|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj bo bolje...?
15.5.2007 11:23:55   
zarjica
Enostavno povedano - meni se je sesul svet.... In ne znam si pomagati....in čakam, kdaj bo vsaj malenkost bolje....pa ni...
Danes je 10 dni, odkar sem imela abrazijo v 15. tednu nosečnosti. In nihče mi ne zna povedati, kaj se je zgodilo. Enostavno - splavila sem celi plod. En dan prej pa je na UZ bilo vse v redu, to me muči!
Jokam, se jezim, razmišljam, brišem gradove v oblakih, ki sva jih z možem gradila 4 mesece....ne morem jesti, ne morem spati. Če zaprem oči, vidim slikico z UZ, vidim gibe, ki sem jih videla en dan pred SS, vidim čudovit voziček, previjalno mizico,  o kateri sem sanjarila.....
Bolniška se izteka in mene je GROZA! Delam z ljudmi, ne morem si zamisliti, kako naj se vrnem in kako naj bom normalna?

PROSIM VAS, PROSIM! POVEJTE MI, KAJ NAJ NAREDIM, DA OBLAŽIM TO GROZNO BOLEČINO!? KDAJ BO BOLJE?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 11:33:44   
Anonimen
Potrebno je nekaj časa, da si boš opomogla in imeti upanje za naprej. Jas sem imela 6 SS, največ sem bila noseča 19 tednov in takrat se mi je tudi sesul cel svet, psihično sem bila čisto na koncu in nekako sem se bala vsake zanositve, vendar nisem obupala in vedno imela upanje. Pred SS sem že imela enega zdravega otroka in za SS ni bil nikoli ugotovljen vzrok. Po SS sem pa sem še rodila dva zdrava otroka, tko, da ne obupaj.

Ja pri meni je tudi bilo na UZ vse uredu, vendar sem krvavela.
Sem pa tudi pol pri nosečnosti, ko sem donosila tudi krvavela, vendar je bilo z otročkom vse uredu, samo veliko počivanja in nič dvigovanja.

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 12:28:42   
Anonimen
Zdaj boš še nekaj časa sesuta, sčasoma bo huda bolečina popuščala, strah te bo celo naslednjo nosečnost, po moji izkušnji pa bo dobro, ko boš pestovala svojega user posted image . Mene odkar imam hčerko, ne boli nič več zaradi ss.
Drži se!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 12:44:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Vrjamem,da ti je hudo.Tudi sama imam svojega angela.Želim ti,da bo vse dobro enkrat v prihodnosti,ko boš spet nosečka.Do takart pa žaluj,joči,kriči,bodi jezna...in se poveži s partnerjem.Kajti to je edina pot do uspeha!

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 13:45:27   
bskrle
Upam,da bo kmalu bolje. Verjamem,da jočeš.
Imaš pravico, da žaluješ.
Prižgi si svečko doma, kadar boš žalostna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 17:58:58   
Shani
user posted image user posted image user posted image

Vem kako ti je, saj sem tudi sam doživela isto. V 14 T mi je zjutraj odtekla voda in potem v bolnici sem splavila cel plod..nato je sledila abrazija. Meni se je tudi sesul cel svet, spraševala sem se zakaj...kako...nič mi ni bilo jasno. Imela sem pred tem NS, kjer je bila moja pikica nadpoprečno razvita in vse je bilo super...potem pa konec.  Odgovora ne bom našla zakaj in kako, pravijo nekaj je bilo narobe, da je prišlo do tega.Od tega je že skoraj 4 mesece in počasi greš naprej, seveda je prvi mesec najhuje. Svetujem ti edino lahko, da žaluj, se izjoči in ko boš pripravljena pojdi v nov boj. Čas zaceli rano in to sedaj potrebuješ...čez nekaj časa boš nabrala moči za naprej, saj pri meni je bilo tako. Tudi mene je strah nove nosečnosti in kako bo ampak vsaka nosečnost je drugačna in upam, da bo vse ok...nočem razmišljati, da ne bo. Upanje moramo imeti in to te drži pokonci.

Upam, da boš kamlu bolje in potem samo pozitivno razmišljaj.

LP



(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj bo bolje...?
15.5.2007 21:14:11   
natasarobi
user posted image user posted image user posted image user posted image  (imam dva angelčka)
Sama sem na podobnem, trenutno mineva 5t po prekinitvi in ko sem bila doma je bilo ok, preden sem šla v službo groza. Če se trenutno ne počutiš, da bi šla v službo, razloži situacijo svoji splošni zdravnici in po mojem ne bo problema, da boš še malo doma, čeprav predolgo odlašati ni dobro, ker bo čedalje težje. Ali pa napiši mail/kliči svojega šefa, povej kako in kaj ter naj sodelavce vljudno naprosi,da te ne napadajo z raznimi vprašanji (sploh če ne vedo kaj se je zgodilo). Napisala si,da delaš strankami - ali je možno, da vsaj nekaj časa delaš druge stvari?

Ker sem se jaz prvi dan v službi sesula, sem se naročila k psihologu v lj porodnišnici - naročila me je takoj naslednji dan. Tja sem odšla skupaj s partnerjem in celo sama sem bila presenečena, da je to zelo pozitivno delovalo name in da sem se malo pomirila, sedaj berem tudi knjigo Prazna zibka, strto srce (izdalo društvo Solzice, www.solzice.com), ki mi pomaga, da se soočam s tem kar se je zgodilo in DA SI DOVOLIM ŽALOVATI, O TEM GOVORITI, PREDVSEM PA SOLZAM PUSTITI PROSTO POT.

Upam, da sem ti lahko vsaj malo pomagala, čeprav vem, da trenutno nobena beseda ni dovolj 'dobra',....

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj bo bolje...?
16.5.2007 11:53:59   
na5o
tudi jaz sem včeraj bila na abraziji, danes sem sama doma, mož je v službi, otroka v šoli, jaz pa z bolečino v srcu in praznino. Kdaj bo bolje, ne vem?! Vsak dan po malem, sem pa včeraj jokala ves dan. V čakalnici, na operacijski mizi in so me sestre spraševale, če se bojim posega, pa sem jim s cmokom v grlu povedala, da sem žalostna. Bile so razumevajoče. Ko sem se prebudila iz narkoze, so mi solze že tekle po licu, pa doma in zvečer,.... Danes je malenkost bolje, poskušaj čimveč govoriti o tem. Nekoč bolečina ne bo več tako močna, spomin pa bo ostal za vedno.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kdaj bo bolje...?
16.5.2007 19:40:42   
naja2
zarjica user posted image     in  na5o user posted image  . Držim pesti, da bo naslednjič vse OK, zdaj pa se zjočita in čimveč pogovarjajta ter razvajata.

(odgovor članu na5o)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?