|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
23.11.2006 20:58:03   
zoya99
pozdravljene!

Na vas se obračam s vprašanjem na katerega si sama ne znam odgovoritiuser posted image in sicer: dne 12.11. sem rodilauser posted image , pri tem je bila posteljica odstranjena kirurško. Po tem sem bila tri dni še v porodnišnici in šla domov. Razen slabih rezultatov krvi ni bilo nič posebnega. No v petek pa sem dobila vročino in sicer 37.6, ki je trajala nekje do torka, zdej jo pa imam vsake toliko časa še malo. Najbolj me skrbi če ni mogoče ostal kakšen koščen posteljice v meni, zato se obračam na vse, ki se jim je že to zgodilo, da mi napišete kakšne so znaki (vročina, bolečina...), ker me je kar malo strah ker imam skoz vročino.

hvala za vse odgovore!user posted image

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
23.11.2006 21:01:20   
mojca*
jaz sem morala 7 tednov po porodu na čiščenje, ker so ostanki posteljice ostali....nisem imela ne vročine, ne bolečin, samo krvavitev, ki se ni in ni ustavila....user posted image  zakaj gre, je g. ugotovil z uz.
če še vedno krvaviš, nujno na pregled!
lp, m.

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč
24.11.2006 10:31:41   
spelaz
Če dojiš, imaš lahko mastitis (ti mleko malo zastaja) in pride do vročine. Jaz sem po prvem porodu zaradi tega imela večkrat vročino - tudi čez 39,5.

Upam, da ni nič resnega.

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?