prazničnem decembru.

Novi objemčki že nastajajo, zelo se veselimo decembra, da se začne obdarovaje. Vsak dan bo nekdo dobil OBJEMČEK-naprstno lutko. Sporočimo naše občutke in utrinke.

3.12. 2012   Danes smo naše objemčke z imeni zavili v blago in naredili bunkico-okrasek, ki smo ga obesili na smrečico (adventni koledar) v "deželi palčkov". Vsak okrasek je dobil še številko-datum. Po datumih bomo odpirali okraske. Dežurni otrok je danes odprl prvi okrasek s številko 3 in naprstno lutko-OBJEMČEK podaril prijatelju, katerega ime je bilo v okrasku. Veselje je bilo veliko. Zato bo tudi vsakodnevno pričakovanje vseh ostalih otrok še lepše, prijetnejše, nestrpnejše...

6.12. 2012  Vsak dan pridno obiskujemo "deželo palčkov", kjer je naša smrečica presenečenja in delimo naše OBJEMČKE ter se jih neizmirno  veselimo. Vsak dan so otroci bolj v pričakovanju, nestrpni ... Z objemčkom se igrajo preko dopoldneva, gredo z njim spat, ga odnesejo domov in z velikim navdušenjem pripovedujejo staršem, kateri otrok  mu ga je podaril. Prijateljstvo med otroki se krepi.

Tudi vam in vsem otrokom, želimo toliko radosti z OBJEMČKI, kot jih doživljamo mi.

Pikapolonice z vzgojiteljicama Marinko in Simono!





Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.







Pozdravljeni!

Uspelo mi je naložit nakaj fotografi, sem jih poskušala še nekaj a ne gre, vidi se pa samo ena. Verjetno ni nekaj uredu.
Lep pozdrav Marinka

10.6.2013
:) lepo
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...