|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate zavese?
14.1.2008 13:33:27   
frutka_
Nekako se odločam za nakup zaves. Do zdaj jih nisem imela, ker imam fajn razgled iz stanovanja zdaj pa bi morda nekaj obesila gor. Sicer pri meni niso ravno praktične, ker imam ogromna okna in potrebujem lestev za snemanje in vešenje. Okna imam velika skoraj 2m/1m. To je notranja mera, torej okvirji.
Kaj priporočate?
Gledala sem v IKEI tiste sisteme in se mi zdijo kar OK. Ima katera morda njihove?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:35:19   
Kalina
Ne se. Jih pa ful zelim, ker smo v pritlicju in se vse vidi notr, pa okna so ful velika. Sam so pr nas kle ful drage, tko da cakam, da grem v Bosno in tm kupim. Ker tm dobim dvoje zavese za tuki ene.

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:36:07   
viv_
Nimamo zaves. Samo žaluzije.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:38:14   
lelaval
Imamo zavese, ker so okna stara, pa jih z njimi skrijem. user posted image   Če pa bi kupili nova okna, pa zaves verjetno ne bi imela - ali pa le do polovice okna.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:40:15   
Anonimen
ne.....še!
mogoče jih bom nekoč dala..ko bom zbrala dost €. kake moderne, šponske...bom še vidla. imama pa več ali manj same panoramske stene za okna

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:40:55   
polona2
Samo v dnevni sobi imam zavese, lanene, ker nimam žaluzij.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:48:24   
Saskia02
nimamo zaves; imamo plise v dnevni, rolo v otroški, ostalo žaluzije
ponoči mora bit dvignjeno, drugače se nam zarosijo okna, zato bolj priporočam zunanje žaluzije

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 13:50:18   
frutka_
Lanene, bombažne to sem imela tudi sama v mislih. Za dnevno sobo sem si zamislila ene take fine doooolge, do poda. V kuhinji in spalnici pa nekaj do radiatorjev. Kako se sploh jemljejo mere za zavese?
Kaj pa strešna okna? Imava zunanje senčilo pa notranji plise bova kupila. Ampak bi tudi morda kakšne lepe zavesice v otroško sobo obesila.
Mi imamo zunanje polkne in notranje žaluzije. Ampak žaluzije so take poceni, ker takrat nisva imela denarja za druge. Zdaj pa bi žaluzije vrgla dol in dala prave zavese gor.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:11:39   
Anonimen
Samo v spalnici, dnevni sobi in v kuhinji. Jaz in sestra jih nimava vec, itak imamo rolete, sestra1 ima pa tko okna na balkon, ki je zastekljen. Na zastekljenem balkonu imamo pa zaluzije. 

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:19:56   
Maxica
Zaves nimamo, bomo pa v kratkem dali rajši kakšne barvne žaluzije. Sedaj imamo samo polkne, ki so pa itak čist nefunkcionalne. Ali imaš skoz odprte, ali pa zaprte, brezveze so. Ampak smo pač v hiši mojih staršev in jih ne moremo ravno potrgati stran.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:25:30   
bumerang
Imam plisirane bordo rdeče iz tila in ker sem se jih naveličala, sem pred par meseci gledala Ikeine. Vse skupaj ni drago, je pa malo za preštudirat pa tudi barvna shema bi se mi porušila tako da sem odložila na čas, ko bomo renovirali bivalni prostor. Imam pa dvoje panoramskih vrat z eno fiksno steno dolgih okoli 2,5 in okoli 4m.
Če jih daš delat, ti itak šivilja izračuna koliko blaga potrebuješ. Ti ji samo poveš koliko je višina prostora oz. koliko naj bodo dolge, kolišna naj bo spodnja bordura in koliko dolg je tisti zgornji okrasni del. V OBI-ju jih spet šivajo zastonj, če pri njih kupiš blago.

V Ikei imajo dva različna sistema, eden je dvotirni, drugi pa je lahko od eno do trotirni, panelne zavese pa so precej, uhm, umetne oz. iz papirja ali bambus paličic tako da niso pralne.
Dolžino panelne zavese poljubno nastaviš in jo pritrdiš na nosilce. Vse zelo enostavno.
Imam pa nekje lepak z navodili za sestavo ampak je v italijanščini, verjetno ti ne bo prišel prav, tako da je najbolje, da ti ga kdo iz Avstije prinese. Na netu ga namreč nisem našla. Ali pa jih prosi po mailu, naj ti ga pošljejo na dom. Je ves sistem razložen. 


_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:42:22   
honey
Nimamo navadnih zaves, ker je z njimi preveč dela - imamo pa lamelne zavese in pliseje. Super - rešeno vse v 1 - zavesa, da se ne vidi v stanovanje in za ponoči žaluzija, da je bolj temno. Pa še drage niso.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:50:46   
rija
samo stranske, dekorativne, ker se mi zdi prostor brez njih totalno prazen....glede na to, da nimamo ne vem koliko pohištva.....pa žaluzije....pa itak nobenega ne rabimo, ker smo takoooooo na samem, da nas hodijo gledat samo srne....pa ene par firbčnih vaščanov user posted image   no, ti so se po dveh letih sobivaja že malce umirili....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 14:59:18   
Anonimen
Mi imamo krpanke, tako da zavese res niso nuja. Ampak vseeno mislim, da bom enkrat iz teh user posted image  zaves diplomirala.  Mi je lepo, če so zavese. Ikea ime vizualno lepe zavese, ki pa so povečini tudi nepralne user posted image user posted image user posted image ...  Sem jih na začetku nabavila za spodnji štuk hiše in so že vsa romala preč, ker kemično čiščenje pri nekaterih pride v poštev, vendar je tako, drago, da bi dobila zopet dvoje nove...tako da... Po vseh možnih kombinacijah sem za celoten spodnji štuk sama naredila samo stranske zavese  iz bele šantung svile, ki so zgoraj na všite "rinke". Takšne z rinkami so mi osebno najbolj všeč, ker zgledajo zelo "šik" in najlepše stojijo. No vsaj meni...  Sedaj računam, da bom vmes (tako občasno za kombinacijo in popestritev) prav tako in šantunga naredila še "Schiffrollo" oz. gubani rolo. MIslim, da bo fajn... No morda mi do večera uspe pripet v album kako slikco...

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 15:40:09   
cukr07
Imam zavese, ker so mi okna z njimi lepša. Pa še v pritličju v bloku živim in če jih ne bi imela bi se vse direkt v stanovanje videlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 15:54:49   
blue sky
Nimamo zaves, saj živimo v stolpnici na 8. nadstropju in imamo krasen razgled, zato ne potrebujem in niti nočem zaves. Za zatemnitev pa imamo rolete.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 15:57:32   
bumerang
Aja, jaz jih imam tudi samo kot stranske zavese čeprav so narejene tako, da zakrijejo celotno steno. Ampak mi niti na misel ne pride, da bi si zastirala razgled na vrt in morje. user posted image
Mi pa v prostoru, še posebej če je velik, nekaj manjka, če ni stranskih zaves.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:05:53   
mika
Sicer pri meni niso ravno praktične, ker imam ogromna okna in potrebujem lestev za snemanje in vešenje. Okna imam velika skoraj 2m/1m. To je notranja mera, torej okvirji.


mi imamo okna 2/2.20 in imamo panelne zavese. so dvotirne, ker se okna odpirajo drsno, ena stran je fiksna, tako da lahko stopimo ven in se ne zapletamo v zavese. tudi na manjših oknih imamo takšne zavese, le da niso do tal.

po blago sem šla s šiviljo (iz slo bistrice) v bauhaus....se ni splačalo it v IKEO

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:08:02   
Anonimen
Imate zavese?


Imam.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:12:39   
N _ B
Ne še. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:14:07   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ne še. user posted image




enako.

me pa zanima, hm, mogoče bi kakšna rija povedala, če smeuser posted image , ali se da dobiti hm,kak0 bi se izrazila, platneno blago v rumeni barvi? cena?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:29:32   
Seven*
Meni so zavese postale user posted image user posted image  Dajem jih v kategorijo "lovilci prahu", isto kot tepihe.


Frutka, meni so zakon tisti pliseji, ki se vlečejo navzgor. Potegneš tolko, da te ne vidijo sosedi, ostalo pa še vedno sonce noter kuka.

Pa všeč so mi kakšne moderne variante panelnih zaves.


Jaz jih pa nimam. Zvečer potegnem dol rolete, čez dan se pa minimalno noter vidi, ker imamo delno refleksna okna.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:31:39   
Anonimen
Meni so zavese postale Dajem jih v kategorijo "lovilci prahu", isto kot tepihe.


Se globoko strinjam in se s stastarim borim proti njim, upam, da mi enkrat uspe.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:33:20   
Ronči
Mene zavese ko tnabiralci prahu ne motijo, prav všeč so mi zavese...in tepihi tudi. In imam...oboje.
Bolj me moti smog ipd...je pa to za v drugo temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Imate zavese?
14.1.2008 16:34:32   
kepa*
Mi jih tudi nimamo več in jih tudi nikoli več ne želim. Res so lovilci prahu.
Imamo pa žaluzije.


_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?