|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS in zanositev - malo drugače
21.10.2005 14:50:59   
sade
Pozdravljen,
na kratko mesec je mimo od mojega SSuser posted image , pač se je zgodilio in seveda boli, ampak je treba naprej, ker svet se vrti in z njim tudi meuser posted image . Dosti filozofiranja.
Zanima me kaj ve menite o ponovni zanositvi, pa ne v smislu kdaj ampak ali je po SS manjša možnost zanositve, če npr. čiščenje ni dobro obavljeno, kakšen je % punc, ki po SS niso mogle zanosit....
Kako ve razmišljate v tej smeri???
Skratka dvomov in strahov preveč.
Lep vikend vsem. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS in zanositev - malo drugače
21.10.2005 15:02:35   
mamči
Praviloma pride še hitreje do zanositve npr. po SS in porodu. Marsikatera je npr. po umetni oploditvi imala SS in nato "spontano" zanosila kr takoj - moja znanka 2x.
Čisto nič ni narobe, če takoj zanosiš če si le psihično "ozdravela" (vsaj malo) od hude preizkušnje.
Lepo se čuvaj, jej folno kislino in uživaj v življenju.
Vso srečo!user posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SS in zanositev - malo drugače
21.10.2005 20:44:41   
zmajček
Tudi sama sem imela SS, pocakala tri mesece kot so mi svetovali in potem nama je v prvo uspelo. Nas pikec ima sedaj ze skoraj 11 mesecev. Prav neverjetno, kako hitro se vse zavrti.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SS in zanositev - malo drugače
21.10.2005 21:03:15   
Jenny*
Midva sva po SS en ciklus počakala, potem pa je uspelo v prvo. Prej pa je trajalo eno leto, da sem zanosila. Tako, da mislim, da je res nekaj na tem, da potem hitro rata. Upam, da boš to kmalu potrdila tudi ti.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SS in zanositev - malo drugače
21.10.2005 21:57:36   
Jančika_
Po prvem ss sem tudi jaz počakala le en ciklus, potem sem pa takoj zanosila, a žal spet splavila. Potem sem počakala štiri cikluse, prej sem bila še preveč žalostna za ponovni poskus. No, zdaj teče peti ciklus in upam, da se bo v roku pol leta kaj prijelo. Prvega otroka sva pa delala 7 mesecev (in sva ga res dobro naredilauser posted image ).

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SS in zanositev - malo drugače
31.10.2005 9:30:52   
mihi78
pozdravljena!
jaz imam za sabo že tri ss. ni pa zmanjšalo možnosti zanositve. ko sva se odločila sem vedno zanosila že v prvem ciklusu.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SS in zanositev - malo drugače
12.1.2012 20:47:54   
julij82
joj ta tema pa že dolgo ni več aktualna...no nobe ne piše....
mene pa zanima, če je že katera po dolgih letih matranja le zanosila po umetni oploditvi in potem imela ss? no jaz sem žal ena tistih.. zanima me pa ali ste se potem odločile, da boste spet po naravni poti prišle do + ali naprej na umetno?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SS in zanositev - malo drugače
5.8.2012 18:41:43   
Anonimen
julij82, meni je uspelo v 2.IVF/ICSI zanosit, žal pa sem splavila v 10.tednu user posted image , potrebna je bila abrazija. Ker je od tega le par dni, mi je še vedno na čase zlo hudo, ampak sva se z mojim že pogovarjala kako naprej, ker je želja po otroku res velika, mi2 pa polna upanja. Ker je pri abraziji prišlo do zapletov (velika izguba krvi, mehka maternica - kar še vedno ne vem kaj pomeni?!), so mi svetovali da počakam 2 ciklusa z zanositvijo. Po naravni poti sem prepričana da ne bo uspelo, ker nimam svojih menstruacij/ovulacij, tko da bom poklicala za novo evidenčno številko. Seveda bova med čakanjem na nov postopek vseeno poskušala. V času do novega postopka pa bom jedla folno kislino, moj pa profertil, ki se je v drugem postopku dobro obnesel.
Upma, da ti je v tem času že uspelo user posted image user posted image , Lp

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SS in zanositev - malo drugače
6.8.2012 16:40:20   
julij82
Anonimna, žal mi je za tvojo izkušnjo. Jaz sem se potem po SS in abraziji najprej morala psihično pobrati in se sprijazniti. pokonci me je držalo to da sem vedela da imam nov datum za nov posvet za IUI. tako da sem kar kmalu prišla na vrsto ( splav januarja, drugi IUI aprila). in na srečo se je prijelo. Sedaj sem v 18t in lepo napreduje :)
enako želim tudi tebi. samo ne obupat. js pravim, če je medicina tok napredovala, zakaj nam ne bi pomagala... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: SS in zanositev - malo drugače
6.8.2012 22:07:42   
Anonimen
Opala, čestitke!! user posted image Lepo prebrat, da je uspelo, mi da nov zagon.
Obupala pa še ne bova tko kmal...skozi oba postopka sem spoznala, da sva precej močna in vztrajna, pa niti v prvem, niti v drugem postopku ni bilo lahko. Za letos tako ne bova prišla na vrsto, ker so dolge čakalne vrste. Mogoče bova srečo poizkusila konec leta čene pa v začetku naslednjega. Med tem časom se bova pa oba psihično pobrala, jedla vitaminčke, jaz pa mam namen spremenit še prehrano.
Srečno user posted image do koncauser posted image :)

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: SS in zanositev - malo drugače
7.8.2012 13:01:55   
julij82
hvala za lepe želje. jaz po ss sem šla do zeliščarke, kjer mi je s čaji pomagala psiho poštimat in en čaj sva oba pila.... drugače pa tudi krvomočnico priporočajo. jaz jo dam, če bi jo katera imela. ja za IVF je daljša vrsta in bolj dolgotrajen postopek. Sam ne obupat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: SS in zanositev - malo drugače
7.8.2012 13:12:29   
Anonimen
ja, s čajčki sm pa jest obupala, sm pila vse možne priporočljive kombinacije, tut krvomočnico, ampak name nimajo učinka (po pol leta). Sm bl trdovratn primerk PCOja user posted image . Če prideva na vrsto, greva itak v jeseni enkrat spet probat. Sm se odločila da razen folne ne bomnč druzga jedla al pa pila, ker sm itak nafilana že z vsem možnim user posted image

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: SS in zanositev - malo drugače
9.8.2012 11:46:45   
julij82
držim pesti in sporoči kako je šlo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?