|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek v zgodnji nosečnosti
13.11.2016 13:45:59   
binkaa
Pozdravljene,
sem v 8.tednu, prvi pregled pri svoji gin. imam čez 5 dni. V petek sem imela rahle kako naj rečem nekako "zarezujoče" bolečine enkrat na levi, drugič na desni strani trebuha ki so se pojavljale na vsake tolko časa (tista bolečina ko se ponavadi pojavi če veliko prehodiš oz pretečeš) in na hlačkah opazlla obilni svetlo rjavi izcedek, tako da sem nemudoma letela na urgenco. Nardili so mi pregled, v nožnici so našli nekakšen gost rozast gnojni izcedek, bris so dali naprej na preiskavo. Nato so mi naredili še ultrazvok, s plodom je bilo vse vredu, videl se je utrip srčka, plod ustreza velikosti 8-mu tednu. Dobila sem tablete dabroston in svetovali so mi počitek. Danes je drugi dan ko jemljem te tablete, situacija se je malo umirila, malo rjavega izcedka je sicer še, opažam ga smo na spodnjem perilu, na papirju pri obrisu ga ni, bolečine v trebuhu so pa tudi minile. Je bila katera v taki situaciji, da se je med nosečnostjo spopadala z rjavimi izcedki, bakterijskimi vnetji? Jutri bom zvedela za katero bakterijo gre, povsej verjetnosti bo sledilo zdravljenje z antibiotiki. Naj pa še omenim da sem bila lani operirana na materičnem vratu poseg Letz, po tem posegu imam same nevšečnosti, pred posegom nikoli nobenega vnetja. Mesec preden sem zanosila sem imela tudi ginekološki redni pregled kjer so mi vzeli bris in je bilo vse super, ravnovesje se je porušilo v teh dveh mesecih ko sem noseča. Poskušam bit optimistična
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek v zgodnji nosečnosti
13.8.2021 22:39:42   
Tasykaa RR
binkaa zagotovo se je vse dobro izteklo 🥰 stara tema sicer ☺ tudi sama sem imela v nekje 12 tednu rjav izcedek, niso ugotovili sicer vzroka, samo da je možno, da je počila kakšna majnša žilica. Na srečo ni vsaka krvavitev nevarna 🙏 pri meni je bilo potem na srečo vse super 🥰 kaj druga kot počitek pa same res težko vplivamo.



(odgovor članu binkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?