|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hottel+10mesečnik
2.6.2006 0:31:53   
poliloni
Pozdravček!
Se ravno odločamo za morje, pa nismo sigurni kako se bomo znašli z user posted image  v hotelu.... Najbrž bomo šli v Rabac (primerna plaža+senca), a ne vem kako bo s prehrano našega user posted image .
Kako ste jih vi prehranjevale - imamo zajtrk in večerjo (samopostrežno, torej mu lahko nekaj tudi tam najde,). Ste sabo vzele frutke, vodo, mleko, mlečne kaše,....kuhalnikuser posted image  in še kaj? Mi imamo čez dan tri goste obroke + dva na flaško. Kaj mu potem dati za gosti obrok? Plus: naš ta mal je alergičen na mleko, jajca in še kaj bi se našlo...
Vem, da malo kompliciram, a kaj ko nimam izkušenj s tem....
Pa še vaše mnenje o Rabcu bi mi prišel prav in pa morda še kakšna ideja za primerno destinacijo za prvo morsko izkušnjo mlade družineuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 6:35:26   
N30
Živjo! Tudi naš korenjak bo ta mesec dopolnil 10 mesecev in gremo julija v Rabac. Mogoče se srečamo :-))). Vzeli pa smo all inclusive, tako, da bomo lahko jedli non stop. Res je hudo, če je otrok alergičen na različno vrsto hrane. Seveda pa bom vzela s sabo še kakšne frutke ali različne kašice. Nismo pa še nikoli bili na Rabcu. Po naših informacijah ga eni hvalijo, drugi pa spet grajajo. Bomo sami presodili. Lp

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 6:45:25   
Marogica
Jaz v tvojem primeru, ko je otrok alergičen kar na nekaj vrst hrane, ne bi šla v hotel, ker se bo vse skupaj dosti boj zakompliciralo, sploh, ker nimaš možnosti kuhanja. Bi se raje odločila za kakšeen apartma.
Drugače pa ne vidim problema, če tvoj otrok pri 10 mes skoraj vse je. Se da vse lepo skombinirat, pa malo poenostavit. Mi na morju tudi poenostavimo, pa čeprav sama kuham.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu N30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 7:19:40   
Sulfinija
Pozdravljene!

Punce jaz imam na mesto Rabac najlepše spomine,tam sma bila z možem lankso leto.Lahko si ogledate najine fotke iz najinega dopusta.Midva sma bila sicer brez otrok vendar sem prepričana,da se bom še tja vrnila.Ja vsepovsod je tkole,da eni hvalijo,eni grajajo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

P.S:Če te kaj več zanima o samem Rabcu pa piši privat!

Mojca

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 11:57:30   
makica
Mi smo šli s 10 mesečnico v hotel. Brez problemov je jedla vse. Je pa malo zoprno če ima alergijo, ampak se vseeno dobijo stvari brez jajc in mleka. Sempa imela s sabo tudi kuhalnik, da sem ji pripravila zelenjavo za kosilo in pa flašo mleka. Sploh ni bilo problema.
Glede Rabca pa jaz nisem glih najbolj navdušena. Zdej ko imamo user posted image grem raje na Mali Lošinj. Ful fajn zrak pa še pot ni tako dolga. Ko pa bo večja pa bomo šli v Južno Dalmacijo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 16:34:20   
Anonimen
Se mi zdi, da je v Rabcu kar lepo za dopust z dojenčkom.

Dolga sprehajalna pot, nekaj tudi po senci. Gozdiček tik nad plažo za senco. Večina hotelov je blizu plaže, tako da odpade pot po vročem soncu. Morje je običajno kristalno čisto.

Minusi:
Plaže so večinoma z malo večjimi kamni. Mivke nimam v spominu. V glavni sezoni (julij, avgust) je velika gneča. Večkrat hladno morje.

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hottel+10mesečnik
2.6.2006 17:00:18   
TVN
Mi gremo v hotel, s seboj bom vzela Hippove kašice vseh vrst, grelnik, kuhalnik vode, pa seveda Hipp mleko. Edino težavo, ki jo vidim jaz, je urnik prehranjevanja. Mi imamo namreč tudi že 3 goste obroke, ki se zvrstijo okoli 10. ure, 13. ure in popoldan okoli 17. ure. V hotelu v tem časovnem intervalu nimamo nobenega obeda - zajtrk je do 10. ure, večerja pa od 18.30.... To je edina nerodnost, tako da bom res več ali manj vezana na konzervirano hrano.

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hottel+10mesečnik
3.6.2006 19:40:29   
skuštrana
Meni je Rabac zelo všeč. Morje je čisto, plaža je večinoma prodnata, primerna tudi za male otroke. Imajo tudi plavo zastavo.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: hottel+10mesečnik
5.6.2006 13:18:55   
katarina2004
Tudi mi smo sli z 10 mesecnikom v hotel, in sicer v Porec (hotel zagreb). Imeli smo samo zajtrk in večerjo. Tako, da smo se že ob prihodu na recepciji dogovorili, da smo v casu kosila dobili kaksno zelenjevno juhico, govejo.... drugace sem pa imela tudi kuhalnik vendar ga nismo nič rabili. Pa grelnik smo imeli, ki pa nam je prisel prav. Jaz ti priporocam Porec, ki je naravnost za tako male otroke imas nesteto lepo urejenih sprehajalnih poti, plaza s kamencki, urejena otroska igrisca, prijazno osebje in ustrezljivo v hotelu. Nas je bil prava atrakcija in vsi so se vrteli okrog njega.



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?