|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ta zelenjava vam lahko pomaga zanositi

M.H., 18.4.2023
Par, ki si želi otroka in ima težave z zanositvijo, poskuša vse, da bi čim prej zagledal plus na nosečnostnem testu. Preberite si, kaj še vam lahko pomaga k hitrejši zanositvi.

image
Decembra se zgodi največ zanositev. (Pixabay.com)
/11


Po nekaterih raziskavah se največ zanositev zgodi v decembru. Takrat je čas za zabave, za druženje in ljudje smo bolj sproščeni. Če vam je torej v decembru uspelo, vam čestitamo!

 

Brstični ohrovt dela čudeže

Strokovnjaki za prehrano pa svetujejo vsem parom, ki se trudijo zanositi, da jedo čim več brstičnega ohrovta.

»Če verjamete ali ne, zelena zelenjava, sploh pa brstični ohrovt, lahko zelo pripomore k zanositvi,« je povedala strokovnjakinja za zdravo prehrano Neema Savvides.

 

Brstični ohrovt je poln folne kisline, ki vpliva na boljšo plodnost obeh spolov. Prav tako naj bi velika količina folne kisline pripomogla k zmanjšanju možnosti za splav in prirojene napake pri plodu.

Bogat je tudi z vitamini, ki vplivajo na kakovost sperme oziroma semenčic.

Brstični ohrovt čisti naše telo in pomaga odpravljati pesticide in druge strupe, ki jih vnesemo s prehrano.

 

zanositev

Če želita čim prej zibati, potem hitro na jedilnik vključita veliko brstičnega ohrovta, ki dokazano izboljšuje plodnost pri moških in ženskah (FOTO: Pixabay.com)

 

V brstičnem ohrovtu je pravo bogastvo hranilnih snovi

V brstičnem ohrovtu je bogastvo indolov, ki žensko zaščitijo pred rakom dojk in maternice, ki sta posledica visoke koncentracije hormona estrogena. Indoli poskrbijo, da je raven tega hormona ravno takšna, kot mora biti, in posledično se povečajo možnosti za zanositev.

V brstičnem ohrovtu so tudi vitamini skupine B, vitamina C in betakaroteni, rudnine (fosfor, kalcij, kalij in železo) ter vlaknine.

 

 

Upoštevajte nasvet strokovnjakinje in na svoj jedilnik dodajte čim več brstičnega ohrovta.

Srečno!

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pustne dobrote, s katerimi boste navdušili...
RECEPTI - Čokoladni krofki na palčki, Mini krofki s cimetom, Flancati s čokoladnim prelivom, Beli ameriški krofi z vanil...
6
Ideje za prigrizek na pustni dan
Da bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
5
Pripravite dom na Veliko noč
Velika noč je posebna priložnost, ko otroke vzpodbujamo k sodelovanju pri okrasitvi doma s spomladanskim cvetjem in prip...
4
Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
4



Ljubiteljice banan imajo več možnosti za f...
Obstaja kar nekaj študij, ki iščejo povezave med vplivom prehrane matere in očeta pred spočetjem ter spolom spočetega ot...
Ta zelenjava vam lahko pomaga zanositi
Par, ki si želi otroka in ima težave z zanositvijo, poskuša vse, da bi čim prej zagledal plus na nosečnostnem testu. Pre...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?