|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja tašča
5.10.2006 21:37:41   
zorica


Počutim se tako neumno.Ko sve se spoznale se je nama z mojim dobrikala, se delala ubogo in nemočno.Stala sem ji vedno ob strani.Vedno me je klicala in preživele sve res dosti časa skupaj, saj je bila vedno "uboga".
Sedaj pa ko je od druge snahe dobila vnučeka, pa me še pozna ne.Sprva sem mislila, da je to le začetniško veselje nad dejstvom da je babica.Ampak to traje že 1,5 leto.
Kot da midva ne obstajava.Še ko sva se poročila, se ni nekaj posebej veselila niti ni niti enkrat kaj v zvezi s poroko vprašala.Ji je čisto vseeno.
Meni itak dol visi, mi pa je žal mojega, ki je res čudovit človek.Vsi ga imajo radi in ga spoštujejo, medtem ko je njegov brat "propalica" pijanec in pretepač, brezposelna oseba ker ne želi delati.Dolžen je že več kot vreden, z eno nogo v zaporu - zaradi pretepov.Pa je moji tašči očitno več vreden kot moj dragi, za katerega je očitno pozabila da sploh obstaja.Tako sem jezna, da sem se morala skašljati tu,..


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja tašča
5.10.2006 22:12:34   
Anonimen
Bom kar direktna. Uživaj in se ne obremenjuj z taščo, ki je ni, ker je preveč žensk, ki se obremenjujejo z taščami, ki so prisotne (preveč). V glavnem uživaj dokler še lahko, ker se kaj kmalu zna taščica obesit tudi za tvoj vrat. Pa si sigurna, da je ona druga snahica tak zadovoljna, ker jo ima ob sebi?

< Sporočilo je popravil nivess -- 5.10.2006 22:16:27 >

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moja tašča
5.10.2006 22:44:22   
lelaval
Pa si sigurna, da je ona druga snahica tak zadovoljna, ker jo ima ob sebi?


Močno dvomim. user posted image user posted image  Če ne, se pa motim, a čez čas bo tudi njej pokazala svoj pravi obraz.

Enostavno se ne obremenjuj s taščo. Tudi tvoj mož bo slej ko prej spoznal, da njegova mama ni takšna, kot si je predstavljal. Tudi moj je sam ugotovil - moški pač kasneje kapirajo. user posted image  Ti mu nič slabega ne govori o njej, naj sam ugotovi. Jaz sem tudi tako naredila. Pa se je meni tudi fino delala na začetku, potem pa manipulirala z nama. Je res pravi user posted image .
Očitno pa je možev brat njen ljubljenček. user posted image  Ali pa se ji smili - razloge si že sama navedla,  in mu je treba pomagat, vidva pa se sama znajdeta (takšno pa je razmišljanje moje mame).
Uživaj svoje življenje. Boš spoznala, da ti je brez nje lahko prav lepo - govorim iz lastnih izkušenj. user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moja tašča
5.10.2006 23:03:40   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Ali pa se ji smili - razloge si že sama navedla,  in mu je treba pomagat, vidva pa se sama znajdeta (takšno pa je razmišljanje moje mame).
Uživaj svoje življenje. Boš spoznala, da ti je brez nje lahko prav lepo - govorim iz lastnih izkušenj. user posted image



Tudi meni se tako zdi. Tašča je najbrž srečna, da ima brat tvojega moža "srečo", ker je kljub svojem načinu življenja našel žensko in ima otroka. Mogoče tašča upa, da ga bo to spametovalo in si bo končno uredil svoje življenje.

Žalostno, vendar je pač samo še ena mama, ki misli s srcem in ne z možgani....Verjemi pa, da ima tvojega moža prav tako rada.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moja tašča
6.10.2006 7:49:30   
tanikaa
Zorica. Pri nas je skoraj isto. Tudi moj lubi ima brata. In ta brat ima zdaj leto in 1 mesec starega sineka. Presladko dete je mali.  Tak je zlati, da ti niti povedati ne morem. Oba z mojim lubim sva čisto nora nanj. Midva z mojim lubijem pa nimava skupnih otrok. Jaz imam sina iz prvega zakona, moj zdajšnji pa otrok (bioloških) nima. In je rekel, da je moj sin tudi njegov sin in da ne bova delala na skupnem otročku. Ok. Sem se strinjala in tudi všeč mi je tako.

Vse je bilo lepo in prav, dokler ta druga snahica ni zanosila. Starša mojega dragega sta ločena. Z obema sem se razumela super in oba tudi tikam. No in kot sem napisala, so se problemi začeli takrat, ko je druga snaha zanosila. Moj lubi tast je vedno, ko smo prišli na obisk težil, kdaj pa bomo mi imeli otročka in podobno sranje. Bolj mu je moj dragi razlagal, da otročka ne bo, ker sva se pač tako dogovorila, bolj je tast pritiskal in utrujal. Kot da je to njegova stvar user posted image . Moja tašča pa je samo rekla, da je to pač najina odločitevin da če sva se midva tako odločila, da ona to sprejme. In sprejela je tudi mojega sina. Popolnoma. user posted image  No in tako smo dobili otročka, ki ga je luba snahica rodila. Pa ne me narobe razumet, res imam ful rada tega pobalinčka. In tudi moj lubi je čisto usekan nanj. V glavnem, od takrat naprej, prej tako požrtvovalni oče (samo v besedahuser posted image ) se kar naenkrat več ni spomnil na svojega drugega sina. Ga je pozabil. Nič več ga ni klical, nič več ni prišel k nam na obisk. V glavnem.....kot da drugega sina NIMA. user posted image  Mi smo nekaj časa še hodili na obiske k njemu, potem pa sem jaz mojemu dragemu rekla, da jaz več ne grem tja, ker mi je vedno težil, da sem jaz tista, ki noče imeti otroka in podobno sranje....user posted image  Bolj mu je moj dragi zatrjeval, da je to bolj njegova odločitev kot moja, bolj sem bila kriva. Rekla sem mu, da on mora iti k očetu, samo jaz pač več ne bom šla, ker nisem hotela priti v resen prepir. No, tako je moj nekaj časa še hodil na kavo in obiske. Večkrat ga je povabil k nam na piknik, kavo, kosilo...vendar njegov očka nikoli ni imel časa....vedno je imel nekaj za delati. Tako je tudi moj dragi nehal hoditi tja. Tam ni bil že več mesecev in ves ta čas, dragi tast niti enkrat ni poklical. Niti za njegov rojstni dan. In moj se ne sekira. Vedno ko mu pravim, da naj vsaj on pokliče, mi pravi, da če oče ne potrebuje njega, tudi on očeta ne potrebuje. Meni sicer vse to skupaj ni všeč, ampak se nimam pravice vmešavati v njun odnos. Jaz pa itak takega tasta niti ne potrebujem. Mi je čisto vseeno če ga imam ali nimam. In če se moj ne sekira zakaj bi se jaz. Da bo mene nekdo cenil in imel rad na osnovi tega, če bom imela otroke ali ne....halo user posted image .

Pusti vse skupaj. Ne sekiraj se. Dragemu stoj ob strani in bodi srečna z njim.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moja tašča
6.10.2006 7:57:38   
Anonimen
Zorica, poskusi ignorirat vse skupaj. Sigurno bo prišel čas, ko se bo situacija ponovno obrnila - ljudje smo pač taka hecna bitja... Možu stoj ob strani, tašče ne kritiziraj in obsojaj. Verjetno ima svoje razloge, da se obnaša tako kot se - kar pa ne pomeni, da je to obnašanje pravilno...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
6.10.2006 23:00:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moja tašča
11.10.2006 21:47:26   
Lana25
Veš, nikjer ne piše, da mora tašča imeti enako rada obe snahi in, da se mora veseliti za oba svoja sina enako. Če si odrasla oseba, to razumeš, ker tudi ti sama nimaš vseh ljudi enako rada in se za vse ne veseliš enako, niti vsem ne želiš dobro. Odrasla samozavestna oseba se lahko s tem mirno nosi, ker ne potrebuje potrditve drugih. Tako tudi ti in tvoj mož ne potrebujeta potrditve njegove mame, da ste dobri ljudje, vredni njene pozornosti. Ne vem, mogoče se motim, ampak zdi se mi, da je že veliko punc (že preveč) tu pisalo kako ne razumejo svojih tašč, kako so le te nepravične, da se ne zanimajo za njih, ne pridejo na obisk, ne vprašajo po vnučkih, ne kupijo nič, v nasprotju do drugih snah, vnučkov, da torej delajo razlike in krivice. In jaz tega ne razumem, zakaj ne smejo do enih biti boljše in enim dati več, več vsega, kot drugim. Pa kaj jih res tako potrebujete? Mora vaša sreča res biti odvisna od pozornosti drugih ljudi? Si res želite tako pravičnosti ali pa vas boli, da ima tašča druge sorodnike raje kot vas, ali ste pa ljubusumne in želite pokazati, da ste tudi ve tako dobre kot druga snaha, ali pa ste tako srečna družina, da preprosto morate to pokazati vaši tašči, ker če tega ne bo ona vidla, vaša sreča ne bo popolna? Ne pokaži, da te moti, da nimaš pozornosti svoje tašče, pa tudi tvojega dragega ne bo bolelo, da njegova mama ne skače okrog vas. Tako bo videl, da lahko ti srečna zadovoljno živiš brez nje in bo vedel, da to zmore tudi sam.


_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?