|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče v šolo
19.10.2004 22:20:11   
pika8
:zmeden2:Moj starejši sin ,skoraj 9 je star,noče več v šolo .Vsako jutro imava borbe.Vedno ga nekaj boli,ali mu je slabo,se mu smoti,ga boli glava.Eno jutro ,ko sem vstala,(zdaj ko je že bilo hladno),je skoraj urco,tekal z mokro glavo veni,češ da hoče biti bolan.:ups:Pa sem šla v šolo vprašat,kaj se dogaja,pa mi je učiteljica rekla,da se ji zdi Uroš čisto OK.V šoli mu gre,ima 4 in 5,med poukom je priden...Same pohvale.Nazadnje mi pa mali reče,da mu je tečno,ker samo sedijo in se učijo,da se mu zato ne da.Kaj mu češ rečt na to?Verjetno mu je res tečno in vse diskusije ki jih imava ne pomagajo čisto nič.Še vedno ima zjutraj finte.Pa to učenje!Katastrofa.Vse drugo samo to ne.Zdaj pa imajo snovi ki jih more ponovit,da jih malo zna.Vsakič ga morem prisilit in se kregat,da si vsaj malo prebere,potem pa še skupaj delama,da mu malo v glavi ostane.
Verjetno je to normalno za to obdobje,da so uporniški,ampak je pa naporno.Ta hudo verjetno še prihaja.Rada bi mu samo privzgojila,da bo s trudom kaj dosegel,pa vedno pravi nebom, ne da se mi ,bolj potem...Res se trudim okrog njega.Kaj naj nardim,ali rečem,ali....da bo vsaj malo bolje.Ne da se mi več kregat,pa to tudi ni rešitev.Smo že marsikaj poskusli,pa ni bilo haska.:zmeden2::muca::sloncek::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noče v šolo
20.10.2004 10:08:02   
Anonimen
Ja, težko vprašanje. Ne vem, nisem dovolj pametna, kot da svetujem, da se matrajte naprej. Te pa popolnoma razumem, moja sestra ima iste probleme. Pa se matrajo naprej...

(odgovor članu pika8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noče v šolo
20.10.2004 15:44:53   
ronja5
OJLA!
Ja tudi mi se matramo.Naš je star 13 let, je sicer odličnjak, zelo brihten in sposoben, a še bolj len in nezainteresiran!Uf, za znoret! Vse mu je odveč, nič se mu ne da in zvezek prime šele, ko sem jaz že vsa penasta!Kaj bi šele bilo, če bi mu stvari šle težko v glavo?! Je pa zato hči(10 let) bolj pridna. Sama se uči, redno dela naloge, je ful odgovorna! Hvala bogu, če bi imela dva lenuha bi najbrž znorela!
Kaj hočemo, se bomo pač še naprej matrali!

LP!:rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noče v šolo
21.10.2004 13:34:51   
kimi
a tud to mečaka...jaz nisem hotla v šolo le zato ker me je eden skoz tepu...pa sem pol toka agresivna postala da sem ga 1 leto skoz tepla:zmeden: če je pa on mene pa bežala sem iz šole sred pouka:((v glavnem katastrofa. Ta 1 in 2 razred. Mogoče pa le nekaj ni uredu. Poskušaj se pogovoriti z njim.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noče v šolo
29.10.2004 12:00:23   
kofetek2010
Moj je imel tudi odpor (brez konkretnega razloga - le to, da je dolgčas v šoli in da je škoda, ker nimajo samo matematike in telesne vzgoje), ampak sva se pogovorila, da ne bo nič pomagalo, če bo vsako jutro protestiral... in da se naj kar sprijazni, da je to njegova obveza, tako kot moja, da hodim v službo. Glede na to, da je 3r/9letke ima pred seboj še cca. 15 let edino nalogo, da hodi v šolo in da se čimveč nauči. Ker, če ne hodiš v šolo in se ne učiš, potem ne znaš veliko in ne moreš dobiti dobre službe,... in si za marsikaj prikrajšan. Mislim, da je zaleglo, ga pa še tu in tam zanese, a ko izračunava kolikokrat še mora v šolo in bo vikend, je pomirjen. lp

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?