|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šparrglji
24.3.2021 21:35:30   
Lelly28 RR
Hei, ker prihaja sezona špargljev me zanima, če imate kakšne fajn recepte. Bom zelo vesela 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šparrglji
26.3.2021 10:25:56   
podezeljek
Jih pokuhaš v osoljeni vodi cca 20m minut, odcediš.
V drugi ponvi malo masla in drobtinic.
Nato vse to preliješ čez šparglje in narediš TOP prilogo!

(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šparrglji
20.4.2022 9:27:27   
Admin
Pri nas sta ta dva recepta neprestano v igri:
- jajca s šparglji: malce popražim šparglje s porom (če so divji dodam ščepec sladkorja), čez vlijem zmešana jajca in naredim kot eno jajčno omleto
- rižota s šparglji: popražim šprglje s porom (ne uporabljamo čebule, zato je por nadomestek za vse), dodam riž (mi imamo najraje tri vrste riža od zlato polje ali pa kar ječmen), popražim, zalijem z vodo (lahko tudi juho), dodam začimbe, sol, poper, proti koncu dodam še kakšen deci smtane za kuhanje in naribam parmezan.
Moja najljubša jed pa je pita s šparglji (kiš) - krhko testo, jajca, šparlji, mocarela zapečeno v pečici. To je vedno na rojstnodnevnem meniju, ker se lahko je tudi hladno.
Dober tek. ;)

(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?