|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dekliščina??
24.2.2009 10:36:29   
Ženkica
 Zanima me namreč vaše mnenje in sicer koga sploh povabit na dekliščino; ali samo prijateljice, sošolke, sodelavke ali tudi bežne znanke, sorodnice, s katerimi se bodoča gospa druži po sili razmer (sorodstvenih), mamo, teto, babico????

Hvala,

Ženkica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 10:44:54   
Anonimen
No....babice glih ne pa tašče, če nočte da jih kapuser posted image

Prijateljice, v glavnem punce s katerimi se dobro šteka...

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 10:47:07   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

No....babice glih ne pa tašče, če nočte da jih kapuser posted image

Prijateljice, v glavnem punce s katerimi se dobro šteka...



podpisuser posted image
Definitivno brez babic in taščuser posted image user posted image ...sem dobla zdele visualuser posted image user posted image ..not gooduser posted image

_____________________________

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 10:48:59   
zimbra
Jaz bom povabila le prijateljice, sodelavke, sošolke... itd. Torej punce moje starosti. Namen dekliščine je posloviti se od samskega stanu, prijateljice mi bodo pripravile poseben "program", ki dvomim, da bo primeren za starejše. Saj ne da bomo posebej vulgarne al kar koli, gre bolj za žur, glasbo, pijačo, igrice in vse ostalo kar bo prilagojeno za žur mladih in ne starejših.
Mamo, teto, babico itd. bom povabila na poroko, na dekliščini bom še zadnjič zažurala kot samsko dekle s svojimi prijateljicami.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 10:58:00   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

No....babice glih ne pa tašče, če nočte da jih kapuser posted image

Prijateljice, v glavnem punce s katerimi se dobro šteka...



Tudi jaz pravim, da tako nekako. Če bi moja mami ali pa moja babica vidli dogajanja na moji dekliščini bi jih najbrž kap zadela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 16:04:49   
Lenck
Meni pa se pri takih vprašanjih vedno zdi, da ne veste točno, za koga delate to. Zase ali za ostale? Ker če zase, potem menda povabiš tiste, ki JIH ŽELIŠ, ne tiste, ki naj bi jih ali se ponavadi jih ali pričakujejo, da se jih bo... user posted image Pa ne glede na to, kdo to je.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dekliščina??
24.2.2009 17:18:14   
urša28
taščo? ne hvala....jaz sem povabila sosede s katerimi se dobro zastopim,sodelavke in dobre prijateljice aja pa od mojga sestre,,da bi pa taščo povabila mi pa na kraj pamet ne bi padlouser posted image ..no pa sestra pa mami so prišle malo pogledati..

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dekliščina??
25.2.2009 14:07:32   
NATAŠI
Jaz sem imela le svoje dobre prijateljice ... tiste ki mi kaj pomenijo

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dekliščina??
26.2.2009 7:44:36   
cukr07
Midva sva imela fantovščino in dekliščino skupaj. Pri pripravi mi je ful pomagala moja mami, tašča pa prav nič, razen da je delila ˝dobre˝ nasvete. Povabila sva svoje prijatelje, prijateljice, sestrične, bratrance ter sosede najine starosti s katerimi sva skupaj odraščala.
Vse lepo in prav, če se nebi okrog 11-ih zvečer (ravno ko so se začele igrice) naslikala tašča, ki je hotela prisostvovat vsemu dogajanju. Moj ji je parkrat reku, naj gre domov, ker to, da je ona tam pač ne zgleda, vendar ni nič pomagalo. Ko sem jaz reševala svoje naloge za vstop v zakonski stan, se je posedela direktno pred mene in vse opazovala. Spustila pa ni seveda tudi nošenje križa svojega sina.

Vse je bilo izpeljano tako kot sva si zaželela, le tašča je pokvarila vzdušje, kar pa obadva ne bova nikoli pozabila.

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dekliščina??
26.2.2009 21:37:52   
maca m
Tud midva sva imela dekliščino in fantovščino skupaj. Povabila sva pa samo svoje prijateljice in prijatelje, sosede in sodelavce. Jaz sem povabila tud kar nekaj fantov, on kar nekaj punc.

A ste ve povabile na dekličšino samo prijateljice, fantov ni bilo nič?


_____________________________

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dekliščina??
27.2.2009 0:58:49   
marjetica23

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

No....babice glih ne pa tašče, če nočte da jih kapuser posted image

Prijateljice, v glavnem punce s katerimi se dobro šteka...


user posted image
se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dekliščina??
2.3.2009 16:38:43   
čebelca2
jst sem dekliščino imela že laniuser posted image user posted image ampak sem povabla moje prijateljice in sošolke, mami in ati sta pršla na začetku, ker sta nam neki posebnega za jest prneslauser posted image user posted image potem sta pa šla...pol se je pa program začel...in alkoholuser posted image user posted image

če bi pa še enkrat delala, bi pa skupi s fanti. zakaj? ker so mojga pustil čakat 4 ure, je mislu že domovuser posted image pol so pršli k njemu vsi že totalno pjani user posted image ... pol so pa še njega tko napil da je bil koma pijan. smo bli zmenjen da pridejo ob polnoči k nam, na dekliščino, so pršli ob dveh... takrat še fanta so mi pa prnesl tko je bil pijan... do poroke se je glih komi streznu - je imel zastrupitev in vnetje požiralnika (al neki takšnga), uglavnem ko sva šla k zdravniku je dobil 3 škatle tablet - porazno.... Moški so lahko zelo kruti do svojih "prijateljev"!!!!ni za rizkiratuser posted image

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dekliščina??
4.3.2009 9:24:41   
Ženkica
Še za kakšnen predlog bi prosila; ker je bodoča gospa user posted image (6 mesec) bo seveda potrebno zabavo rahlo prilagoditi, zato zbiram ideje; kar nekaj jih že imam, vendar bom vesela vsakega novega predloga.

hvala,

Ženkica

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dekliščina??
5.3.2009 16:13:38   
ninocka
Mi smo eni kolegici naštimale jajce in narisale gor ucke in obrazek - kao dojencek - in je mogla cel vecer cuvat ta jajc, da se mu ne bi kaj naredilo. Je vmes enkrat pozabila, pa smo ga ugrabile. Je mogla dokazat, da ne bo samo dobra zena, ampak tudi mama.
Pa v gumijasto rokavico smo dale mleko in nardile luknjice v prste in je mogla pomolzt rokavico in s tem dokazat, da bo dojencek preskrbljen user posted image

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dekliščina??
6.3.2009 12:55:48   
carmen27
Tudi mene zanima kakšne ideje oz. igre ste imele na svoji dekliščini,saj si želim,da bi bil pester program,ker jih bom imela kar nekaj povabljenih in to same babe:), namreč ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi imela oba skupaj..Vesela bom vseh predlogov:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dekliščina??
9.3.2009 18:54:51   
FIA 80
Meni je dekliščino organizirala sestrična - ki je bila tut moja priča- povabila je pa samo moje prijateljice, ki še niso poročene - kot bi to tut na bilo (baje).

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dekliščina??
12.3.2009 9:34:44   
čebelca2

jst sm mogla se lakirat nohte z zavezanimi očmi, z zaprtimi se namazat po obrazu, kruh sem mesla :) kao, iz moke in vode samo user posted image user posted image in pol sem se mogla usedet na tisto (smo dale vrečko po vrhu) da sem naredila odtis riti in to bi se mogl posušit in pol bi mogla čez ne vem kolk let preverjat velikost riti (če bo ostala ista)user posted image user posted image kr neki


pol sem mogla jabolka iz vode (v lavorju) z zobmi ven vlečt, sem bila pa že zelouser posted image omotična pa se ne spomnem dobro,... je blo na jabolkah moj bodoči priimek - na vsaki ena črka, na nekaterih pa ni blo ni, in sem mogla samo tiste s črkami vn zvlečt, če sem pa brez črk sem mogla pa pit in itak nism nč vidla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

bilo je zanimivo

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dekliščina??
12.3.2009 9:49:22   
gita10
meni je sicer  mama financirala celo dekliščino( najem cele gostilne, pijača, hrana)  ampak na dekliščini so bile le prijateljice, ki so pa plačale striptizerja in naredile program, ki nikakor ni bil primeren za nikogar drugega. Tudi fotografije in posnetki so ostali le med nami nikoli jih ni videl moj mož ali kdorkoli drug. vedno smo to imele le med sabo. ( tudi njihove dekliščine )
Bilo je pa " vsaj pravijo" fenomenalno ker meni so zmešale nekakšen koktail in sem komaj se pozdravla do poroke. Imala sem pa dekliščino na 30 rojstni dan tako, da je bilo dvojno praznovanje. Je pa dobro to, da nikoli več v življenju nisem poskusila alkohola tudi na poroki ne ker je očitno bilo "over dose" .
Mislim, da babice, tašče, mame ne spadajo na dekliščine, ker si sigurno bolj zadržan in se ne sprotiš tako kot bi se mogel.je pa zanimivo, da me zna še danes po 4 letih mož vprašati kaj se je dogajalo takrat tam ampak imam izgovor, da se ne spomnim ničesar. Je bil pa striptizer zelo dober in je popestril fešto.
je pa pri nas navada, da se dekliščina in fantovščina naredijo en teden prej in potem prijateljev ne povabiš na poroko ampak je poroka za familijo.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?