|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 10:36:00   
Anonimen
novorojenčkom prijazne porodnišnice ni dobila Postojnska porodnišnica zato,ker preveč pozornosti nakloni mladim mamicam.Samo zato,ker tam ponoči otroke vzamejo v stacije in pustijo da se mamice odpočijejo.Za to se odloči 90 procentov mamic.:muca:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 12:07:59   
Blink1
:grrr::grrr:

Očitno svet hoče, da se mamice utrujajo...Po porodu ni nobeni lahko...In če mamica ni zadovoljna, ni zadovoljen tudi dojenček...

A je potem porodnišnica novorojenčku prijazna????:zmeden2:


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 12:34:05   
Anonimen
Bravo, Ninika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 13:54:10   
KatjaP
Se strinjam z Niniko :bravo: Čeprav moram povedat, da ko sem jaz rodila v Nm, mi je malega sestra prvo noč odnesla in je spal pri njih, ker ni in ni nehal jokati pri meni. Tako, da sem spala vsaj jaz in se spočila od poroda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 14:35:11   
Anonimen
:angel:Saj če se spomnim moje tri porode je bilo vedno tako da se morajo mamice spočiti vsaj tiste dni ko so v bolnišnici,ker jih doma takoj čaka veliko dela.Ne razumem te nove mode.:zmeden:Zame je prijazna porodnišnica tista,ki kaj da na porodnice saj tudi novorojenček občuti utrujenost mamice.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Unicefovo priznanje
8.10.2004 19:06:21   
Annny
Kaj nas brigajo priznanja- glavno je, da se mamice in otročki tam dobro počutijo:):):)9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Unicefovo priznanje
9.10.2004 8:53:37   
Blink1
Ja,včeraj sem ravno prebrala v Večeru, da je porodnišnica MB dobila obnovljeno priznanje...:zmeden: Sej jaz nimam slabih izkušenj...lahko pa bi bila bolj prijazna do mamic:ups:

Pa neka predavanja o dojenju????? V porodnišnici so me pustili z mojimi joškicami:grrr: pa se znajdi...potem pa pridigajo o nujnem dojenju...Še kaj več bi morali narediti kot le predavati.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Unicefovo priznanje
9.10.2004 9:24:17   
Anonimen
:sloncek:Ninika 11 imaš prav samo predavanje je nič,treba je praktično pokazat mladim mamicam,kako se doji.Tudi v Izolski ne promovirajo in ne pokažejo kako dojit znajdi se sam.V postojnski,kjer je rodila moja hči so se pa kar potrudili okoli dojenja.Če ni bilo še mlekca so mame dobile zdravila z sprožitev laktacije,pa sestre so kar naprej hodile okoli mamic kako jim gre dojenje.No ne vem kakšne kriterije imajo.:kuza::muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Unicefovo priznanje
10.10.2004 9:41:35   
Anonimen
V Mariboru je bilo sestri problem pomagat pri nočnem dojenju... Meni je pa šlo na jok, ko sem poslušala ubogega mojega malčka...

Naj vam povem, da sem že pred porodom bila 100% prepričana, da bom samo dojila in dojila in dojila in da sem prebrala kar nekaj knjig o dojenju (med njimi tudi Materinstvo iz srca, ki je dojenje sicer lepo opisala, vendar se z nekaterimi metodami že pred porodom nisem strinjala!). Torej, vedela sem, da je mleziva samo za čajno žličko in da je tega otroku dovolj. Toda kaj je naredila sestra v popoldanski izmeni? Ko je prišla prvo večer k meni na zadnji obisk, mi je rekla, da mi svetuje, da naj malčka pustim nahranit z dodatkom, ker je lačen in bo potem spal. Seveda me je to zelo prizadelo in ker sem ji verjela, da je to res, sem ji pustila. Še huje je bilo potem, ko mu je dajala po injekciji mleko in je zraven govorila: "Kar poglejte, kako lačen je! Kar sam vleče brizgalko! Niti malo se je ne dotikam!!! Ubožček, kako si lačen" Si znate predstavljati šok, ki sem ga takrat doživela? Sicer sem skrivala, toda po licih so mi tekle prav krokodilje solze, ko je odšla.

Naj povem še to, da ta mali ni po tistem nič kaj bolj spal, imel je zelo jokajočo noč - polno krčkov. Meni pa je v prsih nastajalo mleko...

TOLIKO O UNICEFOVEM PRIZNANJU NOVOROJENČKOM PRIJAZNIM PORODNIŠNICAM! :hudicek: :hudicek: :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Unicefovo priznanje
10.10.2004 14:38:31   
Anonimen
Ko berem take zgodbe in zraven priptejem še mojo, sploh ne vem, kaj naj rečem. Groza!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Unicefovo priznanje
11.10.2004 13:19:12   
Vera*
Zdravo punce8) res je,mamice bi se mogle same odločiti ali bo njihov malček vsaj prvo noč pri njih.V Celjski porodnišnici so mi dali na izbiro pa sem ga imela pri sebi , ker sem imela na srečo lahek porod pa me ni nič matralo.:):)So pa mamice in zelo veliko jih je , ki jih porod zelo izmuči in prav je da se spočijejo.V Celju so mi tudi pomagali pri dojenju ker sem imela mleka da bi lahko celo bolnico nahranila. In ko mi je začelo ostajati v prsih vesta kako je izgledalo.Pa še mali je bil velik in močan(4kg in velik 56,5cm).Zato :bravo::bravo::bravo::bravo: celjski porodnišnici.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Unicefovo priznanje
11.10.2004 13:22:10   
KIRA
neva6: dobro si povedala.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Unicefovo priznanje
11.10.2004 13:48:04   
tina.nika
Tudi jaz se pridruzujem mnenju Vere*. V celjski porodnisnici so mi sestre zelo pomagale glede dojenja in nege.Super so bile!:bravo::bravo::bravo:
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?