|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z otroki v Egipt
4.6.2010 13:23:42   
hermionaa
Zanima me, kaj menite o počitnicah v Egiptu z 8 in 5 let starima otrokoma. Predvsem me zanima, kako bi se obnesli morebitni izleti k piramidam ali pa proti Luksorju, če bi bili v osnovi nastanjeni v Hurgadi ali Šaremelšejku. Ali so takšni izleti in ogledi za toliko stara otroka prenaporni? Ima kdo kakšno izkušnjo?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z otroki v Egipt
4.6.2010 13:38:07   
naja17
Na počitnice greste kamot. Kar se pa izletov tiče, pa sama poznaš najbolj svoje otroke. Iz Sharma v Luksor tko ne moreš, razen z čarterjem, tko da če si želiš v Luksor, pojdi raje v Hurgado. Od tam pa je nekje cca. 5h do Luksorja. Do Kaira pa je cca. 7h. Za kakšnega odraslega je že to ful napor, recimo mojemu je to cela muka, medtem, ko meni ni nič in se mi zdi, da bi lahko vzela otroke s sabo, saj kaj jim je pa hudega... Zato pravim, vsak za svojega otroka najbolj ve. Lahko pa greste v Egipt na počitnice, z otroci na jeep safari in potapljanje oz šnorkljanje, kjer bodo ful uživali.
Aja, pa v Luksorju in Kairu zna bi precej mučno zarad vročine, če deca slabo prenašajo.


(odgovor članu hermionaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 13:57:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Z otroki v Egipt
4.6.2010 14:06:17   
BabyKitty
Bila sem 2x v Hurgadi in moram rečt, da ne grem več... Prvič je bilo super, drugič leto kasneje pa porazno... Soo ljudje zavohali denar in te "nategnejo" na vsakem koraku... da ne omenjam taxija, brez kljuk, na notranji strani (celo pot sem razmišljala koliko so moji notranji organi vredni na črnem trgu) pa nepozabna izkušnja je, ko gre proti tebi kakšne 20 arabcev in te zlobno gleda... Osebno otroka ne bi peljala tja, na izlet v Luxor pa sploh ne... Sama sem bila novembra pa je bilo tako svinjsko vroče, da sem komaj stala, pa da se zgoditi, da boste imeli zaradi hrane vsaj lažje prebavne težave, da je pot še toliko bolj "lušna"... Sama nisem zahteven popotnik, ampak tako grozno mi pa še ni bilo nikoli, pa sem videla že kar precej sveta in moram reči, da imam živce kot konj user posted image

Priznam pa, da je noro lepo, predvsem potapljanje je nepozabno... to pa je nora izkušnja tudi za otroke... ko že na hotelski plaži z masko zasleduješ "nemote"...

Pri hrani je potrebno biti extra pazljiv... še posebej pa pri tuširanju, pranju zob ipd. da ne zaužiješ njihove vode... ker je potem dopust takoj uničen...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Z otroki v Egipt
5.6.2010 11:05:50   
Bubika26
Bila v Egiptu - Šarm el šejk, 14 dni, v februarju, klima odlična 28-30 st. C. Sicer je sonce kr hitro zašlo, že okrog 18, ampak vročina ista kot pri nas poleti. Spraševala pa sem se res kako lahko sploh zdržiš poleti tam, ker mora bit sv... vroče. Še zrak je suh, zaradi puščave. Izlet v Kairo iz Šarma, okrog 2 zjutraj, u glavnem vse je zelo zgodaj, ker je pač pol vročina in tud relacije so doooolge. Kar se tiče varnosti, no panic, vsepovsod policaji, ki se jih pa domačini zeeeeelo bojijo, bog ne daj, da bi te musliman oropal, tam so malo drugačne sankcije pol glede tega, pa še njihova vera jim to ne dovoljuje. Ko sem bla v Londonu, so kr trgovino sred belga dne ropali-jaz pa debelo gledala, pa neka jaka država :-)Imam same pozitivne izkušnje z njimi, pri njih kar se dogovoriš vse velja, brez napisanega. Smo kr z lokalno agencijo potovali, izlet pol ceneje, naš Globtour 60 eur, njihova agencija 30 eur za izlet v Kairo.
Sama sicer še nimam otrok (bo kmalu), ampak ti izleti znajo bit kr naporni ja. Res po moje odvisno tud od otroka. Spomnim se, da sta bla ena tamaladva z nami na jeep safariju, pa na kamelah. stara 7 in 5 let, pa s štirikolesnikami smo se vozli po puščavi.
Je pa res lep lepo šnorkljanje user posted image ... Tud če ne boste šli v Kairo ali Luksor, vam po moje ne bi smelo bit žal.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?