|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 0:17:42   
Wahoo RR
Tokratno nagradno igro prireja www.digifot.com.
 
Več o podjetju si lahko preberete TUKAJ.

  user posted image


Opišite nam smešno prigodo pri fotografiranju. Ste koga lovili, se ob tem spotaknili? Mogoče kaj ekstremnega, kot je plezanje na kakšno gorsko poličko? Fotografirate samo ljubiteljsko ali ste zagrizeni fotograf, ki bi naredil vse, le da bi "ujel trenutek"?
 
Delite z nami vašo izkušno in se potegujte za dve privlačni nagradi:
 
FOTOAPARAT NIKON 

user posted image


IN FOTO KNJIGA (A4 trde platnicE,104 str.)
 

user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 7.5.2008 15:01:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 7:24:30   
Pikica5
Pa bom jaz prva :)

Z fantom sva šla na sprehod z psom. Star je štiri mesec in pol, toraj še zelo, zelo, zelo igriv in "nor". Na sprehod sem s sabo vzela fotoaparat, ker sem želela imeti nekaj slik, ko je še mali. Sicer on ni bil ravno navdušen nad fotografiranjem in je vedno skakal, sem ter tja, nikakor mi ga ni uspelo lepo "ulovit" potem pa ga je fant prijel in se je končno malo umiril, ko pa sem hotela stisnit tipko za slikat, se je on lepo iztrgal iz fantovih rok in skočil naravnost na mene, me podrel na tla in mi dal lubčka na ustnice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pravi mali vragec je :)
To je moja smešna prigoda, sicer jih je več, ampak ta se  mi zdi najbolj originalna.

Želim vam lep dan

P.S. Pop. vam prilepim eno slikico našega Rolfa, da vidite tega vrageca.

_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 7:27:27   
Šarki
moj porod se je začel z umetnimi popadki, tako da smo imeli čas vse prej pripraviti in premisliti kaj moramo vzeti s sabo. ampak tako kot vedno je vseeno pol stvari ostalo doma. med drugim tudi nov film za fotoaparat. to sva ugotovila šele v porodni sobi. na voljo sva imela le še nekaj posnetkov, ampak v tistem trenutku sem bila tako jezna, da sem moža kar naprej sekirala kako je mogel pozabiti??user posted image   v glavnem popadki so trajali... in trajali... koncno gremo proti koncu, mož pograbi fotoaparat in začne vneto slikati. najprej moj ¨,,srečni ,, obraz med popadki, potem  še mene v spalni srajici, potem je zraven ujel še babco ki je stala ob strani postelje.... vedno bolj proti mojim nogam... ;;jooj kaj pa ti še misliš slikati?? kako gre dojenček ven??!!  PA DEJ ŽE NEHEJ SLIKAT!!!  ufff treba bo potiskat.... hvala bogu da je filma zmankal

nisem bla nič več huda ker je nov film doma pozabiluser posted image


_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 7:54:20   
urbancek
Prigod s fotoaparatom kolikor hočete. Največkrat se nam zgodi, da če kam gremo, obvezno pozabimo doma fotoaparat, potem pa se izgovarjamo drug na drugega kdo bi ga moral vzeti. Ene parkrat nam ga je pa le uspelo vzeti s seboj, pa še to se je velikokrat zgodilo, da sta dekleti prej spraznili baterije, tako, da ni bilo s fotografiranjem nič (sedaj smo se navadili, da nosimo s seboj rezervne baterije). To so prigode, ampak prava zgodba pa šele prihaja.

Imeli smo krst od našega tretjega otroka. Ker sva z možem vedela da bova  zaposlena z otokom in ne bo čas za slikanje sem prosila mojega očeta, da bo opravil to nalogo. Ker fotoaparata ni poznal sva mu  razložila ves postopek. Fotoaparat sta s seboj imela še svak in nečak, tako, da naj bi bilo slik dovolj. Če bi že kateri kaj zamudil, bi pa drugi slikal.  In tako se je obred začel. Moj oče je veselo pritiskal, nečaku je že na samem začetku zmanjkalo baterij, svak pa je bil totalni začetnik. Obred se je zaključil in seveda sem po vsem tem želela videti, kakšne so kaj slike. Rezultat je bil sledeči - nečak ni mogel slikati zaradi praznih baterij, od svaka slike so bile vse razpacane ali pa meglene, moj oče pa je slikal s pokrito zaslonko. In tako smo s tremi fotoaparati dobili od celega obreda le nekaj delno kvalitetnih slik, ki jih je naredil svak. Seveda smo nadoknadili s slikanjem v nadaljevanju dneva, ko je nečak zamenjal baterije, ki jih je imel v avtu, in smo odstranili pokrov z zaslonke.

Lep fotografski pozdrav

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 8:28:54   
madela
Ubancek spomnila si me na naš prvi krst oziroma krst prvega otroka.
Takrat še ni bilo digitalcev,slikali smo na film.
Ker nismo imeli fotoaparata si ga je moj oče sposodil od enega kolega,zraven mu je pa podaril še film.
Oče je pri obredu veselo slikal in slikal.
Ker sem želela čim prej videt slike sem naslednji dan nesla razvijat slike in prosila,da mi jih naredijo v eni uri.
In pridem jaz lepo nazaj po slike,pa mi gospod pravi,da je treba film najprej poslikat in šele nato dat razvijat. Gledam ga kot kak štor....ja pa saj je poslikan user posted image  Se obrne in mi pokaže film,ki je bil čisto prazen user posted image
Vse skupaj sem vzela in ostala brez ene same slike od krsta. Kaj je bilo narobe pa še danes ne vemo....
Oče pravi,da je bil tisti film že kan nekaj let star in da je pretekel rok uporabe.

V spominu mi je ostal dogodek,ko sem hotela slikat kolegico kako naredi stojo na rokah. Največ prostora za take dejavnosti je bilo pred vrati wc-ja. Jaz pripravim fotoaparat,da bi jo kar se da hitro poslikala,kolegica pa hop stoja. Ko se je z nogami v zraku naslonila na vrata wc-ja,so se odprla in bum...že so njene noge pristale v straniščni školjki.
Ko sva ugotovili,da razen polno modric ni nič hudega,sva se smejali še cel dan. user posted image
Na sliki,ki sem jo posnela pa je videt,kot da dela salto user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 7.5.2008 8:31:36 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 9:45:00   
Anonimen
Baterije na digitalcu so itak crknile takrat, ko se je začela akcija.user posted image  Moj je med porodom, ko je glavica že ven gledala, istočasno držal mene za roko in z drugo roko menjal baterije. user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 11:59:41   
Pikica5
user posted image  to je naš rolfi hihi user posted image

_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 12:54:34   
Eva*
1.) Ko sem bila manjša, sem bila zeloooo nacdušena na fotoaparatom. Z starim atom sva kupila film in se odpravila fotografirat. Rezultat teha je bil: ata je na vseh slikah, slikan samo na pol, zato da se bolje vidi ozadje user posted image user posted image

2.) na koncu osnovne šole odpotovala na izlet v London. Itak pa je bilo treba pofotkat vse....in že drugi dan mi je zmankalo filma. Odprem fotoaparat in zamenjam film. Aparat filma ni potegnil. Tako, da mi je iz izleta ostalo samo fotkanje po avtobusu.

3.) Pri porodu sem mojega skoooos sekirala naj slika, da bomo ja imela kakšno sliko.user posted image user posted image user posted image

Lp


_____________________________

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
7.5.2008 21:32:32   
amaya
Sama sem zelo navdušena nad fotografijo, sploh pa sedaj, ko obstajajo digitalni fotoaparati. Ko pa teh še ni bilo, nisi nikoli vedel, ali ti je fotografija uspela ali ne. No in potem, ko si šel razviti slike, si ugotovil, ali ti je ratalo ali ne. Ničkolikokrat sem ugotovila, da komu manjka roka, noge ali celo glava.Pač fotoaparat je bil bolj šegav.
No, sedaj z digitalno fotografijo pa je vse drugače. Če ti kaj ne paše in ti ni všeč, enostavno izbrišeš in to je to.

Moja zgodba je pa povezana s prejšno, antično fotografijo. Za poroko sestrične sem si kupila najboljši film s 36 slikami in slikarla kot nora. Naj povem, da sem stala skoraj med matičarjem in kolegico, medtem ko sta ju poročala. Fotografirala sem tudi same podpise od blizu. Cel večer sem se hvalila vsem, da kako mega slike sem naredila in da jih bosta lahko dala v album. No....ko je bila ura za nest razvit slike, pa sem naredila eno veliko bedarijo. Filma nisem prevrtela ampak sem kar odprla...in moje megastične fotografije so odplavale po vodi....skoraj vse so bile ena sama črninauser posted image user posted image user posted image . Sej ne vem katerega smeškota bi izbrala v tistem trenutku...




_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
10.5.2008 15:14:16   
*pepelka*
Naj vam opišem mojo foto zgodbo. Sicer je od takrat minilo že kar nekaj let, a mi bo za vedno ostala v spominu. Bili smo na maturancu in v okviru le tega, je bil tudi ogled Benetk. S prijateljico sva si sposodili fotoaparat, kupili film in ga vstavili vanj. Veselo sva poslikali vse zanimive trenutke prvega dne. Zvečer smo se malo zabavali in nama je sošolec odnesel aparat. Nevede je sprožil gum za previjanje filma in glejga zlomka. Nič hudega sluteč je aparat pustil na mizi v hotelski sobi, kjer sva ga zjutraj našli in ga vzeli sabo v Benetke. Že na katamaranu sva naredili nekaj posnetkov, ostalo pa potem še v Benetkah. Komaj sva že čakali, da po končanem maturancu odneseva razviti fotke. Čez dva dni naj bi bile gotov, a na najino velko žalost nama fotograf pove, da je bil film prazen in z najinimi lepimi posnetki ne bo nič. Sledil je šok, trenutna jeza na sošolca, a sva se kmalu sprijaznili s tem dejstvom. Usoda se je pač nekoliko poigrala z nama, a so za fotke poskrbeli ostali, ki so še imeli sabo aparat in tako le nisva ostali brez spominov na čudoviti maturantski izlet.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
11.5.2008 13:20:27   
zabicaa
Do kdaj traja nagradna iGRA?

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
11.5.2008 21:08:23   
Wahoo RR
Nagradna igra traja do 28.5.2008.

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu zabicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
12.5.2008 8:10:33   
jasnika
No, moja prigoda bo pa čisto kratka. Se je šel moj vozit z jadrilico in sem ga hotela med vožnjo slikat, ja pa kaj še slikala sem samo oblake, jadrilica je bila prehirtauser posted image user posted image user posted image , Sma bila v Trstu in sem ga hotela slikat zraven nekega spomenika in od slike je uspelo samo to, da je na sliki samo roka in ena druga družina na naši  slikiuser posted image
Ja kaj čem pač nisem za fotografinjo in od takrat naprej slika samo še moj,.....zakaj žeuser posted image user posted image user posted image

lp

_____________________________

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
12.5.2008 8:44:20   
zabicaa
Nagrada se žreba ali se izbere najboljša zgodbica? Če jih napišeš več imaš več možnosti ali zgolj žreb odloči z eno zzgodbicO? Jaz veliko fotografiram in imam ogromno smešnih prigodic.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
12.5.2008 8:47:18   
zabicaa
Prigoda 1:

Prvič na morju skupaj z fantom. Vedno so mi bile zanimive fotke iz vode. In jaz grem v vodo, fanta prosim, da me slika. Jaz se vsa vesela nastavljam, mu maham in se smejem. Na koncu ko gledava slike vidiva, da sem na fotki sicer jaz vendar je zraven mene tudi ena starejša gospa. Na sliki pa izgleda kot da sva skupaj in maham ter se smejim njej.....user posted image

(odgovor članu zabicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
13.5.2008 12:39:17   
*alja*
No še moja/naša prigoda

Je bla septembra prinas v Sloveniji moja teta iz Švice, in je praznovala rojstni dan. Prišla je sama brez družine. Njena hčerka ima že svojo družino in je bila v Sloveniji še sam dvakrat in to že kar nekaj časa nazaj. Zato je seveda vse hotela poslikat da bo tam pokazala.

No mi pripravimo slavje, ona da fotoaparat, mi slikamo kot nori, da bo mela čimveč za pokazat. Tudi dost smo se okrok vozili, po Sloveniji, da je poslikala naše lepe znamenitosti da bo v Švici vsem pokazala njen rojstni krajuser posted image .

No po 10 dnevih slikanja in uživanja se ona vrne v Švico, čez par dni nese fotoaparat tja kjer razvijajo slike naj ji vzame ven film in razvije slike. Ko ta gospot odpre fotoaparat, pa ji reče, "ja gospa v vašem fotoaparatu pa ni filma", no in je naš trut šel k "vragu".

Zato pa rabimo digitalcauser posted image , da ko bo čez 5 let prišla, bomo lahk z našim slikaliuser posted image


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu zabicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
13.5.2008 22:40:40   
petrcamg
Pred nekaj leti ( digitalcev še ni bilo) je tašča (bivša) dobila za rojstnodnevnouser posted image dalmatinčka (user posted image , da ne bo pomoteuser posted image ).
Z bivšim fantom sva se odločila, da Čenčo peljeva na sprehod na Bled.  Sprehajali smo se po zamrznjenem jezeru, ko naju je mlad par prosil, če ju lahko slikava. V trenutku ko sta se postavila, je k njima priletela Čenča, se usedla med njiju, ko je bilo slikanja konec, pa je vstala in  jo ucvrla stranuser posted image .

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
14.5.2008 8:20:03   
Wahoo RR
IZVIRNO SPOROČILO: zabicaa

Nagrada se žreba ali se izbere najboljša zgodbica? Če jih napišeš več imaš več možnosti ali zgolj žreb odloči z eno zzgodbicO? Jaz veliko fotografiram in imam ogromno smešnih prigodic.


Izbrana bo najbolj zanimiva, tako da - več jih boste napisali, več imate možnosti.

Srečno!

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu zabicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
14.5.2008 11:27:20   
nanč
Tudi mi se radi slikamo,od rojstva naprej,krsta,kopanja,spanja,smeha...in tudi uvajanja na kahlco!Bil je topel dan(junij),našo Tajo smo posadili na kahlo,jo vzpodbujali,user posted image in v pričakovanju upali,da bo steklouser posted image .Medtem,ko je pridno sedela,smo jo seveda morali slikat,ker se rada slika.Naredili smo par posnetkov,ko je zazvonil tel.,skočim na hitro noter in ko sem prišla nazaj me je skoraj kap!!Malecka je lepo digitalca vrgla v vedro vode!Seveda smo bili jezni ko user posted image inuser posted image .Ampak smo že pozabili,saj smo nabavili nov fotoaparat in se že slikamo naprej(smo pa bolj pazljivi,kar se vode tiče)Kartica pa ni bila uničena,tako,da spomin na tisto kahlco pa imamo.

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
14.5.2008 12:30:18   
liam
Hja, da še jaz napišem prigode in nezgode pri fotografiranju: no midva z mojim imava večno nesrečo pri tem početju. 3 leta nazaj sva šla z agencijo na koncert Robbie-ja Williamsa in seveda sem jaz hotela met slike od tam. No ja in normalno sva bila najbolj pametna pri razmišljanju kako bi pretihotapila digitalca na koncert. Hja in poglej ga no šmenta ... kako "presenečenje", varnostniki so nama (normalno) zaplenili nov digitalni fotoaparat. In tako se je končala najina prva prigoda. Res 10x bravo za najuuser posted image user posted image user posted image  user posted image
No to isto poletje sva nato nabavla novega digitalca, da bova mela spomin na najin prvi malo bl "odbit" dopust ko sva kampirala ob Gardskem jezeru v Italiji. Vseskozi sva slikala vsako podrobnost, bla zraven cela navdušena nad najinimi sposobnostmi fotografiranja... no in poglej ga zlomka... med tem ko je moj najdražji "genijalec" menjal spominsko kartico, na kateri je bilo shranjenih 500 fotografij, mu je le-ta padla v vodo pri Atlantidi (to je v Gardalandu). No in tako sva ostala brez trajnih spominov 5ih dni dopusta v Italiji. (še enkrat prosim aplavz za najuuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Nauk, ki sem se ga naučila iz tega: kupi "digitalca", upravljaj z njim sama, če hočeš met kako sliko od nadalnjih dopustov, otrok, raznih praznovanj...

No upam, da nama bo ratalo prnest kako sliko iz letošnjega dopusta, ko greva v Nemčijo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
15.5.2008 15:05:55   
ella79
moja fotografska prigoda je pa že stara pomoje ene 15 let. Smo šli familijarno na Veliko planino, to pomeni vsa žlahta kar nas je bila. Bilo nas je 10 otrok, vsak je imel obvezno na glavi un zelen klobuk in kako rožco zapeto z značko gor user posted image moderni ni kaj user posted image no, na Veliki planini so seveda tudi krave, pa mi k nismo bili ravno iz kmetov smo se hoteli slikat zravn njih user posted image pa smo šli lepo po vrsti, sak sam na sliki. Pri na vrsto sestrična, jo stric nagovarja, sedaj pa mal bolj desno in potem še mal nazaj, no tako bo pa OK in naj se vsede user posted image seveda direkt v kravji drek user posted image  user posted image hlač za preobleč ni imela sabo, tako da smo jih potem prali v mlakuži, kjer se poleti namakajo krave user posted image moram rečt, da niso bile nič kaj bolj čiste, po vrh vsega so še fajn smrdele. To je zgodbica, na katero sem se najprej spomnila on vašem tekstu

_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
16.5.2008 13:57:37   
Anonimen
no, pa še jaz....
tudi pri nas (tako kot pri večiniuser posted image ) se obvezno zgodi, da so baterije digitalca prazne ali pa kartica polna. ob krstu naše drugorojenke, pa sem si rekla, da se pa nam to enostavno na tako pomemben dogodek ne sme zgoditi. in res sem poskrbela za to, da so bile baterije polne, tudi rezervne so bile pripravljene - za vsak slučaj. sem bila prav ponosna sama na sebe, da sem tako mislila na "vse". vsi smo se zbrali in šli v cerkev in v tistem trenutku jaz potisnem digitalca mojemu očetu v roke in ga prosim, naj slika. no, mi smo bili potem vsi zaposleni s ta malo, ki je začela že malo jokcat, pa pogovor z duhovnikom in tako se je obred začel. jaz gledam mojega očeta, kako zgubljen gleda nas in digitalca. hja, in si seveda ni vedel kaj začeti z njim, ker ga je prvič v življenju imel v rokah in sploh ni vedel, kako deluje. vidla sem samo še njegov obupan pogled. no, hvala bogu je imela moja sestra svojega digitalca s sabo in je veselo slikala celoten obred, pa še kamero smo imeli, tako da sem si potem oddahnila. ampak ko sem pozneje vidla te njene slike, me je tudi skoraj kap, vse so bile temne, razmigane in na vseh imamo rdeče oči kot angora zajčkiuser posted image . no, sem si mislila, vsaj posnetek na kameri je OK. in je res bil, vse do naslednjega dne, ko smo imeli še en piknik, ker je ostalo še ogromno mesa za raženj. kamero smo seveda pustili pri naših, kjer je bil piknik. in moja sestra je bila radovedna, in je gledala posnetek. ker ga ni pogledala do konca, ga je pustila na sredini, tam pač kjer je nehala gledati. in moj brat pozneje vzame veselo kamero v roke in začne snemat dogajanje na tem pikniku. tako da je tudi posnetek krsta uničen, malo je posnetka prejšnjega dne, potem spet malo posnetka tega piknika vmes, potem pa spet krsta s prejšnjega dne.
tako da je res bil ta krst ena živa polomija - glede slik in posnetka mislim  - ker drugače pa smo se imeli super

(odgovor članu ella79)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
16.5.2008 23:22:26   
amaya
Dva tedna nazaj sem šla mimo foto centra in se spomnila, da bi lahko mojega fantička fotografirala za osebo izkaznico. No, pokukam v voziček in vidim, da me gleda kot sovica in mi z očmi govori: ja, greva se slikatuser posted image . Prideva notri in me prijazna gospa nagovori, naj ga lepo primem in ga držim v zraku. ( ne vem zakaj, ampak sem vedno mislila, da jih poležejo). Nastavlja se kot maneken in jaz zraven njega. Štirikrat je gospa škljocnila in na koncu ugotovila, da je v redu in da ima fotko. V tistem momentu pa Etienne glasno rigne in zbruha pol mleka na lepo preprogo, na kateri sva stala...meni pa fullll nerodno. Oćitno mu slika ni bila všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
19.5.2008 12:31:50   
mala maja
pa še moja zgodba, seveda tudi moja iz časov ko še ni bilo digitalnih aparatov. user posted image


Bila sem v porodnišnici po rojstvu najinega prvega sončka. In seveda možek se je šel fotografa.
Slikal je vse kar bi moral in še en kup stvari in ljudi, ki jih čisto nič ne rabimo za spomin. user posted image user posted image
Tako je en dan slikal punco zraven mene, češ za spomin. Slikice smo dali razvit, nalepili v album in veselo kazali album obiskom, ki so prišli pozdravit novega člana. Šele po parih letih mi ena prijateljica reče, da tole pa nisem jaz in pokaže na sliko. Gledam in gledam pa po dolgem premisleku ugotovim, da res nisem jaz amapk cimra.Zanimivo je, da si nisva bili nič podobni, amapk na slikici se pa zelo težko razloči katera je na sliki.
Aja slikica je po slabih 11 letih  še vedno v albumu in skoraj nihče ne ugotovi, da tisto nisem jaz.user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil mala maja -- 19.5.2008 12:35:22 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nova nagradna igra Digifot!
19.5.2008 17:43:21   
MEJČI
user posted image UF!OD KAR IMAM DOJENČICO BI JO KAR NAPREJ SAMO SLIKALA.RES JE FACA,ČE JE DOBRE VOLJE.TAKRAT,KO ZAGLEDA FOTOAPARAT GA FUL GLEDA.VČASIH SE SMEJI,KO JO SLIKAŠ,A VEDNO PA TUD NE.RES MORAŠ IMET SREČO,DA JO TAPRAVI TRENUTEK SLIKAŠ.BI JO PA SLIKALA VESČAS.user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?