|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varnostni pas za voziček
12.3.2012 9:12:38   
Hinata
Dobili smo starejši model vozička ABC design in po temeljitem čiščenju ugotovili, da mu manjka en stranski pašček pri varnostnemu pasu. Ker je voziček star že ene 6 let, predvidevam, da se nadomestnega ne bo dalo dobiti.

Ima kdo kakšno idejo, kako bi vseeno lahko varno uporabljali ta voziček, saj po vsej verjetnosti novega ne bomo kupovali?

Model vozička je tak kot v tem oglasu in manjka stranski pašček, ki se tu vidi na sliki http://www.bolha.com/abc-design-vozicki/otroski-vozicek-abc-design-oglas1278417446

< Sporočilo je popravil Hinata -- 12.3.2012 9:13:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varnostni pas za voziček
12.3.2012 9:19:48   
tulpek
Verjetno bi lahko dala tudi pas od kakšnega drugega vozička ali kar celotno "pasovje" zamenjala za novo od te znamke, to pa mislim da se da naročiti v trgovinah kjer vozičke prodajajo.

Sicer ne vem konkretno za ta voziček, ampak pogosto so pasovi povezani, da je ta stranski v bistvu samo eden, sredinski del je skrit za naslonjalom, levi in desni del pa gledata ven in se uporabljata za zapiranje malega. Da ni slučajno tako user posted image

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Varnostni pas za voziček
12.3.2012 11:04:45   
Hinata
Spodnji del z zaponko je všit v podlogo, zgornja paščka s karabinčkom tudi. En stranski pašček je in se ga pripne na voziček in nato v sredinsko zaponko, potem pa ima še luknjico na katero na zgornji pašček vpne. Tako da se sedaj samo enostransko zapne, drugega zgornjega paščka za čez ramico pa nimam kam vpeti, ker manjka ta stranski. Ah, smotano to, se jim je verjetno enkrat izgubil, ker se ga da čisto odstraniti.

Ker je star voziček pa dvomim, da imajo pri ABC design na voljo še kakšne takšne paščke, današnji vozički so čisto drugačni. Bo treba razmisliti, na kakšen način bomo vse to povezali skupaj, da bo otrok pripet... Tema odprta za predologe :)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Varnostni pas za voziček
12.3.2012 11:15:56   
tulpek
Lahko ga sami naredite user posted image če si ti ali tvoj vsaj malo tehnični tip, mislim da ne bi smel bit problem oz. pri nas bi bil največji problem ves material skupaj spravit... potem bi pa moj mogel to naredit.

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Varnostni pas za voziček
12.3.2012 14:07:13   
naja17
Načeloma je tko, da teh zgornjih paščkov ni priporočljivo uporabljati, samo une za čez pas, tko da, če sem dobr prebrala, lahko brez tega vozičkate.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Varnostni pas za voziček
28.3.2012 9:06:31   
Hinata
Še drugi del paščka se je našel, tako da je pasovje v celoti :) Tema se lahko zapre, razen, če bi še kdo hotel napisati možne rešitve za izdelavo pasovja pri vozičku...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?