15. 08. 2022
Pozdravljeni!
MOJA RINGARAJA ZANOSITEV NOSEČNOST DOJENČEK OTROK
Ni vsaka bulica rak na dojkah: preveri simptome!
Za tvoje zdravje gre!
Redko pomislim na to, ampak oktobra mimo tega, da se ne bi spraševala, kaj če imam tudi jaz gen za raka na dojkah, preprosto ne morem. Dejstvo je, da je ta rak eden najpogostejših pri ženskah in le zgodnje odkrivanje zagotavlja večje možnosti za ozdravitev. Vem tudi, da lahko za to največ naredim sama. Z rednim samopregledovanjem, s pravo hrano za svojo dušo in telo, s skrbjo zase. Pa vendar, ali res delam vse to? Moj odgovor in odgovor večine staršev je verjetno negativen. Prepogosto pozabimo nase in šele bolezen nas malce ali precej »strese« in šele takrat v resnici dojamemo, da bomo le zdravi (in živi) lahko (po)skrbeli za svoje otroke.
Draga mamica in očka. Od zdaj naprej poskrbi za svojo družino tako, da (po)skrbiš (tudi) zase. Ne čakaj, da te k temu spodbudi bolezen.
Metka
 
Ni vsaka bulica rak na dojki: preveri simptome >>>
Aktualno na Ringaraji:

Plavalni programi za otroke vseh starosti
V plavalni šoli Vodnega mesta Atlantis!
Odlični plavalni programi za otroke - PREVERI! Tudi tvoj otrok obožuje vse, povezano z vodo? Morda še ne zna plavati ali želiš, da se nauči pravilno in zares varno plavati? Iščeš obšolsko dejavnost, pri kateri se bo otrok dobro razmigal, veliko naučil in se zraven še noro zabaval? Potem je Plavalna šola Atlantis pravi odgovor! Preveri več o njihovih različnih plavalnih programih za otroke od tretjega do 15. leta starosti

KLIKNI TUKAJ >>>

Okusna malica za aktivne malčke - preveri >>>
Namig za nepozabne krompirjeve počitnice
Nepozabne krompirjeve počitnice - preveri, kje!
Kreativne delavnice, kuhanje čarovniške marmelade, izleti, kostanjev piknik, rezljanje buč in zabava za Noč čarovnic ter še veliko, veliko več. Za ta čas so v hotelih Hit Alpinea pripravili prav POSEBEN PAKET, ki vključuje še bivanje s polpenzionom, neomejeno kopanje ter vstope v muzeje.
Otrok do 12. leta biva BREZPLAČNO!
Nepozabne krompirjeve počitnice - preveri, kje!
Približajte otroku znanje na zabaven način!
Mobilna aplikacija za otroke - za učenje in zabavo
Otroku lahko na tablici ali telefonu ponudite vsebino, ob kateri se bo zelo zabaval in marsikaj naučil.
Mobilna aplikacija Da Vinci Kids Telekoma Slovenije otrokom od 6. do 12. leta prinaša številne izobraževalne in interaktivne vsebine, primerne njihovi starosti, v slovenskem jeziku in brez oglasov. Preverite, kako do aplikacije TUKAJ >>>
Mobilna aplikacija za otroke - za učenje in zabavo
TOP DARILA za nosečke, novorojenčke in enoletnike
Osvoji PAKET DARIL zase in za svojega otroka!
Vsak mesec na Ringaraji obdarujemo pet nosečkpet novorojenčkov in pet malčkov, ki pihajo svojo prvo svečko s prav posebnimi DARILNIMI PAKETI. Preveri, kaj v njih najdeš ta mesec in se hitro SE PRIJAVI za svojega!
Možnosti za osvojitev darila imaš večkrat! 
 
PRIJAVI SE za svoje paket daril!
Nasvet: Težave z izgovarjanjem črke R
Vprašaj strokovnjaka!
Vprašanje: Sinček pri skoraj 4 letih včasih nepravilno izgovori črko R, še posebej pri besedah, ki se začnejo z R. Kako mu lahko pomagam? Ima tvoj otrok podobne težave? Preberi nasvet logopedinje tukaj >>>
Če imaš tudi ti vprašanje za katerega od naših STROKOVNJAKOV, klikni in vprašaj za nasvet!
 
Vprašaj strokovnjaka!
Ringarajini BLOGERJI
Čvekaj s starši na forumu - anonimno! Poteguj se za svoj darilni paket tukaj! Vprašaj strokovnjaka! Poišči recept za pripravo družinskega obroka!
Ringaraja.net Splošni pogoji uporabe Sprememba e-naslova Odjava
Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana.
© Ringaraja.net 2001-2020. Vse pravice pridržane.
FacebookInstagramRSS