|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nagradna igra Elancyl !
16.4.2007 8:24:50   
Wahoo RR
Vas muči pomarančna koža?
 
user posted image

  
Vam otroci spijejo še zadnje atome moči, da bi se pognale v hrib ali telovadnico?
Je otrok bolan in potrebuje vašo pozornost 24 ur na dan?
Nimate nikogar, ki bi lahko pazil na pikico, medtem ko bi se vi posvečale same sebi?
Se tudi vam zdi, da izgledate kot princeska na zaboju limon?
Ste kot pobiralka agrumov, ki je celo zimo spala v shrambi pomaranč? Niste edine!
 
Pomagajte si z koncentratom Elancyl Lipo – Reducteur.
Več o izdelku : Tukaj
Predstavlja najnovejše odkritje pri odstranjevnju celulita!
 
Sodelujte v nagradni igri ! Tiste, ki nas boste najbolj navdušile z vašimi zgodbami o odpravljanju nadležne pomarančne kože, boste prejele brezplačni izdelek in ga tudi testirale!

Nagrado, 4 x koncentrat Elancyl Lipo – Reducteur,  podarja Oktal Pharma d.o.o..

Nagrajenke bodo obveščene po elektronski pošti ali ZS, nagrado pa prejmete po pošti. Nagrade ni mogoče
zamenjati ali izplačati v gotovini.

 
Izdelek je na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 


 user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 8.5.2007 16:32:49 >


_____________________________

Lp,
Wahoo RR


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
16.4.2007 8:54:34   
*alja*
kaj pa cena?

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 10:06:19   
petraz
Lep pozdrav!

Nikoli še nisem pisala kakšne zgodbe... zato niti ne vem kako bom napisala to... Doma imam namreč dva majhna otroka, ki vsak potrebuje svoj čas, poleg tega pa sploh ne vem, če bom utegnila napisati vse, kar mi leži na duši... Pa bom vseeno poskusila...

Kot vsaka ženska in mamica se tudi sama vedno znova, iz leta v leto, spopadam z to " nadležno" pomarančno kožo. Pa ravno sedaj, ko je potrebno obleči kratke hlače, imam tako grde noge, zadnjico in boke. Joj, če samo pomislim, da bom morala otroka peljati na bazen, mi je kar slabo... Res, vam se morda zdi to smešno, zame, pa je to resen in boleč problem. Če sem odkrita, so noge in zadnjica moja šipka točka...

Kot otrok sem bila aktivna športnica in z odhodom v srednjo šolo in nato na fakulteto sem na šport popolnoma pozabila. Tako pa sem se poslovila tudi od lepe postave.... Sicer nisem okrogle postave, vendar imam nekaj kilogramov preveč, predvsem debele noge in veliko rit!!

Maja 2005 sem prvič rodila in letos januarja drugič.  Povila sem dva zdrava in prečudovita sina, ki sta moje upanje v lepši in boljši jutri. Tako pri prvem, kot pri drugem se trudim dojiti, med drugim tudi zato, ker pravijo, da odpravlja celulit. Pa ga žal, vsaj pri meni, NE! Dva majhna otroka zahtevata veliko časa in dandanes tudi veliko denarja. Zato si žal ne morem kupiti in privoščiti dragih krem, pa čeprav pomagajo in bi bila lahko zato srečnejša... pa vendar, najprej se vedno vprašam:"A to res potrebujem?? A nebi raje kupila Anžetu in Nejcu nove hlače ali majčko??" In tako prevagajo druge (pomembnejše) stvari v življenju. Ob tem, pa pozabim nase in ob enem na svojio notranjo srečo. Glede na to, da sem nezaposlena, kljub visoki izobrazbi, moram prenekateri mesec skrbno načrtovati kako in in za kaj bom porabila denar. Pri vsem tem dajem prednost otrokoma, ki iz dneva v dan zahtevata več... Pa mi ni žal dati zadnjega evra za niju, pa če tudi se moram jaz ob tem odreči čemu, kar potrebuje.

O kako bi bilo lepo, če bi si lahko tudi jaz privoščila solari, telovadbo, kreme, ki so višjega cenovnega razreda... tako kot moje prijateljice, ki so zaposlene in brez obveznosti... To so zame le sanje o moji popolni sreči in zadovoljstvu...

In ob vsem tem se boste vprašali kaj naredim sama za to, da bi imela manj celulita!?? Razen tega, da pijem veliko vode in redno hodim z otrokoma na sprehode, prav nič ... Žal trenutno ni v mojih močeh in niti denarja za kaj več... Tako kot sem rekla... trenutno si ne morem privoščiti kaj več..

Sedaj pa me že najmlajši kliče z glasnim jokom... lakota...

Lep dan....user posted image

Petraz

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 13:19:04   
barby113
Celulit, vsekakor sovražnik številka 1 vsake sodobne ženske, ki ji ni vseeno kako izgleda. Moram priznat, da sem se ga tudi jaz vedno lotevala sistematično in sicer moj moto je: čudežev ni vse je odvisno od tebe. Za to sem za njegovo prprečevanje in seveda tudi odstranjevanje običajno uporabljala tri postopke in sicer:
-jem zdravo, to pomeni veliko sadja in zelenjave ob tem pa vojna cvrtju ter gaziranim pijačam;
-veliko gibanja, šport krepi duha in telo;
-ter seveda kremice, mažice in povoji.

Če sem čisto iskrena ne vem, kaj od tega je glavni vzrok za zmanjšanje ampak mislim, da vse skupaj. No ja morda moja zgodba ni ravno jokava kako čudežno verjamem, da tam zunaj obstaja tudi kremica zame in mojo ne-gladko zadnjico ampak verjamem izključno v rezultate. Če me izdelek navduši z rezultati potem mu ostanem zvesta če ne pa pač ne.

Zdaj se sicer situacija nekoliko spreminja kajti moje gibanje je bistveno omejeno saj sem noseča. Jesti še naprej skušam zdravo ampak mislim, da se v telesu vseeno nabirajo strupi ki povzročajo tega mojega sovražnika št. 1. In res je, nujno potrebujem dobro kremico, saj odkrito povedano pogled na moja stegna in zadnjico spominja na slabo reklamo anticelulitne kreme, le da tokrat prikaz v ogledalu odseva sliko pred uporabo magičnega izdelka! Kaj vem morda bo prav Elancyl tisti, ki bo zaslužil mojo zvestobo. Ne vem, upam, da vas je moja zgodba dovolj zabavala, da boste razmislili o moji kandidaturi (če se lahko tako izrazim). Vsekakor pa ni solzava in jokava in ja celulit pa sovražim in uradno tako ali tako sploh ne priznam, da ga imam!



(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 13:53:20   
petraz
Lep pozdrav!

Barby 113 tudi moja zgodba ni solzava in jokava, je samo resnična in iz dna duše napisana... Vsak se po svojih močeh potrudi, eni bolj drugi manj...

Navsezadnje pa, saj ti je ni bilo ptrebno prebrati, če te ne zanima, a ne!?? user posted image  

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 14:28:17   
ajja
Petraz, popolnoma te razumem. Elancyl sicer res pomaga, sem ga že uporabljala, ampak letos pa si ga ne bom privoščila. Na prvem mestu je moj user posted image , ki dobi vse (mogoče kdaj tudi kako stvar prevečuser posted image ), velikokrat tudi na račun kake stvari zame. Pri nižjih dohodkih je pač potrebno še bolj skrbno načrtovati porabo in si narediti svoj prioritetni seznam. Pri meni je, kot sem že napisala, na prvem mestu, tako kot pri tebi, moj user posted image .

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 14:45:01   
pety78
Jaz se pa s celulitom preprosto ne obremenjujem. user posted image

Zakaj? Zato, ker ga ne vidim. user posted image Pa nisem slabovidna. Na srečo doma nimamo enega normalnega ogledala, ki bi zajel moje celo telo. Lahko edino stopim na rob banje, da se vidim v ogledalo v kopalnici, pa še takrat slika ni pravilna, ker sem tako fino sexy zaobljena (da ne butnem z glavo v eno cev, s kater visi zavesa) da celulita enostavno ni mogoče opaziti user posted image user posted image user posted image user posted image , razen, če to izrecno želim, kar se pa seveda ne dogaja. user posted image

Kako se pa z njim borim? Ga ignoriram in ignoriram, ko pa je čas kopalk, se pa naj kar drugi ubadajo z njim. Pred mano je lepa slika....morje, pesek, otroček, ki se igra, moja rit in noge s celulitoma pa kar naj popestrijo dan firbcem, ki nimajo kaj drugega za početi, kot pa opazovati žensko telo takšno ali drugačno. user posted image

user posted image








_____________________________



(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
17.4.2007 17:47:30   
petraz
Bravo Pety78!! user posted image user posted image  In seveda hvala tebi ajja, ki me razumeš....user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 0:39:28   
zima07
PetraZ, ne sekiraj se...Saj ves, da se vedno najde kdo, ki napisano kritizira, ali si vse skupaj predstavlja po svoje-vecina tistih, ki imamo maleuser posted image , te pa tako ali tako razumemo in te podpiramouser posted image ...

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 8:36:30   
*alja*
Kako se pa to prijaviš - v to nagradno igro???

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 10:17:37   
petraz
aljahanzel na nagradno igro se prijaviš tak, da napišeš zgodbo... zgoraj v navodilih je vse napisano. Poskusi, morda boš prav ti ena od srečnih dobitnic. Jaz sem jo že objavila, tako kot tudi barby113, preberi ...

Držim pesti in veliko sreče...user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 11:00:00   
Kaštrun
Jaz celulita večinoma ne opazim. Edino na morju prve dva dni, dokler mi koža ne porjavi. Pa tudi kopalke si vedno kupujem po sezoni, ko je koža lepo temna in neonske luči v garderobi ne delajo "sramote" moji riti in stegnom user posted image

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 19:50:43   
san
No, tudi jaz sem ena izmed srečnic, ki je ponosna lastnica te pomarančaste nadloge. Seveda, pozimi pridno pozabim nanjo in se ne sekiram ... Potem pa pride pomlad in ugotovim, da je že skoraj prepozno, da bi se mi do morja uspelo znebiti nadloge in še preoblikovati postavo. Vseeno pridno nakupim vse potrebne kreme in gele za tuširanje, ki pridno čakajo name v omari, povrhu si kupim še masažno rokavico, da bo učinek zagotovljen se odločim, da bom začela zjutraj tudi tečt. Tudi prehranjevalne navaade je treba spremenit in pa na hektolitre vode spit.
No, potem pa pride jutro in preslišim budilko, ali pa si rečem, no sej jutri bom pa res začela (in potem ”jutri” zopet ponovim zgodbo), na kremo se spomnim ravno enkrat na teden (zjutraj norimo v vrtec, šolo, službo; zvečer pa dol padem z otroci in enostavno pozabim na tisto kremico), zvečer, ko smo končno doma in imam čas nekaj spravit v usta, se nabašem z vsem, kar mi pride pod roke in potem še ugotovim, da sem zopet komaj kaj tekočine vase zlila čez dan.
In tako se ”uspešno” že nekaj let bojujem s celulitom in upam, da ga bom nekega dne premagala in prepodila s sebe dol.

Lp, S.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 20:14:38   
Anonimen
Vam otroci spijejo še zadnje atome moči, da bi se pognale v hrib ali telovadnico?
IZVIRNO SPOROČILO: wahoo

Vas muči pomarančna koža?
 
user posted image

  
Vam otroci spijejo še zadnje atome moči, da bi se pognale v hrib ali telovadnico?




JA, moj edini otrok mi spije še zadnje atome moči, ampak kljub temu mi nekako  vendarle uspe vsak dan nabasat otroka v nahrbtnik in nesti tistih 15 kg na svojem hrbtu v hrib. Ob hoji navkreber si hkrati grizem kolena in tolčem po stegnih (a la Primož Peterka) in se tako vzpodbujam, da bi zmogla še tistih nekaj metrov, vsaj še nekaj korakov, pa vse do vrha hriba. Ob tem sem seveda tako zadihana, da bi se mi morala povečati vsaj pljuča, če že prsi neuser posted image . Ob lepih vikendih se odpravim na potep s kolesom, otroka dam v sedež in uživava da je kaj!.....Celulit (zaenkrat) ostaja, jaz pa vztrajam...in to v družbi svojega otroka in lepo nama je. Če bo pa s tem vsaj malo odpravljen tudi celulit, bo pa veselje še toliko večje.
To je tudi dokaz, da se je možno posvečati otroku in hkrati samemu sebi.

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
18.4.2007 22:50:56   
malecka
ja celulit je tud moj stalni prijatelj. sedaj po treh otrocih, me nekako ne moti več tako zelo, kot prej ko še ni bilo otrok. saj vem da je to, tako mal izgovor. ampak po pravici povedano mislim, da je to larifari. ne moreš se ti sam namazat z neko kremico in čira čara celulita več ni. se moraš mal bol potrudit in dat nekaj nase spremeniti življenski tempo in hrano, da se ga znebiš. čeprav sem tud sama velikokrat podlegla tem reklamam (pa še kdaj bom) in sem kupovala razne proizvode( blato, čili kreme, pilinge,....)ja največ kar sem zapravila  za to je bilo polovica plače, pred 10-imi leti. takrat sva se jaz in bratova punca odločile, da se znebiva celulita. si morete predstavljat to je bilo tolk enega smeha in zabavnih trenutkov z mazanjem blata pa povijanja v folijo in še in še, ja trajalo pa je 4 dni po 1 uro. in seveda rezultat pa je bil samo prazna denarnica, ha ha ha. no danes si kaj takega več finančno ne bi privoščila, ker mi moja denarnica ne dovoli. priznam pa, da bi mi bilo fajn se videti brez celulita, no ja mogoč enkrat..., nekoč...,v daljni prihodnosti..., če ne prej, ko se bom začela že sušit. 
no, da skrajšam brez muje se še čevelj ne obuje. čeprav z temi proizvodi velik služijo, ker vedno znova nasedamo. user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
19.4.2007 9:20:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel

kaj pa cena?


25 €

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
19.4.2007 14:14:40   
Anonimen
Celulit?!
Kaj je že to? Aha, to je tista stvar, ki jo ne morem odstranit.
Saj bi jo, pa nimam časa, ker je moj škrat N°1. Se tolažim, da bo enkrat bolje...če pa ne...pa ne. Bi se pa z veseljem mazala s to kremo...če bi mi jo ravno kdo v hrbet vrgel. Tako, da mi jo lahko, pa vam potem povem, če deluje.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
19.4.2007 18:28:49   
Manca12
Ojla!

Kot je že znano celulit pesti v 80-90% ženske, imajo ga pa tudi suhice. V boju proti temu sovražniku moramo najprej spoznati vzroke nastanka. Nebi pa bilo prav otroke spoznati za glavne krivce nastanka le-tega. Kreme so le delček k "ozdravitvi", je pa na nas, da zraven tega naredimo še veliko več (prehrana, gibanje, uživanje zadostne količine tekočine... da zmanjšamo maščobno tkivo in povečamo mišično maso).

Pozdravček in lep dan!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 19.4.2007 22:05:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
19.4.2007 20:50:38   
Anonimen
Do kdaj pa traja nagradna igra?

LP

(odgovor članu Manca12)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
19.4.2007 22:06:01   
Wahoo RR
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Do kdaj pa traja nagradna igra?

LP


cca 14 dni

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
20.4.2007 7:05:54   
Anonimen
Ne me hecat no, a zarad otrok nimate časa it na en konkreten sprehod in se niti nimate časa namazat s kremo? Ja, pol jo pa kr men podarite! user posted image Da vidim, če res dela čudeže...

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
20.4.2007 8:11:48   
sanjula
Imam ga. Pa ne malo. Človek bi mislil, da pri 32-ih in enem otroku to pač ne more biti tako strašno in vam povem, da pravzaprav res ni. Seveda mi pogled v ogledalo ni všeč, ko vidim tiste vdolbinice frdamane, ampak saj navsezadnje nisem RETUŠIRAN model, ki ga ne rabi in ne sme imeti. Aja, mimogrede, ko smo že pri modelih. Kako sem besna, ko mi na reklamo za celulit napopajo najpopolnejše noge in rit kar jih je svet videl in potem si to čudovito, popolno, po možnosti še dodatno retuširano dekle, svoje čudovita brezcelulitna bedra besno maže in se potem čez nekaj sekund pokaže v bikinkah seveda s še čudovitejšo brezpomarančno kožo, če je to sploh mogoče.
Jaz pa v jok, pa hitro v kuhinjo po še malo kruha z maslom in marmelado.
Presnete reklame!!!!
Uporabljala sem in še vedno uporabljam izdelke proti celulitu, borim se in trudim in vem, da pride tudi zame dan, ko se bom pogledala v ogledalo in ugotovila.......porka flek, še vedno je tu (morda pa le v milejši obliki).
Pridno se borite proti tej nadlogi pa nikar ne bodite preveč samokritične.
Moj mali user posted image ne glede na mojo kožico misli, da sem vseeno najlepša na svetu in to tudi šteje, mar ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
20.4.2007 11:18:04   
clarana
Celulit–bjak kako grda beseda, moj mož tej stvari na meni sicer reče "puding". Se vam ne zdi lepši izraz, kot pomarančna koža– puding je namreč nekaj sladkega, pomaranča pa kisla. OK za sebe lahko rečem, da priznam, da sem si že kupila dve kremici (sicer taki za jurja), ki naj bi ga čudežno odpravili in se seveda redno mazala, dokler ju ni zmanjkalo. Ko sem ugotovila, da te kreme namesto, da bi tanjšale mojo podkožno maščevje rajši tanjšajo mojo denarnico in mi poleg trdovratnih brazdic na nogah in trebuhu, zaradi pretiranega poglabljanje in ukvarjanja z njihovim delovanjem, pustijo še kakšno na čelu, sem se raje lotila naravnejših metod odstranjevanja "pudinga". Najprej sem se začela pospešeno ukvarjati s telovadbo – odkar moj mali enoletnik hodi imam ogromno priložnosti da dirjam za njim. Dobila pa sem tudi zasebnega maserja, saj moj mali najbolj uživa ravno v ščipanju moje mehke kože in seveda v skakanju po meni. Torej vse kar potrebujem je le še zares učinkovita krema za celulit: samo namažem se z njo zaprem oči…. in prepustim svojemu malemu, da mi jo s ščipanjem in skakanjem popolnoma vtre v telo – uspeh bo zagotovljen!user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
20.4.2007 19:51:23   
Gordana-1
Tudi sama sem mama dveh otrok. Eden- fant, je sicer že najstnik, druga-punčka pa bo kmalu stara 4 leta. Veliko vas ve, koliko energije vam lahko vzame nadobudni štiriletnik. Če pa k temu dodate še najstnika, pa je včasih to že totalna katastorfa. Sicer se včasih, sicer redko zgodi tudi to, da se naš najstnik poigra s svojo malo sestrico. Pogosteje pa ji raje nagaja, da imamo v stanovanju dirkeuser posted image in galamouser posted image . Ob vsej skrbi za otroka in trudu, da bi bil v hiši  vsaj zasilo mir, pa se zaradi neukvarjanja s samo seboj tiho in brez opozorila nalagajo odvečni kilogramčki in celulit.
Kljub vsemu temu, pa sem to pomlad trdno sklenila narediti nekaj tudi zase. Odločila sem se izgubiti nekaj kilogramov z dieto in gibanjem. Poleg vsakodnevne *telovadbe*, ki mi jo nudi ukvarjanje z otrokoma, sem začela z domačo vadbo pilatesa vsak drugi dan user posted image (ob CD-ju; sicer se je to zgodilo do sedaj le 2x, ker sem CD šele nabavila). Poleg tega pa sem tudi na dieti, s katero sem v dveh tednih *že* izgubila 2 KG. Ker pa se zavedam, da so celulitne blazinice in odvečni kilogrami, ki so se nalagali kar nekaj let trdovratni, sem vztrajna in me ne omajajo niti najslajše jedi, s katerimi se sladka moja družina. Za še večjo motivacijo, pa bi prav gotovo prav prišla tudi kakšna pomoč v obliki kreme, losijona ali podobnega, ki bi stvar olajšala.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nova nagradna igra Elancyl !
23.4.2007 21:17:13   
madela
Celulit,a da ga imajo tudi suhice??
Tako sem se spraševala prejle,ko sem to prebrala.Spadam med bolj suhe,kljub trem otrokom. No ja trebušček,oziroma tista odvečna koža in maščoba še kar ostaja,pa vendar,kje imam celulit?
Po kopanju se postavim pred ogledalo in iščem...iščem...ne vidim.
Kličem dragegauser posted image ,naj mi pomaga poiskati celulit,da bom lahko sodelovala v nagradni igriuser posted image . On pa v smeh,no ja mal pa je smešno,ampak se je z užitkom lotil iskanja pomarančne kože. In jo najde...kaaajjjjj,pa ne da ga res imam,celulit,to mi je bila do sedaj španska vas,pa sem upala,da sem med tistimi 10% ljudi,ki ga nima.
Moja rita se je torej preoblekla v pomarančo in bom morala čimprej v shoping,da ji nabavim novo obleko.user posted image
Lp,Madela.

(odgovor članu Gordana-1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?