|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik osrednjeslovenska
12.4.2013 14:05:01   
sashy
Hoj

Iščem dobrega privat zobarja s koncesijo za naju s partnerem in otroke na osrednjeslovenskem ali gorenjskem koncu.

Do sedaj smo bili samoplačniško domnevno z najboljšimi materiali in aparati, kar se izkazalo za zelo neresnično in smo bili zelo nezadovoljni s storitvami, ker so nama plombe padle ven po nekaj mesecih in jih je zobarca popravljala na naše stroške, zgubila je slike zob in še ... :(
Bila sva tudi v zdravstvenem domu, kjer je še večja katastrofa od odnosa. Oba imava dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Sem rekla da hočem protibolečinsko in belo plombo in bom doplačala za nadstandardni material. Za protibolečinsko injekcijo me je toliko časa prepričevala, da je ni treba, da sem na koncu popustila in me je zaradi bolečin še dva dni bolela glava, ko je končala je rekla da ni potrbno doplačila sem odšla in seveda plomba ni bila bela.

Našla sem nekoga v domžalah Gdent d.o.o. Uroš Frnac Gašperin, ki je privat na koncesijo in me zanima, če ima kdo izkušnje, naj prosim pove. Sicer so samoplačniško zelo dragi, ker naj bi imeli najkvalitetnejše aparate in materiale, amapak, če so res dobri, ni problem dat kakšen evro več.

Če kdo pozna dobrega/o zobozdravnika/co, ki je privat in ima tudi storitve na koncesijo mi prosim priporočite!

hvala


_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik osrednjeslovenska
12.4.2013 18:31:31   
Hope2
Jaz sem bila prej v ljubljani na dunajski v ordinaciji ene zelo znane zobarce, ki celo v prilogi Ona odgovarja na vprašanja. Delal mi je njen kolega, adijo pamet, plombiral čisto drugi zob, kot je bilo treba, jemal mi je ven plombe in zaflikal z belimi, ob tem pa ni spucal kariesa. Po 1 mesecu so me začeli vsi zobje bolet.

Odšla sem v zobni center apolonija na černetovi v šiški (privat ni na koncesijo). Same pohvale. Popravil mi je čisto vsak zob, kar mi je tisti kreten zašuštral, zelo strokoven zobar, vse na nivoju, zelo prijazen, vse se da zmenit, lepo vse razloži, uporablja super materiale in kar mi je pomembno, je estet in plombo res oblikuje, da zgleda kot pravi zob. Krone pošilja k drugem strokovnjaku, ki je še večji umetnik, lepa oblika, ta prava izbira barv- noro lepo ker zgleda kot ta pravi.... Okrušen prednji zob mi je tako popravil, da še jaz ne opazim razlike.


(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobozdravnik osrednjeslovenska
20.4.2013 10:31:23   
šrimpf
V ponedeljek imam jaz prvo obravnavo pri Gašperlinu v Domžalah, so pa moji starši že pri njem in so zadovoljni, vendar pa ravno zaradi teh nadstandardnih materialov in postopkov se skoraj vedno doplača, čeprav je na koncesijo. je pa strokoven in zaenkrat starša nimata pripomb, svoje izkušnje pa sporočim naknadno. sem pa zdaj noseča, čisto na začetku, in mi je sestra rekla, da to ni ovira, res pa daje nosečnicam izključno bele plombe, pa verjetno se ne loteva kakih invezivnejših posegov.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobozdravnik osrednjeslovenska
8.6.2015 13:27:56   
Honda10
A je neko biv pre hrvaškom zobnom doktoru Kalmar? Čul sam da je jako dober. Neje to reklama za njega, ali pitam dali zante kaj več vi :)
_______________________
Endodontija na Hrvaškem

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?