|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Montažna hiša-Jelovica ali Marles
3.11.2006 12:44:27   
Dadi
Kot že v naslovu povedano, me zanima vsi tisti ki imate namen ali pa že imate postavljeno hiško...seveda montažno pri kom ste jo vzeli pa kateri model? Pa koliko vas je prišla podkletitev take hiše? Thx.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Montažna hiša-Jelovica ali Marles
3.11.2006 12:57:56   
mojčca
No, mi smo vzeli hišico od Jelovice in sicer Klara (malo sva jo pomanjšala in naredila še par popravkov). Podkletitev je prišla okoli 8 MIL, ampak imava podkleteno hišo in še ful velko garažo. Kot vidim si iz Gorenjske. Če te zanima kaj več, se lahko enkrat pripelješ naokoli in si jo ogledaš. Smo pa 10 km iz Kranja.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Montažna hiša-Jelovica ali Marles
3.11.2006 13:08:31   
Anonimen
Mojčca, kje točno pa ste v Goričah? Jaz sem vsaj dvakrat na teden tam, ali pa trikrat.


Dadi, se opravičujem, ker svinjam. Sem se pa ob teh montažnih hišah spomnila na oddajo Preverjeno, ko so govorili o nategih ob gradnji teh hiš. Po moje sta ti dve firmi edini zanesljivi.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Montažna hiša-Jelovica ali Marles
3.11.2006 13:48:36   
mojčca
Splišni, nasproti gostilne Lovec delamo hišo (stanujem pa približno 200 metrov stran od naše nove hišice), ne moreš zgrešiti.  Če me spomin ne vara, sem te videla enkrat v Goričah, ko si mislim da eni od punc tukaj delala uslugo - lepila plakate.

In če ni skrivnost, kam pa zahajaš v Goriče????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Montažna hiša-Jelovica ali Marles
12.11.2006 14:40:24   
Dadi
hoj mojčca...hvala za info... Tudi nama je zelo všeč Klara ampak za najino (upam) parcelo je malo velika. Sva razmišljala o  pomanjašanju tako kot vidva.......Se bomo enkrat pripeljali mimo...Pa si jo bomo ogledali...če jo bomo našli. Hvala.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?