|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2022
15.12.2022 10:49:36   
Elena12
V ponedeljek, 12.decembra, se nama je pridružila najina deklica ❤️ bil je CR, ampak je bilo lepo, sem jo že v operacijski dobila k sebi, preden so jo odnesli k atiju na tiškanje. Danes sva že super, lepo sva se navadili druga na drugo, je res angelček — veliko spančka (sicer najrajši pri mamici, posteljica ji ni tok všeč), lepo se tudi že dojiva, danes sem dobila naval mleka in sem presrečna — dojiti sem si ful želela. Sva pa trenirali res od prvega dne, še ko sem bla cela zmedena po operaciji, so mi jo prinesli in pristavili. Ni pa hec naval mleka haha, zize čisto trde, komaj si jo pristavim 🙈Skratka, drživa pesti, da greva jutri domov ❤️ Kako sta vidve? Še nič akcije? 🙈

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: December 2022
15.12.2022 12:15:09   
88Sisi
Ooo, iskrene čestitke Elena!!! Super slišati, tudi jaz si želim, da bi bilo tako, če bo potreben CR. Me je sicer bodoči tati najprej kar malce čudno pogledal, ko sem rekla, da mora potem on imeti dalj časa koža na kožo stik, ampak sedaj pa mislim da je že ponotranjil tole :)
Lepo slišat glede dojenja, tudi jaz si zelo želim, da nama čim bolje steče, da bo pupa pridno rastla :)
Držim pesti, da bosta čimprej v domači/najboljši oskrbi :)
A si imela planiran CR ali so se potem vmes odločili? (če seveda želiš deliti)
Pri nama upam, da še kak dan zdrži, partner namreč ravno zaključuje izolacijo po covid-u, danes naj še pridno počaka v trebuščku, potem pa že lahko pride. Sicer včeraj zvečer sem imela občutek, da se zna kaj začet. Imam drugače malce težav z zaprtjem, včeraj pa je bilo ravno nasprotno. Nama je obema kar precej navilo pulz, čez noč pa se je na srečo umirilo :) Verjetno so bili samo živci zaradi situacije.
Drugače pa zdaj izkoriščava čas za regorganizacijo predalov/omar, čiščenje itd. Nič nujnega več, sem pa vesela, da bova vse to naredila, preden bomo trije :)

(odgovor članu Elena12)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: December 2022
15.12.2022 22:20:06   
88Sisi
Elena, kak pa je protokol glede covid in mask? Testirajo tebe in partnerja, imajo spet tiste obrazce ali nic? Hvala ze vnaprej :)

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: December 2022
16.12.2022 14:36:48   
Elena12
Planiran CR zaradi medenične vstave. Na koncu je bla že res na tesnem s prostorom, sama se ne bi obrnila. So mi čez celo nosečnost govorili, kakšna drobižika je, ampak sva na koncu pridelali kar 2700 g in 47 cm. Zdaj pa že zelo pridno papaca, je precej ješča. No, le naj še počaka malo v trebuščku tudi tvoja 🥰 Bo pa zdaj zdaj. Joooj, kako vama privoščim, da čimprej tudi vidve stisneta svoji deklici, jaz sem čisto presrečna, da sva končno skupaj. Še k ateku naju spustijo, pa bo sploh super ❤️S covidom pa nič posebnega — meni so ob sprejemu naredili test, v skupnih prostorih naj bi nosili maske. Za v kopalnico/wc ni treba, če se gre pa kam drugam, pa je potrebno. Sicer še nisem slišala, da bi koga okregali. Partnerju testa niso delali, niti ob obiskih ne rabi ničesar dokazovati. Aja, režim obiskov je drugačen; dovoljeni so obiski zgolj partnerjev in sorojencev. Pa za krajši čas kot je bilo, ko ni bilo covid ukrepov. Ampak moj pride recimo 20 minut prej in tudi kakih 20 minut kasneje gre, pa ga še nikoli niso nagnali 🙈 To z obiski meni niti ni tko slabo, mi paše, da imava z lubiko mir. Bodo drugi obiski že malo počakali. Še doma bova tečna in res nekaj časa ne bova dovolila. Babice in dedki ja, ostali pa kasneje. Po pravici povedano se po CR niti jaz ne počutim kot neka gostiteljica leta, ampak komaj čakam, da pridem v domače okolje, v mir 🙌🏻

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: December 2022
16.12.2022 17:00:44   
88Sisi
Ma joj, oprosti, saj se spomnim, da si napisala tole glede CR :/ a se lahko za pozabljivost izgovori m na nosečnost? ☺️ ooo, to pa ni slaba teža, bo vse zdaj pri mamici nadoknadila, sploh ne dvomim! ;)Zelo hvala za opis, sem predala naprej sploh tole glede obiskov, so se mu kar oči zasvetile in bo tudi on poskusil kaj prej prit :))Tudi jaz podobno razmišljam glede obiskov, bomo pa videli, kako se bo razpletlo. In tudi jaz res res že komaj čakam, da spoznam najino pupo :))Upam, da so bolečine po CR z vsakim dnem manjše in da bosta čimprej lahko šli domov!Scorpionka, kako si ti? Še vedno kot jaz ali tudi že cartaš svojo štručko? :)

(odgovor članu Elena12)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: December 2022
26.12.2022 23:22:32   
scorpionka
Hej hej punci!Čestitke za princeskoooo! 😍🥰❤️ Naj pridno papca in se redi in raste 🤗 Js sm še zmeraj v enem kosu. Danes je uradni rok, tako da se naša pupa zgleduje po starejši sestrici in bo tudi ona zamujala 😁 Me sicer zadnja 2/3 dni nekaj črviči in malo zvija, ampak vem da še ni to to. Zelo sem so želela roditi 22.ga ampak se gospodična ni strinjala 🙈 zdaj pa lahko počaka tudi na naslednje leto, kar se mene tiče, bom vsaj silvestrsko večerjo lahko orng pojedla 😁 Počutje je drugače kar ok, nič posebnega. Na CTGju sem bila do zdaj 2x, nazadnje sem bila priklopljena 40min in spodnja črta za popadke je bila prav čisto spodaj! 🙈 Jutri imam zadnji pregled pri svoji GIN (40/2), no rekla je da mogoče še enkrat pridem k njej v petek, potem pa najbrž na 2/3 dni v porodnišnici? Upam da sta imeli lep Božič oz praznike in da bojo naše punčke zdrave in srečne! 🙌🍀✨

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: December 2022
27.12.2022 10:04:01   
Elena12
Vesele praznike in vse lepo v novem letu tudi od vseh nas! 🎅🏻❤️Midve sva že več kot en teden sproščeni doma, doma je najboljše 💪🏼 Lepo se dojiva — od začetka sem ji dodajala svoje izčrpano mleko (je bila malo zaspana, ni prav dosti pojedla), zdaj pa sva tudi stekleničko ukinili in je gospodična kraljica zizik 🤭 sem zelo vesela, sem si ful želela dojit, pol pa CR in ves stres … Me je blo kar strah, da ne bi steklo. Zadnja dva dni je tak lep sonček, smo šli tudi na spehod — uživala in spala v vozičku, jaz pa uživala malo na zraku. Je pa luštno tole novorojenčkasto obdobje. Kot da sem v nekem mehurčku, ko sploh ne vem za zunanji svet. Je zunaj toplo? Mrzlo? Kater dan je? Ne vem in mi je prav super tko 😂Ooo, mogoče pa bo res januarčica Scorpionka! Mogoče pa bo prvi dojenček v novem letu🙈 Mislim na vaju in pošiljam pozitivno energijo, da bodo pikice karseda hitro in mirno pri vama 🐞

(odgovor članu scorpionka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: December 2022
2.1.2023 13:13:27   
88Sisi
Evo, tudi midva končno dočakala princesko Brino :) 30.12., 3850, 52, 35. Porod je bil lep in dokaj hiter, prav tako seveda intenziven :) na pregledu 40 1/7 mi je ginekologinja naredila stripping, me s tem kar precej vrgla iz tira, saj sem se miselno ze naravnala na 2023. Okrog 17ih prvi zelo blagi popadki, ob 11ih so se začeli bolj intenzivni na cca 5 min. Ob enih sva prisla v porodnišnico, nato klistir, voda odtekla malce po drugi, ob teh v porodni, ob 4:27 pa se nama je pridružila :))) razen prereza presredka res v redu izkušnja. Od včeraj pa se že crkljamo doma, zaenkrat uživamo .) Kako sta vidve? Zdaj smo pa že vse tri trio, kajne? :)

(odgovor članu Elena12)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: December 2022
3.1.2023 10:03:16   
Elena12
Oooo, čestitke 💕 Samo, da ste doma, doma je najbolj luštno. Jaz se v bolnici sploh nisem sprostila, doma pa čisto druga zgodba🤭Je bilo vse okej v porodnišnici, covid ukrepi pa to? No, da vama povem — moja cicimici je danes prerastla prvi bodi! Že res, da je imela dva res mini mini, ampak še par dni nazaj sta bila okej, dons sem ji ga pa komaj zapela, pa rokavčke ma čist prekratke 🙈 Tko da sem ponosna mamica. Prejšnjo sredo, ko je bila nazadnje patronažna na obisku, je tehtala 2980 g, tako da se lepo redi (odpustna teža 2670 g). Ne ekstremno, ampak menda okej. Sam še zdravniškega sfurama lepo, pol bom pa RES čisto sproščena 🙈🥰

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: December 2022
3.1.2023 13:22:14   
88Sisi
Ooo, vrhunsko. Se strinjam, doma je cisto drugace :) ni bilo nic covid ukrepov, razen standardno partner maska, jaz brez. Celotna izkušnja je bila zelo pozitivna, tudi silvestrovali smo lahko skupaj (od 11-1 so lahko prišli na obisk) :)) Pri nas pa je bila danes prvič patronažna, sicer Brina še ni pridobila na tezi, ampak pravi, da ji deluje zelo ok in glede na visoko porodno tezo ni problema. Smo pa imeli včeraj ze prve krče/težave s prebavo, je bil kar naporen dan/noč, ampak smo zgurali in je danes precej bolje :) upam, da se ji cimprej uredi vse skupaj :)

(odgovor članu Elena12)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: December 2022
4.1.2023 17:58:28   
Elena12
Yaaay, vesela za Brinčiko! Babe, malo sem smotana, ampaaaaak mislim, da sem vaju “razkrinkala” oz. prepoznala v FB skupinah. Scorpionka začetnice imena EČZ? In Sisi SV? Ne morem verjet, da nisem sploh pomislila prej, da bi vaju poiskala! 🫢🥰(Če so začetnice sporne, mi povejta, bom zbrisala!)

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: December 2022
4.1.2023 19:09:13   
88Sisi
Hehe, pravilno:) mi pišeš na fb? :) scorpionka, kako si ti, upam, da tudi ze pridno cartas svojo štručko :)

(odgovor članu Elena12)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: December 2022
4.1.2023 22:24:27   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Elena12




Zakaj so v naprej planirali CR? Jaz sem rodila deklico, medenicno, 50cm, 3100g, brez tezav. V drugo pa fantka glavicno. 
In ce bo tale tretji medenicno, grem se enkrat rodit naravno, ne CR. Ker manj boli in otrocek je takoooo lep in vse kapice k pridejo v kompletu pri pajackih dejansko gredo na glavico :) 


(odgovor članu Elena12)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: December 2022
13.1.2023 11:09:08   
scorpionka
Ojla punci 😊 ja js sm ta prava! Daj mi piši ZS 🤗😉Tudi naša princeska Julija, je tako tako kot Brina prijokala 30.12.22, 3860g, 54cm, 34 glavica. Sem se tudi js že ogrela za leto 2023, pa je želela biti še v 22-ki 😁 porod je bil ekspresen, 16:55 predrli ovoje, 17:45 že rodila 😊 zelo lep porod in lepa izkušnja ❤️ za klistir ni bilo časa, proti bolečinam pa nisem želela nič vzeti 😊 babica je bila zlata 🥰❤️ pridelala sem sicer 2 (notranja) šiva, ampak me pa niso rezali in sem najbolj srečna ❤️Dojenje je lepo steklo, to je drugo kar sem si zelo želela in sva po 14dneh čez 4kile 💪 je ta pravi zizoholik, skos bi bila gor 😁 spimo dokaj ok, nekaj jo ponoči matra od 2/3h do 6h potem je pa ok.. Tko da zaenkrat takrat ne spim, ampak sej se bo počasi izboljšalo 😊 Upam da sta obe vredu in se tipkamo na FB?😉

(odgovor članu 88Sisi)
Neposredna povezava do sporočila: 139
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





7 zanimivih dejstev o brcanju v trebuhu
Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledit...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...