|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodatne, obšolske aktivnosti
13.9.2005 8:56:02   
india
Zanima me,koliko dodatnih, se pravi popoldanskih aktivnosti imajo vaši šolarji in koliko jim vzame to časa in energije?
Pa tudi kako je to finančno?
Meni se zdi, da Anja, ki je sedaj 8.r. zelo težko kombinira z glasbeno šolo 2 x tedensko, sja ji enostavno potem zmanjka časa za kakšne naloge, ali pa za počitek. Ne eno in ne drugo ni dobro.
Finančno je to cca. 24000, kar še ni tako hudo, le obremenitev za njo je velika. Ker pa sama to hoče, jo podpiram. a vseeno ne vem, kako bo to kasneje, o bo v šoli še več učenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dodatne, obšolske aktivnosti
13.9.2005 9:43:11   
Luni
Naš Nejc je imel lani, v 2. r. devetletke 50 posto preveč: pon nauk o glasbi, tor violina, sre angleščina, čet violina in plesne, pet računalništvo in verouk. Pa še več bi imel, če ga ne bi nazaj malo zadržali. Se je pa poznalo konec leta, ko so se mu dejavnosti končale, sicer zelo priden, da je v šoli popustil. Sicer ni bilo krize, pa vendar. Letos sva se dogovorila, da bo pri izbiri dejavnosti res varčen: glasbeno 3x ima že tako, 1x verouk, za ostalo pa skrbno premišlja. Verjetno še košarka Lani je bil res preobremenjen: vsako prijavnico, katero je prinesel, je hotel še izpolnjeno odnesti. Vendar, ker si je sam izbral, sem vztrajala tudi jaz, da je hodil do konca. Tudi za violino se je sam odločil, pa je imel lani na sredini kar malo težav: seveda je potrebno vaditi tudi doma. Pa smo s pomočjo učiteljice Nejca ponovno motivirali, letos je pa spet lušno

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dodatne, obšolske aktivnosti
13.9.2005 11:01:32   
kofetek2010
za enkrat smo samo pr klubskem fuzbalu, ki ga trenira že 4 sezono

lani, v 3r/9 je imel tedensko:
- 2x fuzbal v šoli,
- 2x fuzbal v klubu,
- 1x fuzbal klubsko tekmo (med vikendom)
- 1x šah v šoli,
- 1x košarko v šoli

po moje bo letos nekje enako, razen tega, da ne bo košarke in fuzbala v šoli

glede na vse lanske aktivnosti in to, da je bil do letos v šoli v glavnem do 16:30-17:00 ure in potem še ostale obveznosti, je letos pravi srečko, saj hodi iz šole ob 12:30, nato ima uro ali dve fraj, nato naredi naloge in je potem spet fraj - razen v pon. in sre. ko ima 2 uri trening pa se nič ne pritožuje, da mu je kaj odveč ali da je preobremenjen, saj vse aktivnosti, ki jih obiskuje, obiskuje z veseljem

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dodatne, obšolske aktivnosti
13.9.2005 12:23:41   
Anonimen
Dvakrat na teden bo Tibor imel telovadbo. To ni nič preveč. Ravno prav je dvakrat na teden se mi zdi. Če hočeš bolj na izi. Ne vem, če mi ne bomo šli enkrat v plavanje, ta je najprej 3-krat na teden, potem 5-krat, potem pa 9-krat. Brez tekem, ki so vsak konec tedna. To pa je napor. Pa pomisli, da ene plavalke poleg tega hodijo še v glasbeno šolo. To pa je napol genialnost.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dodatne, obšolske aktivnosti
16.9.2005 14:03:37   
ronja5
3x na teden po dve polni uri ima Julita ritmiko. Finančno zeloo naporno, saj je k vadnini potrebno dodati še priprave, drese, trenerke, rekvizite,... Pravkar iščemo sponzorje, se kdo javi???

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dodatne, obšolske aktivnosti
16.9.2005 14:09:02   
ronja5
Ja imamo pa srečo, da je nemščina organizirana po pouku kar na šoli(2x na teden). Žal jo je treba še vedno plačat, prihranimo pa pri prevozu in času, kar nam veliko pomeni.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dodatne, obšolske aktivnosti
16.9.2005 20:03:42   
india
Ronja, a Julita hodi še vedno k ritmiki gor na ŠUC? Kar se tega stroška tiče mi je znano ja, poskusi za sponzorstvo morda pri Barvici,Kopiji,....mogoče pri Lindiču...saj hodi tja k nemščini, ne?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dodatne, obšolske aktivnosti
17.9.2005 22:17:30   
ronja5
Jap, so bile lani državne prvakinje v svoji kategoriji s skupinsko vajo, pa na vseh prvenstvenih tekmah so gladko zmagale.Letos prvič tekmuje posamezno.
Drugi teden se moram res malo organizirat in koga poiskat za kakšen konkreten znesek, je pa danes naš dedi prispeval za žogo 66 €. Bravo dedi
LP!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dodatne, obšolske aktivnosti
19.9.2005 16:17:22   
Gina
Pri nas glasbena šola 2x na teden, tek na smučeh 3x na teden. Finančno glasbena šola 6000.- na mesec (kako si prišla na 24.000.- Miška, a za 4 otroke??), tekači so samo simbolična cena, ker klub financira skoraj vse, razen opreme, pa še to si prva leta sposodijo v klubu (ali pa mamici smučke vzamejo, ha ha).

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dodatne, obšolske aktivnosti
19.9.2005 20:32:10   
india
Ne,Gina, pri nas je bilo lani 12000 inštrument in 12000 solo petje.
Letos pa je dobila Anja privat, preko glasbenega društva, oboje skupaj 7000 SIT,kar je občutno ceneje.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dodatne, obšolske aktivnosti
19.9.2005 21:22:16   
Gina
Ojoj, miška, potem je pa mb še dražji od naših krajev. Pri nas je privat učenje v GŠ 10.000 na mesec, redno instrument 2x po pol ure + nauk o glasbi pa 6000.-. Solo petje redno je po moje ista cena - 6000.- vGŠ.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dodatne, obšolske aktivnosti
19.9.2005 21:27:42   
india
Gina, v MB sta se letos odprli dve dodatni m ožnosti in sicer glasbeni društvi,kjer so cene nižje ravno zato, da dobijo učence. Poučujejo pa priznani učitelji glasbenih šol in društev, sploh glasbene matice....

Le izbire instrumentov je malo manj...Anja pač ima srečo, da ravno el. orgle so. Zraven pa je še kot dodatek kar solo petje, če ga hočeš.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?