|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   42 in prvic noseca
6.7.2020 3:32:08   
KlaraVelkavrh
Kot je v naslovu, stara 42 in prvic noseca. Ker v prejsnem razmerju nisem zanosila in vedno brez zascite sem vedno mislia, da je nekaj narobe z mano, da nikoli nebom imela svojih otrok.Vendar usoda se vedno igra z nami. Trenutno sem 28 tednov noseca. Kot sva si z partnerjem zelela, pricakujeva puncko. Pri 10 tednu nosecnostim sla privat in naredila test, takda nima nobenih genskih nepravilnosti. Sedaj pa se en problem, selimo se iz Skotske v Slovenijo natancneje v Bohinj. V upanju da nam vse to rata zaradi covi19, Moram pol vse nahitr zorganizirat, bolnico, genikologinjo... VsePredlogi prosim



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 42 in prvic noseca
15.7.2020 23:28:10   
LoniRR
Heij. Cestitke. Pravijo da se vcasih le dva med seboj ne ujameta 😉. Kaj tocno te pa zanima oz. Bi potrebovala?


(odgovor članu KlaraVelkavrh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 42 in prvic noseca
15.7.2020 23:46:38   
pejka
Čestitam tudi jaz! Povej kaj potrebuješ.

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 42 in prvic noseca
19.7.2020 0:09:09   
KlaraVelkavrh
Kot vedno pri meni ni nic tako Kot plani ram, sedaj situacija taka, da bomo v Predosljah, Kranju kej poznate kako genikologinjo in kako je z porodnisnico v Kranju? 


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 42 in prvic noseca
19.7.2020 0:09:36   
KlaraVelkavrh
Kot vedno pri meni ni nic tako Kot plani ram, sedaj situacija taka, da bomo v Predosljah, Kranju kej poznate kako genikologinjo in kako je z porodnisnico v Kranju? 


(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 42 in prvic noseca
20.7.2020 7:28:36   
Anonimen
Jaz imam sicer ginekologa v drugem kraju, ampak sem sicer iz Kranja, tako da bom rodila tukaj. Kolikor sem zasledila, sploh v zadnjih letih, imajo punce vecinoma res pozitivne izkusnje s porodi v porodnisnici Kranj. Malo nazaj so tudi prenovili porodni blok, mislim, da niso nagnjeni k carskim rezom, epiziotomiji, epiduralna je na voljo kadarkoli. Meni so te osnovne zadeve slisat super :) Kar pa se tice osebnega ginekologa, pa zal tezko pomagam. 

(odgovor članu KlaraVelkavrh)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 42 in prvic noseca
4.8.2020 22:43:07   
LoniRR
Sama sem tudi iz blizine in nimam ginekologa v Kranju. Je pa med mojo nosecnostjo mojo osebno ginekologinjo nadomescal ginekolog iz kranja dr. Bernik. Preprost g. In zares super. Vsak pregled opravil konlreten UZ in mi tudi vse razlozil. Res super zadovoljna. Glede porodnisnice pa tudi jst kolebam med Lj. In Kranjem. Vse bolj se nagibam da bi sla v Kranj. Dost nova porodnisnica in po dve punci sta v sobi. V casu korone so v Lj. Prepovedal obiske, s tem ko jih v Krnaju dovolijo. Tko da ce bo vse OK greva v Kranj rodit 😉

(odgovor članu KlaraVelkavrh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?