|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa posteljice?
2.5.2007 15:25:57   
zirafa76
Pozdravcek se enkrat..Zanima me se ena stvar..Ubadam se z poseljico za moja sonckauser posted image user posted image , pa ne vem, ali je boljse da spita skupaj ali vsak zase???Kaj pa kosare ali postelja, glede na malo manjso stanovanje???
So kaksne posebno priporocljive????Malo sem gledala po centrih, pa so bolj ko ne ozke, za enega...
hvala

< Sporočilo je popravil sibil -- 2.5.2007 22:47:38 >


_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 16:05:08   
masna
Jaz nameravam mojadva dati kar skupaj v eno posteljico dokler bo šlo in sicer vsakega na eno stran posteljice.

Ko bosta zrasla in bo premalo prostora za oba v eni postelji pa bosta spala vsak v svoji.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 16:14:20   
zirafa76
To mislis navadno posteljico, ali pa celo delajo malo vecje, posebej za dvojcke??user posted image user posted image Moja mama je namrec nasla potjetje Lip iy Poljcan ali Loc pri Sl.Konjicah, kjer ti celo pomagajo tako, da normalno posteljo nekako povecajo, oz. jo kasneje lahko sestavis v dvonadstropno....
Si grem ogledat naslednji teden kako zgleda.... 

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 18:39:18   
guppy
Midva bova kupila dve Ikeini posteljici (dolžine 145 cm). Na začetku bi poskusila tako, da spita oba v eni, potem ju bom pa dala vsakega v svojo, ko bosta zrasla ali če se ne bo obneslo. Ker imava malo stanovanje sva iz spalnice dala dve omari v otroško sobico, da lahko obe posteljici drživa pri naju. Se bomo že prilagodili.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 20:05:15   
zirafa76
user posted image user posted image Pa mislis, da je kupovanje postelje preygodaj? Porod naj bi bil sele konec oktobra oz.prve dni nov.????

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 21:07:01   
emaa
Midva sva posteljici kupila, ko sem bila v 26. tednu, voziček v 23. tednu, sva počakala na glavne preglede in šele potem kupovala, potem pa pohitela, da naju ne prehiti. Spanje dvojčkov, na začetku je fino, da sta skupaj, samo mi tega ne bi vedeli, ni bilo prilike, smo ju pa, ko sta bila oba doma, dajali spat skupaj čez dan, kar ju dam včasih še zdaj. Ponoči pa želita svoj mir in prostor, pa še fno je da se navadita spat sama in da se toliko ne motita ponoči, da ne b potem drug drugega zbujala. Spat ju dam pa vzporedno, pa se malo pogovarjata in zaspita. Aja postelji sta 140x70, fanta imata 8kg in 66cm pri 5 mesecih, pa e še vedno dovolj prostora za oba v eni postelji.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 21:22:49   
guppy
zirafa, jaz sem v 23. tednu, pa se počutim "ravno prav" za nakup posteljice. Baje jih dobiva čez dober teden. Voziček bova kupila pozneje. Nič se ti ne mudi, boš že sama "čutila" kdaj je čas. Midva sva želela počakati na morfologijo, zdaj pa se pripravljava na nakupe.

emamair, prav vesela sem, da lahko spita skupaj. Se mi zdi to boljša ideja, kot da je vsak na svojem koncu. A ti potem nisi nič pregradila posteljice, ampak si ju postavila tako, da se lahko dotikata?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
2.5.2007 21:33:32   
zirafa76
pozdravljene..hvala za namige, me pa enako zanima, se da kaj pregradit kasneje ali kako???Sicer zaenkrat imava malo manj prostora, tako da bo ena postelja super, sem pa slisala, da vcasih ni faj, da skoz spita skupaj, da se ne motita..Ker verjetno je ze itak dost dela, ce se samo eden dereuser posted image user posted image kaj sele obauser posted image user posted image ...ja, to bo prijetna zabava...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 7:50:37   
emaa
Nič ni pregrajeno in se čez dan res nič ne motita, celo zamotita se in lažje zaspita.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 9:27:32   
NAVT
Jaz tudi nameravam na začetku uporabljati samo eno posteljico za oba. Na začetku jih bom dala enega poleg drugega, kasneje pa enega nasproti drugega, naslednja faza pa bo svoja posteljica za vsakega (oz. vsako). Upam, da se mi ne bodo plani prehitro porušili.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 10:51:36   
LIDJOČKA
Ker imamo dovolj prostora nisem nikoli razmišljala, da bi jih dala skupaj spat, tako imata že od začetka vsaka svojo posteljo, ki stojita ena zraven druge. Potem, ko se zbudita pa jih navadno dam za par minut v eno posteljico, da se malo "pogovorita" in pocukatauser posted image .

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 11:32:35   
bonci
Zaenkrat le opazujem, zbiram informacije...sva se pa z mojim pogovarjala, da bova kupila dve posteljici; spat jih bova pa dajala nekaj časa skupaj.
Nabavljala bova po glavnih pregledih. Voziček sva šla gledat v ponedeljek v BC; so imeli le enega-nisem mogla nič primerjat; pol sem pa komaj zlezla ven iz trgovine. Ob "večjih" naporih mi je slabo za skupaj zlest - nizek pritisk, al kaj?
No, pa bo že...tudi čas za nakupe user posted image !

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 12:05:57   
CUKRČEK
Tudi moja dva dvojčka mislim na začetku dajat spat v skupno posteljico. Potem bom pa videla, kako se bo obneslo oz. koliko časa bosta spala skupaj. 

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 14:57:31   
saska11
Hoj!

Jaz imam 4 mesece stari punčki, spita v eni posteljici (Lip Poljčane), mere 140X70 in jima je še vedno udobno, pa nista bili nedonošenki, sta normalno veliki in težki, le igračke jima umaknemo čez noč, ker drugače pa bi bilo res malo gužve. Pravijo, da je v začetku dobro, da dvojčki spijo skupaj, ker so tako navajeni že iz trebuha. Naši dve se nič ne motita, če ena joka, druga pa spi. Sta tako pač vajeni od začetka. Midva sva sicer opremo kupovala čisto na koncu, ker sva se pač bala..., sva pa kupila kar dve enaki posteljici, da kasneje ne bo problema najti enake. Sicer pa, ko dojenčki malo "zrastejo", ko mone tistih nekaj prvih tednov - mesecev, tako ali tako čez dan nočejo več toliko spati, takrat jih imam jaz kar v ležalničkih in se jim dogaja po svoje. Sta nadvse veseli, ker lahko opazujeta okolico, pa še pogruntali sta, da če malo pobrcata, se gugalnik zamaje, kar jima paše in ju uspava.


Lp,
Saša.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
3.5.2007 20:43:33   
zirafa76
Pozdravljene..ras hvala za vse info..user posted image user posted image Me pa zanima, kako je pol s temi jogiji, ce res morajo biti kao ne pretrdi, ne premehki, da baje mores dojenckeuser posted image user posted image dat spat cisto ob dno, da imaj prostor zgoraj?????To sem prebrala na enem forumu, kaksne pa so vase izkusnje glede tega???Jaz tudi samo gledam in zbiram inf.ker ne vem kaj dost od tem....
hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu saska11)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
4.5.2007 15:25:54   
saska11
Jogi sva midva kupila v Baby centru, tistega, ki ga obračaš, je poletno zimski. Posteljica oz. dno pa je nastavljivo na tri nivoje, na začetku imaš naštimano bolj visoko, ko se še ne vstajajo otročički, potem pa ga sčasoma spuščaš nižje, ko se začnejo postavljati na nogice. Sicer pa je pri vseh stvareh tako: Čim manj kompliciraj, pa bo! Tudi jaz sem se v naprej hotela prepričati in pozanimati o vsem, malo manj kot diplomirala sem, ko sem zbirala lupinici za avto (mislim, katastrofa, kaj sem počela), potem pa ugotoviš, da je na tržišču malo morje stvari in ko začneš študirat, naenkrat ne veš več nič. Res, ti povem. Ti se pozanimaj o najbolj osnovnih stvareh, v naprej kupi le najnujnejše, ostalo pa boš kupovala potem, po potrebi, ko boš videla, kaj je otročičkova všeč.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: KAJ PA POSTELJICE???
29.5.2007 19:13:16   
Jesica
Pri meni imata vsaka svojo posteljico. Spita pa v 'gnezdu'. To je tak ovitek okol njiju (to so me naučili v porodnišnici), ker je seveda postelja tu mač velika. Nivo postelje je naštiman na zgoraj. Sam mi imamo pač plac. Če ga nimaš, ju pa imej v eni posteljici. Pri nas je tako, da če se ena dere, se druga niti ne zbudi. Še ne.

Drugače se pa strinjam s Sasko 11. Doktorat sem naredila iz vsega. Pol pa hitro nehaš komplicirat. Najprej pa kr ne veš kaj bi...al skupaj, narazen, dve, eno posteljico. Ampak izgleda, da smo vse take in očitno moraš tudi ti to čez dati.

(odgovor članu saska11)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?