|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kengurujčki
28.3.2006 19:27:20   
Lara78
Pozdravljeni!user posted image

Zanimajo me vaše izkušnje s kengurujčki.. Imam ogledanega Chicco Go plus in Tomy-jev zanzibar.

Na kaj naj bom pri nakupu pozorna?? Vsak nasvet in izkušnja mi bo prišla prav!

Hvala...user posted image user posted image

Lara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kengurujčki
28.3.2006 19:38:44   
bombonček
Mi smo ga kupili vendar naša pikica ni hotela biti v njem tako,da ga nismo nič uporabljali!

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kengurujčki
28.3.2006 20:12:37   
fricka
Mi smo imeli bebe konfort in smo bili zelo zadovoljni. Baje imajo Tpmmy premajhne odprtine za rokice in nogice????? Bodi pozorna, da ima dobro oporo za glavico.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kengurujčki
28.3.2006 20:29:43   
Stajerka
Mi smo imeli  baby bjorna. Je super, saj lahko otročička nosiš v obe smeri (pa še "diagonalno",česar iz navodil nisem uspela naštudirati). Ima tudi dodatek za podporo glavici, ki se lahko zaviha nazaj,če otročiček gleda v smeri hoje.  Novi model ima še dodatno oporo za hrbtenico in je do 13kg, tako da ga lahko uporabljaš kar nekaj časa.

V Ljubljani sem najcenejše videla v Rutarju (Dipo), jaz sem ga pa nabavila v Toysu.



_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kengurujčki
29.3.2006 14:45:48   
Lacoste
Ja imam enega od Chicota, model Go, temno modra z belo, je zelo zelo malo rabljen, če ga rabiš ti ga prodam. Z njim smo bili zelo zadovoljni, vendar je bil letni čas neprimeren in smo ga prerastli, ima še vso originalno embalažo.

Če te zanima, se mi javi na moj mail.
LP

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kengurujčki
29.3.2006 18:09:08   
pravljica
mi smo imeli zanzibarja...nam je lepo služil (razen, ko se je začel sneg in led - takrat si ga nisem upala nosit)...si ga pa ne predstavljam poleti, ker je kar lepo toplo, zimsko obložen user posted image
ne vem, za poleti bi si ogledala še kakšnega drugega, ki ima vse podobne lastnosti, razen te tople podloge...drugo je bilo vse ok (podpora za glavico, obloženi deli, ki pridejo okoli rok in nog, ni si ga težko pripasat, nošnja je udobna tako za nosača kot za dojenčka)


_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Lacoste)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kengurujčki
30.3.2006 9:55:50   
Anonimen
Meni se zdi večina kengurujčkov zelo toplih. Saj morajo biti res debeli in kompaktni, če želijo nuditi oporo.
Všeč mi je Quinijev, je bil (je še?) v akciji v BC.
No, na koncu ga nismo kupili, ker nam je pediatrinja v RA uporabo odsvetovala (če lahko njeni reakciji rečem odsvetovala).

(odgovor članu Lara78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kengurujčki
6.9.2018 14:10:26   
mommyof3
Hojla! Kar se tiče kengorujčkov naj ne bi bilo ok za otročka, ker mu pri nošenju ne podpira hrbtenice in nogice mu prosto visijo ven. Medtem ko v mehki ergonomski nosilki ima otroček nogice v ergonomskem položaju žabice in podprto hrbtenico. Mi osebno imamo nosilko Boba X za našo najmlajšo, za katero ne potrebuješ vstavka za novorojenčke in je izredno prilagodljiva, lahko jo nastaviš čisto po svojih in malčkovih merah. Jaz sem jo začela uporabljati, ko je bila malčica stara 1mesec in se izredno rada nosi, tudi zaspi mi notri brez težav. Tudi hrbtišče je izredno visoko, da malček ne more omahniti z glavico, ko pa jo že samostojno drži se hrbtišče spusti nižje. Položaja nošenja sta sicer samo dva, ko je dojenček spredaj obrnjen k tebi in zadaj na hrbtu ampak se mi zdi to več kot dovolj. Oziroma vsaj mi nimamo potrebe po večih položajih, tudi tisti, ko se otrok nosi spredaj obrnjen naprej se priporoča od 10-15 minut, za toliko se mi je pa tudi ne da štimati user posted image

Kupili pa smo jo v otroški trgovinici Silly, smo extra zadovoljni, tudi prodajalka je zelo prijazna in nam je super svetovala tako, da z Boba X res ne morete zgrešiti! Prilagam še link: https://silly.si/collections/boba-x

Lp, Mama X

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Kaj v praksi pomenijo spremembe za osnovno...
Jeseni začnejo veljati nekatere spremembe v osnovnih šolah. Na 144 se vpeljuje prenovljen koncept razširjenega programa,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?