|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Filter za vodo
20.7.2006 13:53:06   
GoYa
Ali ima kdo od vas doma pri dovodu vode montiran filter za vodo?
Nama zdaj vodovodar postavlja cevi za vodo in smo mislili postaviti tudi filter in mehčalec vode, pa se nam postavlja vprašanje, kaj postaviti. To sva mislila postaviti tako, da bo za celo hišo voda filtrirana. Ne veva pa, če je dobro, da je tudi mehčana. Kako je v tem primeru s pitnostjo vode. V trgovini eni pravijo, da je voda pitna, eni da ne user posted image .

Ima kdo kake izkušnje ali nasvet? Kašen filter sploh kupiti?

Lp, GoYa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Filter za vodo
20.7.2006 14:19:34   
Rok_LM
Mi imamo v hiši filtre za vodo in sicer najprej mehanskega, nato ogljenega in nazadnje še KDF. Filtre smo si zmontirali, ker se na začetku nismo mogli priklopiti na vodovod in smo morali narediti zbiralnik za deževnico, tako da imamo po celi hiši mehko vodo. Tudi sedaj ko se bomo priklopili na vodovod bomo imeli tega le za rezervo če zmanjka deževnice. Nama so filtre naredili v firmi TOME d.o.o. (Tel 01/519 31 37), kjer boš dobila vse informacije. Midva sva bila z njimi zelo zadovoljna.

Izkušnje po enem letu bivanja v hiši so enkratne, saj nimamo nobenih problemov z vodnim kamnom, niti v kopalnici, niti v kuhinji. Na rostfrei koritu ali kozarcih se ne pozna nobena pika ko se voda posuši, pralni stroj porabi dosti manj detergenta če pereš z mehko vodo in še dosti drugih prednosti je.

Glede pitja pa lahko piješ tudi mehko vodo samo okus je malenkost drugačen. Pravijo pa da je za pitje boljša trda ker ima v sebi mineralne snovi ki jih telo potrebuje, vprašanje pa je kaj dobiš po vodovodu še v vodi poleg mineralnih snovi.

Mi za pitje kupujemo vodo v plastenkah.

LP

< Sporočilo je popravil Rok_LM -- 20.7.2006 14:20:37 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Filter za vodo
20.7.2006 15:26:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa
Kako je v tem primeru s pitnostjo vode.

Lahko je pitna, sam je rajši ne bi pil (pitje, kuhanje). Če je še kakšna kemija zraven pa sploh. Ker mehka voda ni dobra za telo. Ima premalo raztopljenih .....  Za pitje je trda voda zakon.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 20.7.2006 15:27:29 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?