|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija žrelnice
5.6.2006 20:59:12   
Anonimen
Sodelavka ima fantka z DS.Drugače je zdrav fantek,nima nobenih problemov.Le ko spi se sliši kot da smrči,oziroma kot bi se matral dihati.No ugotovili so,da mora na operacijo žrelnice.Seveda mamico skrbi da je joj.Ali ima katera podobne izkušnje in kakšno spodbudno besedouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Operacija žrelnice
5.6.2006 21:10:05   
lelaval
Moj sin je bil na operaciji žrelnice. (a po operaciji še vedno smrči user posted image ). Dali so ga, ker je imel neprestana vnetja ušes in se je že na sluhu poznalo. user posted image  Po operaciji pa je njegovo zdravje 'sto pa ena' - ko so mi že drugi govorili - kot bi odrezal - ni več bolan. user posted image
Naj je ne skrbi - operacija poteka v splošni narkozi, sama operacija pa sodi med lažje.
Držim pesti, da bo vse vredu.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Operacija žrelnice
5.6.2006 22:32:42   
petra2
mišolinka,
zakaj so ti svetovali operacijo? Sano zaradi smrčanja? Običajno jo priporočajo takrat ko ima otrok pogostejša vnetja ušes ali pogoste angine.
lp, petra
res pa je, da sama operacija pogosto ne odstrani smrčanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Operacija žrelnice
5.6.2006 23:04:43   
Sonrisa
Jaz sem bila operirana na žrelnici, ko sem bila stara 5 let. Pred tem se me je slišalo skozi dvojna zaprta vrata, ko sem smrčala, od operacije dalje pa ne smrčim več. Včasih še kaj potegnem, ni pa sile.user posted image  Drugače pa nisem mogla dihati skozi nos, pa mislim, da so me tudi zaradi tega poslali na operacijo. Nisem pa nikoli bila bolna (3x potrkam, da me slučajno zdaj kaj ne zagrabiuser posted image ), razen kak prehlad, tako da lahko sodelavko kar pomiriš, da to ni nikakršen bavbav.

(odgovor članu petra2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Operacija žrelnice
6.6.2006 13:36:22   
firbcna
Tudi našemu Boru z DS bodo najbrž odstranili žrelnico. Eh, kolikor sem brala, je to čisto rutinska operacija. Žrelnico samo postrgajo in potem lahko je sladoled. 1 teden mora bit doma. Nič kaj takega.



(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Operacija žrelnice
6.6.2006 15:56:28   
stančka
Ojla. Moj 13 mesečni sin z DS ima v četrtek opreracijo žrelnice. dRŽITE PESTI.user posted image
Ali kdo ve, če sem kot mamica lahko ves čas prisotna v bolnišnici, se pravi, če lahko tam tudi nočujem? Je to moja pravica? Proti plačilu seveda,..

(odgovor članu firbcna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Operacija žrelnice
6.6.2006 21:17:40   
Anonimen
Stančka ona vem da bo zraven.Mislim da imaš to pravicouser posted image

(odgovor članu stančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Operacija žrelnice
12.7.2006 10:56:26   
simoncalimonca
Torej, zrelnico običajno operirajo če ima otrok veliko infekcij, če slabo sliši... Moj sin ima DS in smo operacijo ze dvakrat zavrnili. Pa ne zato, ker nas bi bilo strah, sploh ne. Pac pa zato, ker ze sama splosna anestezija predstavlja tveganje in tudi mozne posledice na mozganih. Poleg tega pa ga na operacijo vedno poslje ista zdravnica, druga pa nikoli se ni tega omenila. Pri nas je problem sluh. Ampak ker se govor dobro razvija in ker otrok sploh ni pogosto bolan, smo operacijo enostavno zavrnili.

_____________________________

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?