|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dilema
25.7.2020 21:10:04   
NodyBoaJack
Zivjo.12 dni nazaj sem imela ovulacijo.Včeraj (24.7)me je zjutraj rahlo črvičilo kot pred menstruacijo, vendar jo pričakujem šele 27.7., nakar sem imela roza  izcedek (bilo ga je tako za kako žlico). Sem si misla ok, pač je prišla malo prej. Ampak včeraj tekom dneva in danes cel dan ne duha ne sluha o menstruaciji. Niti nobenega izcedka. Tudi prsa so me nehala boleti že 3dni nazaj, ampak nje pa od nikjer. V času ovulacije sem imela spolne odnose vendar je bil izliv zunaj. Merim si tudi bazalno temperaturo, ki se kar vstaja na 37 stopinj,drugace mi vedno pade kak dan ali dva preden dobim M na 36,5.
Sem že pomislila na nosečnost, vendar se mi zdi skoraj neverjetno glede na to da so me prsa nehala boleti že 3 dni nazaj....ali pač? Skrbi me le bazalna temperatura ki se kar ostaja visoko. 
M imam sicer redno. Cikel dolg od 24-26 dni. 
Na otročku ne delava, bi ga pa vseeno bila vesela. 
Hvala za mnenja. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!