|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nagradna igra L'Occitane
14.1.2010 20:32:05   
Wahoo RR
Zaupajte nam, kateri dobri mož (Miklavž, Božiček, Dedek mraz) v okviru božično-novoletnih praznikov obdaruje vaše otroke, kdaj odpirate darila, kakšne navade imate glede tega.  


Med prispelimi odgovori bom izžrebali srečno dobitnico ali dobitnika nagrade – novih izdelkov L'Occitane za mamico in malčka.  

Gre za:  
Čistilni gel za mamico in malčka za telo in lase, 300 ml (obogaten z mehčalnim izvlečkom kariteja, nežno očisti otroško kožo in lase ter občutljivo materino kožo)  

Vlažilni losjon za mamico in malčka, 300 ml (hipoalergenska formula z visokim deležem karitejevega masla (5 %) kožo nahrani in jo varuje pred škodljivimi učinki okolja).    

user posted image


user posted image


Več o izdelkih si lahko preberete tukaj!

Nagradna igra traja do 31.1.2010. Pohitite z odgovori!






< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 15.1.2010 15:26:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 6:22:41   
CUKRČEK
Odgovor napišemo kar tukaj?? OK!

Torej, pri nas obdaruje samo MIklavž. Smo bili že vzgojeni v tem duhu in to nadaljujemo. Imava 3 otroke in nam tudi finančno ne bi ravno "zneslo", če bi se na veliko obdarovali 3x v enem mesecu.

In sicer Miklavž prinese darila v noči 5-6.december. Obdarjeni pa smo vsi..stari in mladi. Seveda dobijo otroci veliko večuser posted image In zjutraj, ko se zbudijo, že tečejo v kuhinjo, kjer se polno daril. In veselja, seveda, ni konec.
Tako se obdarujemo vsi ed seboj...povsod nekaj prinese(moja družina, starši, moževa družina).


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 9:15:03   
Lunca1
Pri nas največ nosi Božiček in sicer dobimo darila vsi in to takoj po božični večerji pri mojih starših. Nosi tudi Miklavž in sicer darila dobita zjutraj 6.12, so pa to bolj sladkarije in sadje. Dedka Mraza imajo pa že v vrtcu.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 9:26:08   
Anonimen
Pri nas nosi Miklavž 6.12 neki čokolade in pa mandarince kjer mu prejšnji  večer nastavimo peharček,potem Božiček prinese pižamo,ki je kot nekakšna tradicija pri nas in pa igračko,kjer ga 24.12 zvečer na mizi čaka mleko in piškoti (tamavči vidu pri risanki in tud on tko naredu da bo ja prinesel božiček darilauser posted image ),Dedek mraz pa bonbončke in to je to,ker kot je Lunca rekla so tudi pri našem tamavčiju imeli Dedka mraza že v vrtcu

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 9:27:47   
tajtaja
Pri nas obdaruje Miklavž, babi pa je Božičkova pomagačicauser posted image , tako da v bistvu darila dobijo 2x. Pa jaz tudi 2x, ker imam predzadnjega RD, pa za novo leto.

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 9:50:20   
5ri
Nas obiščeta Miklavž in Božiček. Ker so še rojstni dnevi vsi na kupu, je daril še preveč naenkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 10:00:09   
austen
Pri nas je pa ponavadi tako:
MIKLAVŽ - pri eni noni
BOŽIČEK - doma
DEDEK MRAZ- pri drugi noni


(odgovor članu 5ri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 10:02:15   
bojcy
Pri nas Miklavž nosi sladkarije in mandarine. Za Božika pa smo obadrjeni vsi z malo bogatejšimi darili, in jih pri tašči vsako leto odpiramo, ko pridemo na božično kosilo.

(odgovor članu 5ri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 10:03:38   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR
Zaupajte nam, kateri dobri mož (Miklavž, Božiček, Dedek mraz) v okviru božično-novoletnih praznikov obdaruje vaše otroke, kdaj odpirate darila, kakšne navade imate glede tega.

Pri nas nosijo darila vsi trije decembrski možje.
Podnevi, 5. decembra, postavimo smrečico/jelko in v noči s 5. na 6. december Miklavž prinese darila. Nosi izključno sladkarije in sadje, izjemoma tudi kakšen kos oblačila ali obutve. Otroka darila dobita oz. najdeta 6. decembra zjutraj oz. ko vstaneta.
Za Božič imamo večerjo v ožjem družinskem krogu (torej samo jaz, mož, otroka in Gospa Pes). Opolnoči gremo k polnočnici. Kasneje, ko otroka zaspita, Božiček prinese darila. Božičkova so ponavadi največja od vseh, saj Božič praznuje vsa razširjena družina in se darila naberejo tudi od njih. Otroka jih najdeta 25. decembra, ko vstaneta.
Novo leto vsi pričakamo zbujeni. S kozarcem šampanjca v roki (otroka z otroškim), ob narezku in ob ogledu ognjemeta od doma. Mi sami petard ali raket ne mečemo. Dedek Mraz darila prav tako prinese ponoči, otroka pa jih najdeta 1. januarja, ko vstaneta.
Kar se pa samih decembrskih možičkov in praznikov tiče, imamo pa še obvezno udeležbo prireditve "Ljudje, prižgimo luč" 3. decembra na Prešernovem trgu v Ljubljani, dva dneva zatem Miklavžev sprevod s Krekovega trga, kmalu po 20. decembru obiščemo Božička v BTC-ju, 24. decembra podnevi gremo pogledat jaslice v Frančiškansko cerkev ter stojnice na Cankarjevo nabrežje, po 25. decembru pa obiščemo še Dedka Mraza v BTC-ju. Ko je glavna norišnica mimo, pa greva z možem sama na zakasnelo novoletno kosilo v priljubljeno restavracijo (ponavadi v prvem tednu novega leta).
Otroka morata pa seveda vsem trem decembrskim možem večer prej, preden nosijo darila (torej 4., 23. in 30. decembra) napisati pismo z željami in ga pustiti pod smrečico /jelko. Pospravimo jo 6. januarja, ko tudi poberemo vse ostale okraske po stanovanju.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 10:05:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR
Zaupajte nam, kateri dobri mož (Miklavž, Božiček, Dedek mraz) v okviru božično-novoletnih praznikov obdaruje vaše otroke, kdaj odpirate darila, kakšne navade imate glede tega.


Miklavž prinese samo sadje.
Glavno dogajanje je za Božič, ko odpiramo darila pod jelko.
Dedka mraza pa ni. Razen če se pri mojih starših še kaj znajde za otroke (kar ponavadi se)user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 11:18:43   
lelci
Pri nas nosita Miklavžin božiček,in sicer Miklavž 5.zvečermalo porožlja po oknu ali vratih in prinese sladkarije in kakšne barvice, zvezek, zokenčke, rokavičke ,v glavnem malenkost.Božiček pa 24. na 25. ponoči nastavi darila pod jelko za vse družinske člane in otroci ponavadi dobijo kakšno igračo,ki si jo želijo,in to pred tem napišemo v pismu za božička ,ki se nastavi na okno in pridejo božičkovi škratje in pismo odnesejo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 13:43:55   
Nika v službi
Tudi pri nas smo obdarovani 3x.

Že nekaj tednov pred Miklavžem naša mala miss napiše pismo, v katerem dobremu možu sporoči, kaj si želi za darilo. Že davno smo ji povedali, da Miklavž ne nosi bogatih daril, da gre zgolj in samo za pozornost in pohvalo pridnim otrokom. Tako ji je že zelo kmalu postalo jasno, da si za Miklavža kakšnih velikih daril ne more omisliti in moram priznati, da je res skromna (letos si je npr. zaželela mali modelček twingota, lani pa žogouser posted image ).  05. decembra zvečer, preden gre spat, pripravimo košaro, notri kak bonbonček za Miklavža, napišemo na risalni list Nika in hvala ter postavimo na teraso.
Zjutraj še v pižami leti dol po stopnicah pogledat, če ji je Miklavž res kaj prinesel.

Ostali družinski člani in bližnji prijatelji se za Miklavža obdarujemo izključno s sladkarijami in sadjem (čokoladice, suho sadje, sveže sadje, oreščki...).

Na Miklavža naša madam tudi goduje, zato gremo takrat običajno k maši in na Miklavževanje, ki ga vsako leto organizira naša župnija. Tam se srečamo s "pravim" Miklavžem, angelčki, parklji...

Kakšen teden pred Božičem okrasimo hišo (lučke, smreka, praznična dekoracija...)
, sam Božič pa praznujemo v družinskem krogu.

23. ali 24. decembra postavljamo jaslice, na Sveti večer gremo k polnočnici, zadnja leta kar k otroški zaradi naše ta male. Kasneje, ko Nika zaspi, Božiček prinese darila. Božičkova darila so malo bolj konkretna, obdarujemo pa se znotraj družine ter ožji prijatelji.

naše jaslice letos
user posted image

Dneve po Božiču običajno namenimo za oddih v toplicah, vračamo se ponavadi na silvestrovo, z možem pripraviva večerjo, potem pa najdaljšo noč preživivimo bodisi v krogu družine ali s prijatelji. Petard, raket in podobne navlake ne mečemo, če pa smo doma, si ogledamo ognjemet iz Ljubljanskega gradu.

Novoletna darila so zgolj simbolična, kakšna čokolada, copati, svečke.. Dedek Mraz pa nas obišče tudi v vrtcu, v šoli ter pri možu v službi, kjer za nas pripravijo tudi predstavo.

Prve praznične dneve v novem letu izkoristimo za obiske prijateljev, znancev, oglede jaslic (vedno Frančiškani in Dravlje).



< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.1.2010 13:45:15 >


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu lelci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 13:50:35   
blaža
pri nas Miklavž prinese sladkarije in kako malenkost. Pred Božičem pa nastaviva z možem darilca pod jelko in jih zjutraj z otrokoma odpreva.

Iz kuhinje mora zadišati. letos je bla potička, pa cel kup dobrih piškotkov ter več vrst peciv. Za darila pa sva z ta starejšim spekla hišice iz medenjakov.user posted image

( slikice so v albumu)user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 14:13:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 15:06:04   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR

Zaupajte nam, kateri dobri mož (Miklavž, Božiček, Dedek mraz) v okviru božično-novoletnih praznikov obdaruje vaše otroke, kdaj odpirate darila, kakšne navade imate glede tega.





Moja tička lepotička
darilo dobila je ob Božička!
Miklavž prinesel je lego kmetijo,
Dedek mraz pa darila z domišlijo:)
Darila odprli neučakani smo, ko Božiček z jelenčki,
postavil jih je na dno. user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 15:40:14   
sonce21
Pri nas Miklavž obdaruje otroke in odrasle s sladkarijami in sadjem. Nekdo od odraslih zvečer malo bolj "trdo" potrka po vratih in darila pusti pred vrati.
Božiček pušča darila pod smereko, odpiramo jih na Božič zjutraj.
Dedek mraz naše otroke obdari v službi in pri babici.
Za praznike, predvsem za Božič pečemo sladke dobrote, tako  da tudi diši po božiču, veliko se družimo z sorodniki in prijatelji.



(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nagradna igra L'Occitane
15.1.2010 16:08:39   
leo**tia
pri nas nastavimo tako čizmo kje bo miklavz ostavil darila,pa tud svoje copate si mora spucat,če hoče kaj še tam dobit..božiček pa hodi 24 na 25 ponoči..tud napišemo pismo in ga ostavimo zunaj da ga odnese in prebere..zjutraj pa tako navdušenje i smeh ko vidita veliko dariluser posted image .odpiramo jih skupaj in se čudimo kaka darila lepa je božiček prinesel..

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nagradna igra L'Occitane
16.1.2010 14:22:05   
tweetek
Pri nas pa je vsakega po malo...

Pri družini mojega moža je najbolj pomemben Miklavž, zato tudi pri nas doma prinese najbolj konkretna darila, obdaruje pa vse družinske člane ne glede na leta. Miklavžu otroci "naštimajo" peharček 5. decembra zvečer - za vse družinske člane. Napišemo vsa naša imena na list, tudi kaj lepega naslikamo (se pravi, mami napiše, naš  mali Janez pa "nariše") in jih potem z velikim navdušenjem nese na lepo pripravljeno in pogrnjeno mizo. To traja kar precej časa, saj je treba "naštimat" doma, pa pri mami in atu in pri stari mami in atu...
Veselje nalednje jutro je seveda neizmerno in trajno - še vedno včasih pove da je "Klavž" prinesel "lilo"... Miklavž je tudi tisti, ki pride v vrtec, prinesel pa je lepo knjigico in sladkarije. Parkeljnov pa se zaenkrat še ogibamo za to se organiziranega Miklavževanja v cerkvi še nismo udeležili.

Pri moji družini pa so bila najbolj pomembna darila ob Božiču, vendar jih ni prinesel "Božiček" ampak mali Jezušček (kristkindl). Tako pri moji družini otroke čakajo darila pod smrečico 25. decembra, razdeli pa jih najmlajši v družini. Letos je Janezu še pomagal njegov starejši bratranec.

Dedek Mraz je Janeza obdaroval v Mamini službi, ampak je Janez ugotovil, da je to "Klavž"...

Skratka - vsi trije možje so prisotni, ampak "Klavž" je glavniuser posted image ...


_____________________________

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nagradna igra L'Occitane
20.1.2010 14:03:17   
mateja1984
Pri nas nosi darilca v nastavljene peharčke Sveti Miklavž v noči iz 5. na 6. december in obdari ter nosi tudi pri ostalih sorodnikih.


_____________________________

Mateja

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nagradna igra L'Occitane
22.1.2010 17:30:01   
paulinepu
Pri nas pa nosi Miklavž koristna darila (rokavice, šale, ipd.), sadje in sladkarije.
Božiček... darila za vso družino (knjige, družabne igrice, letos npr. nov računalnik)
Dedek Mraz... za vso družino (sladkarije, knjige, kakšno šolsko potrebščino - npr. nov nalivnik, radirke, bombice, šestilo)
Včasih pa tudi Sv. trije kralji (po potrebi oblačila, ker so že v času razprodaj).


Kmmm, ima pa Miklavž pred tem še eno delo... otroci morajo imeti naloge (gospodinjska opravila) ob katerih najdejo rešitve do uganke, kje je skrito njihovo darilo.user posted image

_____________________________

Tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni.

(odgovor članu mateja1984)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nagradna igra L'Occitane
22.1.2010 20:17:02   
frufru
Ponavadi veseli december začnemo s pisanjem pisma dedku Mrazu. Ponavadi to zgleda tako, da nariše risbico in gor nalepi 3 želje. Pomagamo si z reklamnimi letaki trgovin. Miklavž prinese mandarine, pomaranče, al pa kakšno čokolado. Božiček je kar službeni, mamo v decembru same RD in do božiča že bankrotiramo. Če nismo preveč v rdečih številkah pa kakšna knjigica ali kaj koristnega (nogavice, šali ipd.). Na božični večer postavimo tudi smrekico in praznujemo babičin RD. Na silvestrov večer imamo bolj fino večerjo. Potem pa čakamo, da pozvoni dedi Mraz (nam sosed pomaga user posted image ) Potem odpremo darila, nato pa gre mali korenjak pančkat, da pol ob polnoči, ko poka ne tuli od strahu.

(odgovor članu paulinepu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nagradna igra L'Occitane
22.1.2010 20:22:05   
lucika
Pri nas postavimo smrekco na predbožični večer in potam čaaaakaaaaamo, kdaj bo prišel božiček.
sva starša z kratkim stažem...popolnoma brez discipline, zato "božiček" nosi cel december. komaj kako darilo počaka, na ta božični večer za pod smrekco, vse drugo dava prej, ker se ne moreva upret:)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nagradna igra L'Occitane
25.1.2010 19:38:01   
marcelino
Kot se spodobi za advent se praznovanje začne s 1. decembrom, ko pripravimo advetni koledar (prazen - z žepki), kamor vsako noč prijazen škrat nastavi majhno presenečenje (bonbon, čokoladico) in listek, kaj bomo tisti dan počeli ( brali knjige, šli na sprehod, pekli piškote, okrasili stanovanje) in tako vse do 24. decembra.
Miklavž vsako leto v noči iz 5. na 6. december nastavi željeno darilo in suho sadje. Zvečer sedimo ob oknu in gledamo, če mogoče že kje prihaja in ali je sam ali so letos z njim parklji,....
Na predvečer božiča pa se zberemo celotna družina (mi, dve svakinji z družinami in stari starši). Pojemo pesmi, klepetamo, otroci čakajo na božička, ki vsako leto pride v podobi enega od domačih (ker ima Božiček preveč dela zaupa takšno nalogo atiju) in potem skupaj razdelimo darila in se seveda z njimi takoj igramo vse do poznih ur v prijetnem družinskem krogu.
Glede dedka mraza pa je tako, da ga nekako nismo sprejeli medse in tako nas tudi ne obdaruje.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nagradna igra L'Occitane
26.1.2010 14:55:11   
zvezdica63
Pri naši hiši obdaruje Miklavž, kateri v noči iz 5. na 6. december prinese svoje dobrote in darilca v peharčke, kateri ima vsak v sebi listek z imenom.


(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nagradna igra L'Occitane
26.1.2010 15:06:49   
franc1955
Tudi pri nas z veseljem 6. decembra zjutraj pogledamo, kaj nam je ponoči lepega prinesel Miklavž.

(odgovor članu zvezdica63)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?