|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinice na vozičku za dvojčke
5.1.2011 15:49:20   
3bebice
Drage mamice dvojčkov!
Tudi mi se že veselo pripravljamo na prihod dveh bebic v aprilu 2011 ( če nas ne bodo kaj prehiteli) in sedaj sem čisto obsedena z nakupom pravega vozička. Zdi se mi, da je to da se dajo lupinice na voziček pritrdit kar fajn zadeva. Bi me zanimalo koliko je ta funkcija kaj vam prav prišla?
Drugače se pa zanimam za nakup rabljenega vozička, predvsem takega ki ne bo preveč težak user posted image .........če ima kakšna kakšno dobro ponudbo?

Hvala za mnenja!user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinice na vozičku za dvojčke
27.2.2011 13:05:37   
KKarmen
Zdravo 3bebice...jaz sem rodila decembra in ti moram povedat da sem zelo zadovoljna z vozičkom Easywalker nanj namestiš dva adapterja in lahko pritrdiš lupinici maxicosi.
Če nimaš še ničesar ti toplo priporočam omenjeni voziček in lupinici.

Pa vso srečo...

(odgovor članu 3bebice)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lupinice na vozičku za dvojčke
27.2.2011 15:20:32   
almk
Pozdravljena...
tudi mi smo imeli EasyWalker voziček s katerim smo bili super zadovoljni, kar se pa tiče adapterjev za lupinice (smo imeli, ampak uporabili samo 2x) se mi pa zdi prezamudno, predno namontiraš adapterje ter potem še gor lupinice, imaš sigurno otroka iz lupinic v košari, pa še bolj zdravo je, da ležijo na ravni podlagi...tako da kar se nas tiče, nam ti adapterji niso skoraj nič koristili..

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lupinice na vozičku za dvojčke
27.2.2011 20:28:14   
Ernestina
Enako kot predhodnici, sploh kot almk, vse skupaj uporabili 2x...

Vozička še ne prodajamo, bodo pa lupinice na voljo skupaj z adapterji za na EW vsak čas - mami še spucat, sta pa zelo lepo ohranjeni

Lep pozdrav, M

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?