|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oddaja Slovenci Evropejci:mednarodne posvojitve
29.3.2013 20:06:18   
cathrine
Vabljeni k oddaji Slovenci Evropejci,ki bo potekala v zivo na RTV Slo-3 danes ob 20.45.tema oddaje bodo mednarodne posvojitve.
Poleg mene bo Mojca Mavec gostila se mag.Viktorijo Bevc iz drustva Deteljica.

_____________________________

Blog posvojenke :) :)

http://katarinatomsic.blogspot.com/

Adoption is not disadvantage, it's advantage to have something special more than others.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oddaja Slovenci Evropejci:mednarodne posv...
29.3.2013 22:46:34   
Anonimen
Informacije za tiste, ki razmišljate o RU. Naj vas ta prispevek ne zavede, saj Katarina ni pravi naslov za posvojitve iz Rusije, večino povedanega v zvezi z Rusijo je napačnega. Bolj ali manj površno povzema info, ki so vsem dostopne na forumih. Torej previdno! Vsekakor s tem ne vrednotim njenega humanitarn dela itd, ji pravzaprav želim vso srečo, le s postopkom posvojitve iz RU nima nič. Njena svetovalna posvojiteljska pisarna ali kaj je že, pa tudi ne vem zakaj obstaja ... Svetovati nekomu s podatki, ki jih ta sam lahko najde kar na domačih forumih, ni ravno neka pomoč.

(odgovor članu cathrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oddaja Slovenci Evropejci:mednarodne posv...
30.3.2013 1:44:56   
Anonimen
Spoštovana anonimna.

Sprva sem hotela pisati pod svojim imenom pa sem se odločila drugače, saj če lahko pod anonimnim kritiziramo, lahko tudi pohvalimo, kaj ne? Do gospodične Tomšič sem prišla preko svoje sodelavke, ki ima posvojeno hčerko, ki je ravno zdaj v obdobju odraščanja in, ki mi jo je priporočila, ko sva se z možem še odločala za posvojitev. Njej je namreč ravno ona dala odlične nasvete na podlagi lastnih izkušenj in mnogo problemov, ki so se prej zdeli tako »veliki in povezani s posvojitvijo« so kar naenkrat dobili realno sliko navadnih družinskih problemov ob odraščajoči najstnici.

Z možem sva se osebno enkrat oglasila pri ge. Tomšič, ki se mi je zdela odlična mlada, topla oseba in končno nekdo, ki skupaj z mano od vseh »strokovnjakov« govori isti jezik. Odločila sva se za posvojitev za Rusijo in že ob prvem obisku sva v mapi dobila vse potrebne informacije, kam se obrniti in, katere vse dokumente je sploh potrebno zbrati, kaj je prvi korak. Jasno je povedala, da je njena vloga pri tem le urejanje dokumentacije kot so prevodi, urejanje letalske karte in prevoza, ter da je za posvojitev v Rusiji potreben odvetnik ter nas povezala z družino, ki je že posvojila v Rusiji. Poudarila je, da so najboljše informacije sigurno iz prve roke – od predhodnih parov, saj se v Rusiji postopki stalno spreminjajo. Z družino smo se povezali in tako dobili kontakt odvetnika, nadaljevanje pa poznate. Njen nastop se mi je zdel profesionalen, čemur mislim, da daje tudi težo njeno sodelovanje s Fakulteto za socialno delo in njeno samoinciativno udejstvovanje na izobraževanjih na tovrstno tematiko, katere je glede na moje osebne pogovore s socialnimi delavci obiskala ona večkrat, ali pa se v to vsaj bolj poglobila.

Sama sem zelo hvaležna omenjeni pisarni, saj mi je dala prve usmeritve kaj in kako naprej, ko sploh nisem vedela, kje in kako začeti. In srečna sem, da sem lahko spoznala tako toplega človeka s toliko pozitivne energije ter vizije za prihodnost. Če ne bi bilo nje, naš sonček, kot tudi vsi ostali posvojeni otroci še vedno ne bi imel edinstvenega albuma, ki končno obstaja in dolgo let smo rabili, da naši otroci niso več »prikrajšani« za Naš prvi album.

Vsi izberemo tisto, kar nam je v tistem trenutku najbolj blizu v dani situaciji. Jaz sem bila zadovoljna in želim ji uspešno kariero še naprej, saj je res s srcem pri tem, kar dela. Glede na to, da spremljam njene objave tako tu kot tudi drugje pa imam občutek, da se ob vsakem novem medijskem prispevku ali aktivnosti oglasi ena »anonimna«.

Lahko noč,

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oddaja Slovenci Evropejci:mednarodne posv...
6.4.2013 20:41:15   
Anonimen
Še enkrat, ne vrednotim njenega humanitarnega dela, prav tako ne njenega projekta - spominskega albuma. Parom, ki se odločajo za mednarodno posvojitev svetujem, da se obrnejo direktno na par, ki je že posvojil. Omenajte prevajanje, overjanje itd. nekako dvomim, da vam je gospa Katarina urejala prevajanje, overjanje ali pa letalske karte ... Vsaj za Rusijo bi bilo to povsem nesmiselno, ker tega najbrž ne dela zastonj? Večina parov pa si najbrž želi stroške spraviti na najmanj kar je mogoče, zato je smiselno koristiti izkušnje predhodnikov (sami zagotovo veste, koliko lahko prihranite, če vse kar se le da, overjate na upravni enoti in ne pri notarju). Upam, da ste pripravljeno mapico dokumentov prejeli zastonj ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?