|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenova kuhinje
17.6.2008 21:42:28   
lucika
v kratkem se selimo v hiško; pa je žal zmanjkalo za novo kuhinjo:(
rada bi " malo popravila" staro, pa zbiram ideje. ne me pošiljat v ikeo, ker tam bi si kupila vse novo...
je katera delala kaj podobnega? se sploh " splača" menjavat naprimer cokel, ročaje, dodajat lajšne...? kje se sploh lahko te zadeve kupijo?
gledam te poceni variante kuhinj, pa mi je nekak škoda denarja. da daš nekih 400 eur, potem pa imaš slabše kot staro...
ideje prosim. zbiram tudi prispevke:))))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenova kuhinje
17.6.2008 22:30:27   
AinB
Živjo!
Veš kaj bi jaz naredila na tvojm mestu... kupila samolepilno folijo (Mavrice, Bauhaus, Obi, ...) in vsa vrata preoblekla. Zadeva je zelo kvalitetna in uporabna. Tudi cenovno boš  super skozi prišla.
Veliko užitkov ob ustvarjanju.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prenova kuhinje
18.6.2008 7:39:46   
Anonimen
Ponekod v tujini, zlasti v Angliji in Nemčiji je zelo razvito obnavljanje kuhinj tako, da kupijo samo  nove fronte. Na ta način pridejo do "nove" kuhinje za minimalno denarja.
Sicer pa odvisno od materiala, iz katerega je sedanja kuhinja. Će imaš masivo, potem jo lahko malo pobrusiš in prebarvaš na npr. bež, vanilijo, pa še kakšno vinsko rdečo vmes,... Tudi pi kakšnih drugih materialih pride to v poštev.
Lahko tudi, tako kot ti je predlagala AinB, prelepiš s samolepilno folijo, ki pa mora biti kar kvalitetna (odporna na vlago in spremembe temperatur) ter zahteva veliko natančnosti pri delu (robovi). Lahko pa samo nekaj front prelepiš z drugo barvo in dobiš blj razgiban efekt.

(odgovor članu AinB)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prenova kuhinje
18.6.2008 7:48:46   
Marogica
Tako, kot pravi Ankica. Vrata v Ikei stanejo od 29€ dalje... Če je drugače kihinja še OK, torej elementi, potem se ti splača.

Sama osebno ne bi lepila nič na vrata, ker bi jih sigurno grdo oblepilauser posted image  in potem bi še grše vse skupaj izgledalo....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prenova kuhinje
18.6.2008 7:56:07   
Paštetka
jaz bi pa to prodala, če imaš 200€ za obnovo potem to vse skupaj že nekaj znese. Potem bi pa še dnar od vrtca, ki ga zdaj 2 meseca ne bo zraven prištela, pa kakšno majčko manj user posted image , pa bi imela novo kuhinjocuser posted image . Pa mesec dni bi samo kupovala špar znamko in tak ziher prišparala še 2oo €, pa kuhala bi en mesec samo kar je v akciji user posted image

p.s. takole z vrtcem sem ravno danes izborila ta velik hladilnik user posted image . Ravno toliko znese user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.6.2008 7:58:12 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prenova kuhinje
18.6.2008 8:38:44   
Anonimen
Jaz ne bi naredila nič. Če mi pač ne bi zneslo za novo, bi pač gledala še par mesecev staro. Ker se mi zdi, da karkoli boš naredila, pa naj bo še tako lepo, človek se naveliča stvari in hoče novo. Jaz vem, da bom v novi hiši kupila vse novo - tud posode, bištek, kozarce.. VSE:

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prenova kuhinje
18.6.2008 8:39:58   
Jančika_
Jaz sem fronte prelepila z belo samolepilno folijo in privila nove ročaje (prozorne zelene z mehurčkiuser posted image ) - zgleda super, čeprav je kuhinja stara toliko kot jaz (in je v resnici tako razmajana, da je ne bi mogla seliti, tudi če bi to hotela; ampak zgleda pa fajn). Prijateljica je pa recimo vse skupaj prebarvala. Z minimalno denarja lahko dosežeš velik učinek.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?