|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup - na podlagi česa se odločate?
2.1.2010 22:28:15   
ALWAYS LARA
Za vas imam eno vprašanjce. No par vprašanjc. V poplavi ponudbe gradbenega materiala in trgovcev, ki nam nudijo ta material človek postane malce zmeden, če že ne kar paranoičen. Denarnice so tanke, hiša pa je jama brez dna. Dajte mi povedat na podlagi česa se odločite pri nakupu ne vem recimo osnovnega materiala - zidaki, cement, ... ali pa celo malo bolj zakompliciranih zadev kot so recimo streha ali tlakovci,... Vam je najpomembnejša cena? Da je blago v akciji pri nekem ponudniku? Je kaj odvisno kako vam prodajalec neko zadevo predstavi in to odtehta toliko, da boste ne vem cegu raje kupili pri trgovcu X namesto Y čeprov bo par centov dražje, če vam postreže z dovolj informacijami? Iščete bolj novitete ali vpeljane zadeve? Kvaliteto, zanne znamke? Ali vse skupaj prepustite ne vem izvajalcu, pa se on odloča namesto vas?

Sama gruntam za nazaj in vidim da je nemalokrat pretehtala cena. Ok pri strehi tudi malo dizajn, ampak takrat se na strehe nisem spoznala prav nič in mi je Tondach pomenil enako kot Bramac. Pojma nisem imela kašna je razlika in kake so karakteristike določenega materiala. Kaj šele pločevinaste strehe Malo bolj sem se poglobila v Ytong. To je bilo pa tudi vse. Zdaj vem, če bi še enkrat zidala da bi ogromno stvari speljala drugače. Mogoče je to tudi en izmed razlogov zakaj še nimamo tlakovano okoli hiše Zdaj sem postala bolj mahnena na dizajn in kvaliteto, pa kaj, če je denarnica še vedno prazna Dizajn pa stane

Kako pa vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup - na podlagi česa se odločate?
3.1.2010 17:40:51   
tajtaja
Zastavim si neke cilje, npr. pri zidariji opeka takšnih karakteristik, pa bolj na izločanje, se pravi, te in te firme sigurno ne in kaj ostane. Pa priporočila. In potem iščemo najugodnejejše trgovce, najboljšče popuste, akcije...
Pri opremi pa kvaliteta+ všečnost+cena.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nakup - na podlagi česa se odločate?
3.1.2010 17:43:14   
tajtaja
Mogoče je to tudi en izmed razlogov zakaj še nimamo tlakovano okoli hiše Zdaj sem postala bolj mahnena na dizajn in kvaliteto, pa kaj, če je denarnica še vedno prazna Dizajn pa stane

Iz tega razloga še naša terasa ni dokončana. Raje mam še eno leto beton, kot pa da na silo nekaj spacamo in mi potem ne bo všeč.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nakup - na podlagi česa se odločate?
3.1.2010 21:19:21   
dps1
mi2 sva gledala bolj končno cifro, kje je računica.  samo en primer: gradnja s siporexom (samo lepilo) - odpade betoniranje,  notranji ometi..... cel kup stvari, ki bi jih drug cigl prinesel še poleg. ne gledat samo na trenutno ceno enega materiala ampak na to, kaj vse je potem še potrebno, do zaključka.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nakup - na podlagi česa se odločate?
10.1.2010 20:33:31   
Poka
Odvisno, ali je to stvar, ki se vidi ali ne vidi (cigli). Kvaliteta je vseeno na prvem mestu. Pri stvareh, ki bodo opazne, je meni pomemben dizajn, ampak če bi to bila škart roba, bi naredila kompromis. Ponavadi pa že itak gledava kvaliteto.

Je pa tako, da so moja mama, oče, očim, stric, moj partner, stari ata, teta - user posted image cela žlahta strojno - gradbene stroke in tudi delajo v takih podjetjih, tako da v prvi vrsti je kvaliteta, oni verjetno vedo (jaz nisem v tej panogi), kje se lahko dela kompromise in kje ne, hvala bogu potem svetujejo, na podlagi tega se začne lov za najugodnejšim ponudnikom in potem kljub objavljenim popustom pogajanja. Tako da ponavadi praviloma prideva pri - dobri kvaliteti do precej nižje cene kot je pa npr. povprečje.

Če bo kdo kaj potreboval, lahko dam kako info - to niso npr. firme,kjer bi prišel skozi samo kot poznana stranka, vsak lahko. Seveda tisti, ki sami gradite.

Je tudi tako - raje gradim kako leto več in dam res tisto, kar mi je všeč notri.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?