|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 9:02:38   
vejica
Tudi pri nas ne pomnimo kdaj smo eno noč prespali v enem kosu.Naš 14 mesečnik se že od samega začetka najraje hrani ponoči.Ko je bil star 3 mesece sem ga hranila tudi po 6 krat na noč in to se je nadeljevalo do 8 meseca, potem samo še 3 krat sedaj pa 2 krat ampak to sploh ne bilo tolk hudo če bi ga nahranila pa bi pol dal mir , ampak išče vsako uro malo čajčka, dudiko itd......tako da sedaj ustajam 4-6 krat na noč.Vam povem da se mi že meša, pol pa v službo in delat 8-10 ur.Ne vem več kaj mi je narediti Pomagajte kakšen pameten nasvet, verjemite da sem že marsikaj probala pa ni bilo učinka .Kaj ga zbuja ne vem , če se to kmalu ne bo končalo se bom čist posušila , že zdaj me je sama kost in koža.:grrr::(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 9:07:48   
snorlax
Moj je spal od 2,5 mesecev naprej od 21. do 5. ure, nato sva se podojila in je spal naprej do 8. ali 9. ure. Pri 6.mesecih pa je začel vsake 2 do 3 ure iskat dojenje. Jaz sem ga hranila, ker sem predvidevala, da je lačen, poleg tega sem mu še zvečer začela dodajati. Spal je pa čedalje manj. Potem pa mi je kolegica rekla, da morda ne spi, ker je preveč sit. In res sem poskusila. Ko se je zbudil, sem ga dvignila k sebi, malo pozibala, včasih je celo podrl kupček, malo sem mu dala dudiko in je zaspal nazaj. To je trajalo dve noči in sedaj spi od 20. do 5.ure.

Morda bo pomagalo, poskusiti ni greh!

L.p.:):):)

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 10:17:27   
Jančika_
Ne bo pomagalo čisto nič drugega, kot da mu ponoči ne daš več ničesar za jest in pit. Ja, protestiral bo. Verjetno kar nekaj noči. Ampak neprespana si itak, ne. Kmalu bo dojel, da ponoči ne bo več akcije in potem boste bolje spali.

S tem ne mislim, da ga pusti kričat. Ne, bodi ob njem, tolaži ga, daj mu dudo, drži ga za rokico, vendar ga ne jemlji iz posteljice in mu ne daj hrane in čaja (če že, potem proti jutru navadno vodo). Naj se končno nauči, da je noč za spanje.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 11:02:45   
viv_
Tako kot ti je napisala Jančika.

Pri 14 mesecih je otrok že zdavnaj dovolj star da ne potrebuje nočnega obroka.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 11:10:09   
Pajaca
Pri nas ima flašo vode v postlci in si postreže sama, če je pač žejna.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 12:25:25   
ribica.
Moja sestrična je imela tud to finto pri tamalmu, ko je hotel nonstop pit čaj ponoči. POtem mu je začela dajat vodo namest čaja. To mi pa ni dišalo in se ni več zbujal. Je pogruntal, da se mu zarad deci vode pač ne splača sitnarit.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Men se pa počasi že meša
19.5.2005 15:57:19   
BarbaraO
Žal pomaga edino to, kar so ti napisale ostale. Pri meni ni pomagalo niti to več, da sem stala zraven postelje. Na koncu sem jo pustila, da se je zjokala do konca, padla od onemoglosti v posteljo in spala do jutra. Nekajkrat je kasneje še poskusila, vendar je kmalu dojela, da ne bo dosegla ničesar. Zdaj lepo spi v svoji posteljici do jutra, če se že zbudi ponoči, pa zajoka le za par minut in zaspi nazaj. Vem, da se sliši kruto - ampak, malo sebična pa moraš biti, drugače, kot praviš tudi sama, te bo pobralo!

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Men se pa počasi že meša
22.5.2005 22:07:58   
TaRe*
A si že kaj razmišljala o tem,da imaš mogoče posteljo na takem negativnem mestu?
Večkrat sem že slišala,da so nekateri opravili neke meritve,prestavili pohištvo,če je bilo to potrebno,pol pa spali kot ubiti...:muca::muca:


Približno vem,kako ti je.Moja tamala se je tudi x krat na noč zbudila.(jaz sem postlo tolkrat prestavila,da od tega vem,da ni..)Pomagalo je,ko sem se jaz iz otroške sobe preselila nazaj k atiju:sloncek::sloncek::sloncek:,zdaj pa bolje spimo.Mislim pa,da to zato,ker je pač ne slišim vsakokrat,ko zajamra...ona pa tudi sama zaspi nazaj.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Men se pa počasi že meša
31.5.2005 10:30:27   
lacoste7
Moj je tudi skoz za zizo težil in se drl do enega 7 meseca, vstajal lansko poletje že pred peto uro zjutraj, tako sva bila že pred šesto na sprehodu, in tudi jaz sem sama kost pa koža.Pa sem rekla jaz ne morem več in sem mu kar toplo vodo dala v flaško - ene par dni se je ful bunil in drl, pa je kar odnehal, zdaj skoz spi, samo kadar mu zobki rastejo je žejen.

Vedno imam pripravljheno stekleničko vode, ko se zbudi mu dam in spije kakšen požirek ali dva, pa se takoj nazaj uleže in zaspi naprej.

Poizkusi, meni je ratalo to že pri dveh otrokih.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Men se pa počasi že meša
31.5.2005 13:22:19   
7
Ja, lahko predlagam vse že povedano. Sem sprobala že čisto vse, poleg tega tudi razne čajčke, pa kopanje, pomarančevo olje...
Enostavno nič, zbujanje na uro in pol.
Potem sem se s tem enostavno sprijaznila, predvsem po pogovoru z eno mamico, katera mi je svetovala naj se s ne obremenjujem, češ da pri nekaterih otrocih to pač dalj časa traja, celo do štirih let. In res, pri starosti treh let in treh mesecev je prvič prespala celo noč. Tako je še danes ko je stara 6 let, čeprav občasno še pride do kakšnega manjšega zbujanja, pa vendar nič v primerjavi z prvimi leti.
Je pa bilo zelooo hudo, priznam Sem imela podočnjake že do gležnjev, ha ha
Pa srečno

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Men se pa počasi že meša
29.6.2005 10:12:39   
Marogica
Meni se je mešalo že po 4 mesecih. Vendar sem naredila enako kot so predlagale ostale. Če je otrok zdrav, sit, previt ne potrebuje ponoči NIČESAR. Pijemo mi vsako noć? ne, morda se nam zgodi 2-3x na leto, če smo bolani.. Temu se reče razvada, niti navada ni več. Je pa res, da bo nekaj dni jok pri hiši. VEndar ne imej slabe vesti, če veš da je z njim vse v redu. Bolje spočita in vesela mama, kot pa dajanje čaja ponoči in biti razdražena, kar je za otroka slabše. Saj tako jaz ne bi mogla funkcionirati, kaj šele vzgajati in biti aktivna z otroci. lp

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Men se pa počasi že meša
1.7.2005 22:25:17   
bskrle
Nasvet je samo en: ponoči naj ga ima čez otorkov oče.Pri nasse samo ta varianta obnese.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Men se pa počasi že meša
6.9.2005 9:30:29   
Pupica
ko so Tio dajali zobki, je bilo podobno. Zbujala se je an pol do 1 ure in pila.Seveda jo je bilo treba tut previt, ker če ne je vse skoz prieklo ker je spila tut do 1 l čaja.
No potem pa akcija in sva jo čez dan non stop hranila, skoz sva ji dajala nekaj z jest. Rezultat;ponoči ni bila več lačna in tudi ni pila.
Seveda je pa vsak otrok individum zase...mi2 sva stvar rešila tako.

lp


(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Men se pa počasi že meša
10.9.2005 17:00:26   
bskrle
Ti nic
vec
ne vstajaj, vstaja naj moz.
To je pri nas resilo problem.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Men se pa počasi že meša
10.9.2005 20:30:24   
corfu
Kako biti siguren, da ponoči ni lačen, če opaziš, da čez dan ni pojedel veliko ali skoraj nič, ponoči se pa doji dvakrat in to po dvajset minut?(star osem mesecev)

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?