|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cr
15.7.2007 18:05:36   
hlkfffff
Pozdravljene. mene pa zanima, kdaj ste ve lahko videle svoje bebije,če ste imele carski rez?A jih lahk vidiš takoj ko se zbudiš??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cr
15.7.2007 18:08:47   
*pepelka*
Otočička lahko vidiš takoj, ko se zbudiš. Meni so moje otočičke vedno takoj pokazali.

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cr
18.7.2007 15:46:55   
alpog
Če bosta morala na intenzivno, oz. v center za nedonošenčke, jih bodo tja odpeljali, preden se boš zbudila. V tem primeru jih boš videla šele drugi dan.

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cr
18.7.2007 16:46:40   
emaa
Če imaš spinalni blok, ti jih pokažejo, ko vzamejo iz trebuha. POtem pa jih odnesejo in poštimajo. Tako, da sem ju videla takoj, Luko pa potem šele nalsednji dan, ker so ga peljali na intenzivno. 

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cr
20.7.2007 23:01:23   
nektarina
Jaz sem jih videla  ko sem se zbudila iz splošne anestezije in  je bil še oči z nami. Najlepši trenutek v mojem življenju. Kasneje pa so ostali na oddelku , ker so jih ogrevali. Drugi   dan vsi skupaj v sobi.

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cr
23.7.2007 7:57:51   
Majabo
jaz sem svojega bejbija videla takoj ko sem se zbudila iz narkoze, cez kako uro so ga prinesli zopet k meni in je ze sesal user posted image  vendar samo za nekaj minut....vsak naslednji dan je bil vec pri meni, celo noc pa sele 6 dan

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?