|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Center za sluh in govor v MB - logoped
23.9.2010 18:32:19   
Zamima
pozdravljeni,

s tamalo sva bili že enkrat pri logopedu pred kake pol leta,... sedaj v jeseni bi naj spet šli (v Vošnjakovo), danes sem slišala, da imajo na Centru za sluh in govor v Mariboru zelo vredu logopede, v bistvu mi je bilo priporočeno, da naj greva tja, me pa zanimajo izkušnje, če je kdo že bil.

hvala

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
23.9.2010 18:46:21   
ribica.

bili ja, zaradi r-ja.Nimam pripomb, oni vedo kaj delajo. Sicer pa moraš vaje itak sama delat z otrokom, oni te samo usmerjajo in preverjajo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
23.9.2010 19:10:50   
Zamima
pravih vaj še nisem dobila... bili sva v bistu samo na razgovoru, preveril je če pozna stvari na slikah, pogovarjal se je z mano... in naju "naročil" za enkrat jeseni user posted image

se mi pa zdi, da imamo mi še najbolj te težave: "Težje izgovarja besede z zahtevnejšo glasovno strukturo (izpušča zloge ali dele besed). Stavki so kratki in pogosto strukturalno nepravilni." "Ima skromen besedni zaklad."



_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
24.9.2010 10:12:33   
daka
Z otrokom hodiva v logopedsko ambulanto v  od njegovega 2 leta starosti.Ker mi je pri teh letih začel jecljati,sem tukaj najhitreje dobila termin.Težava je minila bila je bolj na psihični bazi(vrtec).Sedaj pa hodiva tja zaradi težav pri izgovorjavi nekaterih črk.Zelo sem z njimi zadovoljna,dbila termin za 10 vaj v razmahu 2 tednov.Že po prvih vajah,katere sva dobila je že vidno izboljšanje.Tako,da kar pokliči in prosi za termin-se splača.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
24.9.2010 12:14:18   
klaja
Mi tudi hodimo tja, vendar imamo zelo redko termine, ker ne moremo drugače kot popoldan in imamo potem ravno 1x na mesec. Drugače pa kaj jaz vem, nisem najbolj zadovoljna.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
25.9.2010 13:33:04   
doroteja23
Zamima midve hodima tja. Prej sma imeli vsek tedn, zdaj imam na 14 dni, ker so jih full zašpanali! Je namreč preveč otrok ki čakajo na logopeda in so nam zmanjšali obiske! Sem pa zelo zadovoljna. Lahko ap ti še povem da hodi tudi moja sestra s tamalim in je tud zadovoljna. Midve imama sicer vrtčevsko, ki ima njihov vrtec. Sestra pa ima zgoraj pri ambulantah.  Hodima pa tja že od nekje leta in pol! To pomeni tri leta in pol! In sem brez slabih izkušenj!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Center za sluh in govor v MB - logoped
27.9.2010 18:46:28   
ribica.
Sploh ne štekam zakaj vas ene tako zgodaj pošljejo. Nas pa kar niso hoteli, čeprav moja hči nikakor ni mogla reči r-ja. Začela je s petimi leti in logoped je rekel, da je velikokrat nesmiselno hodit prehitro, ker otroci ne zmorejo koncentracije za delanje vaj. Moja je lahko pol ure čisto lepo delala, ker je bila toliko stara, in smo v enem letu zrihtali.
Je pa res da imajo veliko gužvo. Probaj si zrihtat čimveč terminov vnaprej, tako ti bodo lahko določili datume preden se sproti vse zabaše. Vsaj pol leta vnaprej naj ti napiše.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?