|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice dvojčkov-na pomoč!
6.9.2006 12:57:40   
tatam
Sicer je do januarja še kar nekaj časa,ampak bi rada bla pripravljena!
Zanima me koliko približno ste prej rodile in kako dolgo ste ble potem v porodnišnici?Pa koliko so bli vaši korenjaki težki in veliki?
Ker imam doma dva sončka za katera moramo nekaj skombinirat za čas ko bom v bolnici.Me je malo strah,da ne bi blo zelo prehitro in bi bla potem kaki mesec not...Pa še mož se mora v službi zmenit za začasno drugačen delovni čas..
Kak pa je s papirji,če slučajno rodiš prej kot maš urejene?Jih lahko ureja mož ali ne? Pred kratkim so mi namreč komplicirali,ko sem hotla samo podaljšat njegovo prometno,češ da moram imet pooblastilo bla bla bla....In sem bla ful šokirana,da ene take preproste stvari ne moreš opravit za zakonca!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
8.9.2006 19:37:50   
pi
Jaz sem rodila 36 2/7 s carskim rezom, iz bolnišnice smo šle 5 dan, punci sta tehtali 2360g, in 2430 g.
Tudi mene je bilo najbolj groza tega kako dolgo bom v bolnišnici, saj me je doma čakala moja še ne 4 letna princeska, ampak na srečo se je vse dobro izšlo. držim pesti da bo tudi pri tebi tako.

Lp


(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
11.9.2006 11:53:52   
jana26
Pozdravljena

Jaz sem rodila v 39 T se pravi 8 dni pred rokom. Rodila sem po naravni poti in ostala v porodnišnici 4 dni. Se pravi 3 dan sem šla domov. Tehtala pa sta prvi 52 cm in 3420g drugi pa 51 cm in 3090g. 
Pri meni je šlo povsem brez zapletov. V primeru, da pa pride do carskega reza ali pa da ima otrok zlatenico pa si najverjetneje kak dan več v porodnišnici.  
Sva šla pa z user posted image  prej na občino podpisat očetovstvo, vse ostalo pa smo uredili po prihodu iz porodnišnice.
Je pa moja prijateljica rodila tudi dvojčka v 33 tednu in bila v bolnišnici 14 dni.


(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
18.9.2006 12:18:50   
tinčka73
Jst sem rodila v 34. tednu z urgentnim carskim rezom. Tehtala sta prvi 2270g ter 49 cm in drugi 2070g in 48cm. Takoj sta bila odpeljana na pediatrični oddelek v inkubatorja. Potem smo bili u bolnišnici približno 1 mesec, ker sta imela težave z dihanjem, vendar se je vse skupaj lepo končalo, in takoj ko smo prišli domou sta začela zelo lepo napredovati. Danes sta stara skoraj 3 leta in z njima je veliko veselja.
Papirje sem imela že prej pripravljene, samo mož je šel na socialno medtem ko smo bili mi še v bolnici (potrdilo da sem prej rodila) tako da so mi podaljšali porodniško.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
18.9.2006 16:27:24   
tatam
Tinčka73:Če prej rodiš se pravi,da oddaš le tisto potrdilo?Porodniška pa se začne normalno ali od dneva rojstva?

(odgovor članu tinčka73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
21.9.2006 14:50:43   
SISI25
Jaz sem rodila en dan pred 38 tednom.  V bolnico sem prišla en teden prej, ker je moja ginekologinja rekla, da je bolje, da me imajo tam. Po porodu sem bila še en teden.

Glede potrdila pa, jaz ga nisem nič nosila, ker bolnica sama javi. Meni je tako rekla takrat. Kako pa je drugje urejeno pa ne vem.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
21.9.2006 22:57:40   
tajtaja
Rodila sem v 34. tednu z urgentnim CR in bila v porodnišnici 12 dni. Porodniška mi je tekla od dneva poroda in ker je to bil 31.3.2006  tik pred polnočjo, mi je za mesec marec pripadal še za oba otroški dodatek. Sem bila  prijetno presenečena. Dokument o rojstvu je mož dal v bolnici potrdit in nato odnesel na CSD. Nato smo še mogli naknadno dostavit rojstne liste dojenčkov.

Tatam, kar se tiče oblačil, pa bi jih res raje prodala v kompletu kaki mamici, ki bo imela par, ker mislim, da taki res pride bolj prav.
Bo pa tista, ki bo vzela stvari od mene imela res srečo, saj so vse stvari kot nove, saj jih sproti kupujem. Žal nimam nikogar, ki bi mi kaj podaril!!!


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mamice dvojčkov-na pomoč!
25.9.2006 13:05:19   
tinčka73
Ja pri meni je tekla porodniška od dneva rojstva najinih sončkov, s tem da so mi podaljšali porodniško za ta čas kar sem prej rodila (jst bi mogla it na porodniško 25.12, sem pa 20.12 že rodila, rok sem imela 25.01)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?