|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo skodrani lasje - nega
12.7.2008 22:44:04   
Annny
Pozdravljeni, moj hči ima skodrane, kar malo 'metlaste' lase in njihova nega je kar zahtevna.Jeseni bo stara 4 leta, lase ima do ramen. Umivati z otroškim šamponom jih sploh ne morem, ker lase totalno izsušijo in zvozlajo, da jih še počesati ne morem.Zaenkrat jih umivam s šamponom Dove, ker je eden redkih, da je ok. Na konice dam obvezno regenerator, da jih lahko razčešem.Česanje je poglavje zase..če enkrat nisem preveč natančna, je naslednjič polno vozlov.Da ne govorim, kakšni problemi so na morju oz. ko pride z bazena..lasje suhi in zvozlani. Najraje bi jo ostrigla, ampak potem bi bilo verjetno še huje, ker lasje štrlijo na vse strani - če najbolje je, da ima dolge in kakšen šopek. Kakšne izkušnje imate s takimi lasmi? Kako pa tiste, ki ste same skodrane, negujete takšno 'čupo'?user posted image  (las ni podedovala po meni..) Samo jamram, vem...user posted image  Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
12.7.2008 23:47:47   
daka
Tudi moja hčera ima zeloooo skodrane lase,tako se tudi jaz soočam s tem problemom.Lase moraš počesati a kaj ko potem zgleda kot Topsi.Zvečer jih skrbno počeševa,zjutraj pa raje ne,jih samo z roko popraviva.Lasje bolj kot so dolgi bolj so skodrani,tako da samo čakamo kdaj se bodo malo spustili.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 0:12:56   
*Junona*
Js imam pa čisto ravne in si želim imeti kodraste.user posted image

Ponavadi hrepenimo po tistem, česar sami nimamo. Takšni smouser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 10:05:07   
copka
Sigurno je prava lepotickauser posted image

Jaz imam skodrane, ampak ne tako zelo, verjetno ima tvoja hci bolj skodrane. Moji lasje, daljsi ko so, bolj se ravnajo. Jih pa ne cesem s krtaco, ampak jih med umivanjem, se posebno ko dam gor balzam razcesem s prsti.
Umivam jih na 3-4 dni, ker sem sicer kot ena metla. Se spomnim, da so mi od vedno govorili, da naj uporabljam balzam, tudi na suhe lase, da se ne izsusijo prevec.

Kaj pa kaksne kitke, ji ne mores naredit? Verjetno se vozli pojavijo predvsem med spanjem, ko premika glavo.

Pametnega nasveta nimam, morda poskusi se kaksnega frizerja vprasat.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 10:11:53   
skuštrana
Moj mož ima takšno čupo kot pišeš..On se po ne češe, počeše se samo ko gre k frizerju in ga on počeše..Drugače pa samo opere in posuši. S šamponom pere zelo redko, ker se mu vse zvozlja. Frizer je rekel, da si naj v lase, ki so suhi, kar je pri taki čupi normalno vtira kar navadno Nivea kremo..Ali pa maske z majonezo...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 10:16:24   
Marogica
Moj ta starejši sin je imel skodrane in dolge lase nekje do 4,5 leta. Pa še nenormalno goste lase ima. Midva sva prala kar z "odraslim" šamponom, nato pa sem mu dala še Subrino, mu kar mokre počesala oz razčesala. Potem je šlo lažje s česanjem oz. čisto OK. Je pa res, da sva se vsaj 2-3x na dan počesala, drugače je bil problem.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 12:58:08   
Lianna
Jaz imam skodrane in goste lase. Umivam jih vsak drug dan, ker drugače je groza. Jih umivam z Nievinim šamponom za ravnanje las pa je bolje. Se pa počešem samo po umivanju. Ko imam suhe lase nikoli, ker je sam slabše. Drugače so mi pa všeč skodrani lasje.

Lp

< Sporočilo je popravil Lianna -- 13.7.2008 13:00:18 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 13:50:55   
Annny
Hvala lepa za vse te vaše izkušnje. Evo, če kateri kaj pomaga, sem še po drugih  forumih poiskala nekaj imen izdelkov, ki jih res priporočajo za nego takih las (bomo probali, vsaj za lažje česanje): -krema za kodre od Tafta (ta je baje izredno kvalitetna)-Curls Rock od TIGI-ja (obstaja krema, šampon, balzam, sprej..)-balzam Glis Kur za svilene lase-balzam Pantene anti-breakage Aja, pa tudi to z Nivea kremo sem slišala (da jo malo vtres v lase) - to moram preizkusiti kar danes zvečer, ko bova s tamalčico prali laseuser posted image  Lepo nedeljo vsem!!

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 13:54:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Frizer je rekel, da si naj v lase, ki so suhi, kar je pri taki čupi normalno vtira kar navadno Nivea kremo..Ali pa maske z majonezo...


Kaj pa olivno olje, namesto majoneze, tudi prime? Samo ugibam...

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
13.7.2008 14:01:30   
Annny
Gotovo je olivno ali mandljevo olje fajn, ampak v minimalnih količinah..mogoče je fajn, če ga daš kakšno kapljico kar v šampon, ko umivaš lase. A, še nekaj sem se spomnila - orehovo olje, sem slišala, je odlično za lase. Velja poskusiti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
14.7.2008 8:15:04   
binica
Še en moj nasvet. Moja pika ima tudi skodrane lase, tako da edina varjanta, da jo zjutraj razčešem je ta, da ji lase našpricam z balzamom v spraju. Prvič sem kupila kar enega v DM-u, drugič pa pri moji frizerki - profesionalnega od Scwarzkopf-a in je veliko boljši.
Malo povprašaj pri frizerkah, sicer mi piši na zs, pa ti ga bom šla jaz iskat k moji frizerki in ti ga pošljem.
LP, Binica

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
14.7.2008 12:58:49   
mojsoncek
Jaz sem zeloooooo skodrana, skoraj tako kot temnopolti prebivalci nasega planeta. Zadnja leta se strizem na kratko (vsaj cez poletne mesece) in imam kar afro frizuro. Sem pa prej imela vedno dolge lase, do sredine hrbta.

Poleg sampona za suhe lase, vedno uporabljam se regenerator, da se lahko sploh pocesem. Za cesanje uporabljam "afro" glavnik in cesem se vedno samo takrat, ko si umijem glavo, ker so drugace lasje se bolj suhi in razcefrani. Pa se popolnoma nehumano je cesati tako zelo skodrane lase "na suho". Na lase pa si dajem neko zadevo, ki sem jo vzela pri frizerju (da lasje niso tako suhi).

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
14.7.2008 13:39:01   
mml
Jaz Manic umivam lase z Bübchenovim 2 v1 šamponom in ji ne izsuši preveč las, pa še razčešejo se kar OK, sicer ji pa dam vmes na lase Girltoys'  od Bedhead ali pa Kämpfspass-spray od BeautyKids, podobno zadevo ima tudi Schwarzkomp, samo ne vem imena...in za čudo pomaga, vozli se kar stopijo...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
14.7.2008 19:40:39   
FLASK_A
Gliss kur je špica, imela sem popolnoma take lase, kot jih opisuješ. Metlaste, grobe, nerazčešljive. Gliss kur me pa ful mehke pa tale lepe narediuser posted image Šampon nima veze, balzam oz regenerator, ki ga daš na koncu je pomemben. Jaz imam od Nivee šampon, pa od Gliss kura kremo. Poleti na morju las sploh ne sperem po tem balzamu, ker se potem že enkrat v morju- pa so ful lepši lasje. Probaj, komot jo boš lahko razčesala.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.7.2008 19:42:53 >


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
14.7.2008 23:10:20   
diva 4
Poleg vseh omenjenih šamponov in balzamov , ti za na morje oz. bazen priporočam balzam v spreju , ki ga ne spiraš. Na mokre lase pošpricaš in počeseš. Navadno pa se močni kodri češejo samo , ko jih umiješ - mokri z obilico balzama, saj jih drugače še bolj poškoduješ - skrepaš. Na suhe lase vsekakor priporočam kakšne kapljice za poškodovane konice - daš par kapljic na roke in vtreš na suhe lase- konice. Učinkujejo tudi olivno, mandljevo in kostanjevo olje (po kapljicah). Kostanjevo olje ne uporabljati na svetlih laseh , saj radi dobijo lasje rdeče- oranž odtenek.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
15.7.2008 12:00:47   
NRMM
Jaz imam tudi grozno skodrane,goooste in uporne lase. Dokler nisem našla Fructis kolekcije,je bilo pranje las in urejanje katastrofa.

Fructis ima prav šampon za skodrane lase ''silk&shine'' ima tudi kremo,mleko itd.So pa šamponi narejeni na osnovi sadja,tako da ne izsušujejo las ampak super negujejo.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zelo skodrani lasje - nega
12.8.2021 12:49:00   
Maja55
Pozdrav vsem,
vidim da je tema že nekoliko starejša, pa vseeno... tudi sama sem imela veliko problemov s tem kako oblikovati in negovati kodraste lase.
Če dobro pomislim, sem kupila skoraj pol DM-a :user posted image

Uglavnem na kratko... res vam priporočam izdelke Awapuhi od Paul Mitchell, ker je res TOP! Las ti popravi, tako da je spet živahen z leskom.
Jaz sem celotno linijo kupila pri moji frizerki frizerskem salonu Mič stylin, obstaja pa tudi spletna trgovina www.paulmitchell.si.

Srečno vsem kodrolaskam :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?